żółwik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Luki przed 17 na Rondzie Lotników Lwowskich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Duet Lubiany&Sebol upolowany w Kruszowie 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Luki przed 17 na Rondzie Lotników Lwowskich Oj dziś tam chyba ze 3 razy byłem, więc trafiony jak nic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Suchy w Motorwings po 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 8 na włókniarzy zielona ninjaOd poniedziałku do piątku ok 8rano ja smigam zieloną ninja po włókniarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Bulba na rondzie przy Dellu ok.21.30? Tylko kątem oka dopatrzyłem Burgmana, ale leciałem z chłopakami na kwadrat już 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Tylko kątem oka dopatrzyłem Burgmana, ale leciałem z chłopakami na kwadrat już "z chłopakami" - ahaś to o Nas :D 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Widzialem Was widzialem "Po kamizelce go poznacie" 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wczoraj godzina ok. 16 skrzyżowanie Zgierska-Julianowska-Pojezierska CBR 600 w najlepszym trójkolorowym malowaniu - jaskrawy kask i ok.18 chyba, to samo miejsce, sprzęt ten sam, tylko pan w czarnym kasku 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jakiś czarny Thundercat dzisiaj mnie minął przy skrzyżowaniu na rogu Pomorskiej/Mazowieckiej. Ktoś z Forum? (jechałem samochodem) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wczoraj godzina ok. 16 skrzyżowanie Zgierska-Julianowska-Pojezierska CBR 600 w najlepszym trójkolorowym malowaniu - jaskrawy kask i ok.18 chyba, to samo miejsce, sprzęt ten sam, tylko pan w czarnym kasku Jeśli chodzi o Cebrę F3 to byłem ja chyba, że o inne malowanie chodzi (fotki u mnie w galerii) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Jakiś czarny Thundercat dzisiaj mnie minął przy skrzyżowaniu na rogu Pomorskiej/Mazowieckiej. Ktoś z Forum? (jechałem samochodem) Suchy moze to Twoj jakis zlodziejaszek pomykal do dziupli :biggrin:Przed chwila na pomorskiej Michal swoja niebieska FZ 1 :)Na rondzie solidarnosci burki trzymaja koleszke na bialo czerwonej R1, chyba jakas mala kolizja :/ Blache mial LZA .Poza tym krecac sie caly dzien po Lodzi mijalem chyba ze 100 roznych motocykli Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Znalazłem kto wczoraj mnie wyprzedzał TomGrace na białym hornecie ok.16 skręcał z Piłsudskiego w Niciarnianą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Znalazłem kto wczoraj mnie wyprzedzał TomGrace na białym hornecie ok.16 skręcał z Piłsudskiego w Niciarnianą zacytuję tu klasyka: "żółwik na h*j Ci ta R1 jak Cię 600 wyprzedzają" 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zacytuję tu klasyka: "żółwik na h*j Ci ta R1 jak Cię 600 wyprzedzają" R1 to jest w serwisie a ja jechałem autem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 R1 to jest w serwisie a ja jechałem autem uuuu no to zwracam honor 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Xantona motór w Motorwings 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o Cebrę F3 to byłem ja chyba, że o inne malowanie chodzi ewidentnie ta! 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ridrick puszką koło 18 na Piłsudskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Suchy na Yamaszce, skrzyżowanie Wigury / Piotrkowska, wczoraj o 18.15. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) No to dawać moje piwa. 1) Piłsudskiego na Widzewie, czarno-żółta CBR leciała w kierunku Tomaszowa. 2) Granatowe suzuki SV na Piłsudskiego pod mostem tam gdzie radar jest 3) Szary Burgman na Piłsudskiego-Przędzalniana leciał w kierunku centrum 4) Piłsudskiego-Przędzalniana stał na światłach fioletowy GS Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Suchy na Yamaszce, skrzyżowanie Wigury / Piotrkowska, wczoraj o 18.15. Gdzie byłeś? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Gdzie byłeś? Na tym skrzyżowaniu, w samochodzie (jeszcze ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wczoraj tak około 17.20 na 28 Płk strzelców Kaniowskich przed Struga czarny Zipp Nitro to nie czasem Aidekk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziś przy statoil na przybyszewskiego ok.7 czarne moto z głośnym wydechem chyba CBR Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi