jaquzie Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 cbr'a i bialy triumph bez owiewek na parkingu pod cinema city szykowac browary 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Lans ze śrubokrętem u Łukaszenki upolowany przed ulewą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 cbr'a i bialy triumph bez owiewek na parkingu pod cinema city szykowac browary Jack a triumph miał tablice rejstracyjną ?? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 z przodu nie (tylko od przodu widzialem) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 z przodu nie (tylko od przodu widzialem) To byś miał 100 % pewność czy to nie tt Kasi 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 w sumie niewazne - kacha, dawaj piwo! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Lans ze śrubokrętem u Łukaszenki upolowany przed ulewą Wyprzedziles mnie bo mialem odrazu wpisac , ale czasu nie mialem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzisia Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czarny fazer w stronę Łodzi, białe Varadero 125 w stronę Ozo - skrzyżowanie Musierowicza/Łęczycka <Zgierz> Niebieskie kawasaki zr 1000 - Piątkowska w stronę Łodzi <Zgierz> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędras Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czarny fazer w stronę Łodzi, białe Varadero 125 w stronę Ozo - skrzyżowanie Musierowicza/Łęczycka <Zgierz> Niebieskie kawasaki zr 1000 - Piątkowska w stronę Łodzi <Zgierz> + przed chwilą na Strykowskiej GS 500 ustawiony w stronę Zgr, i jadące do Dobrej CBR F4i, GSX-R i jeszcze coś, ale nie zwróciłem uwagi, może siostra skojarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) w sobotę to był niezły wysyp jak jeździłem z kuzynem (czarny fazer) ok. 12:00 - 13:00 - niebieski bandzior przy Almie (Piłsudskiego) - R1 jadące Mickiewicza w stronę Włókniarzy (zanim też coś śmignęło) i wiele, wiele innych a dziś przed 19 Włókniarzy leciała identyczna Cebra jak moja koleś w jaskrawym kasku ?? Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 18:10 - Banita, skęcający w lewo z Pilsudskiego w Kopcinskiego 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Kosmaty i Zyygy na kole dziś o 19.00, i jeszcze Dann ok. 18.00 - Dell Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Różowa, nie zdążyłem dokładnie zauważyć, ale wydawało mi się dzisiaj, że stałaś na przystanku przy ul. Rokicińskiej przed Dellem. ??? Dzisiaj na Dellu : Suchy , Roland , Działkowy emeryt, Jaquzie, Artur z Michałem, Martino, Bambrys , Dann i jeszcze z 10 znajomych osób, ale nie z forum (chyba że nie kojarze nicków) Psycho w MC na Włókniarzy. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Lansu, ty nie masz czasu się rozglądać ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 bogdan hajabusa tuszyn 17z minutami 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Różowa, nie zdążyłem dokładnie zauważyć, ale wydawało mi się dzisiaj, że stałaś na przystanku przy ul. Rokicińskiej przed Dellem. ??? Zgadza się , moto szykowane do sezonu, więc przytelepałam się z kumpelą na rolkach Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) cała zgraja Forumowych Ludków na Dell'u koło 16:30 i samotna cebra 900 na rondzie koło MCDonalda na Widzewie, koło 18tej, kierownik w kamizelce FŁM Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 cała zgraja Forumowych Ludków na Dell'u koło 16:30 i samotna cebra 900 na rondzie koło MCDonalda na Widzewie, koło 18tej, kierownik w kamizelce FŁM czyli Daniel stawia piwo 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Z1000 lub Z800 koło Profi (podjeżdżał pod salon z plecaczkiem). Przy wjeździe do Łodzi na Brzezińskiej jakieś 1.5 km przed M1 niebieskie R6. Masa chopperów i ścigów po całej Łodzi, ciężko wszystko spamiętać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 KasiaTT jakies 3 minuty temu na Zgierska-Pojezierska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Czerwono-biała yamaha r1 pomorska-tamka 15 50 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 8 na włókniarzy zielona ninja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Kasia TT na rondzie w Strykowie - coś ty temu motocyklowi zrobiła???? wygląda jak huragan Lonka w ostatnim stadium istnienia Dann Daniel koło stacji Optima w Przecławiu piwa poproszę najlepiej już bo zapomniałam kupić Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 biały hornet ok.16 skręcał z Piłsudskiego w Niciarnianą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Kasia TT na rondzie w Strykowie - coś ty temu motocyklowi zrobiła???? wygląda jak huragan Lonka w ostatnim stadium istnienia Dann Daniel koło stacji Optima w Przecławiu piwa poproszę najlepiej już bo zapomniałam kupić f*ck bez kamizelki też mnie poznała nawet spokojnie na przejazdżke nie można wyskoczyć bo śledzą jak za komuny A co do tt to wyglada jak wygląda goła i wesoła 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi