wildeyed Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jejku, na nowym sprzęcie jakiś bardziej rozpoznawalny jestem Ten Fazer, czarne kombi i biały kask Wczoraj ok. 16 na Dellu CBR w malowaniu Repsola Ha w końcu się przyznałeś już cię połowa forum namierzyła:) śmy się wczoraj mijali:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ha w końcu się przyznałeś już cię połowa forum namierzyła:) Szykuj się...browary się na le żą 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Sobota ok 13-tej ul.Andrzeja Struga srad ,pewnie mariobros 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Choper o 15 na Rokicinskiej. CBR o 16:10 na Pomorskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Czy Julka dzis jezdzila po Pabianicach (Trzy Korony).???Julka jeszcze w tym roku nie jeździła 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jakiś srebrny Bandyta dzisiaj upolowany na Widzewskiej przy torach, jechał w stronę Edwarda/Czechosłowackiej itp. Któż to? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Czarne moto (bandit , xj?), czarny kask. Około 18:30 leciał Kościuszki na wys. 6-sierpnia w kierunku północnym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Thebestof78 w wolf-moto Edytowane 5 Marca 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dzisiaj na skręcie z Legionów w Włókniarzy zielone kawasakiJana Pawła w stronę centrum pod realem dwie białe hondy, minuta po minucie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Gdzieś już było żeby nie wywalać po numerach tablic : ] Dziś miqul na Retkińskiej i coś srebrnego na Piłsudskiego kolo 14.20 Jeśli na moto, to nie byłem ja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 yamaha r1/r6 czerwono biala, plac koscielny/zgierska godzina 18.44 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Thebestof78 w wolf-moto Haha to ja pierwsza Cię zobaczyłam a poza tym bez motocykla się nie liczy PS. Śliczna honda 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) biały triumph przy carrefour'e na przybyszewskiego ok 17,30 Edytowane 5 Marca 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Bialo-czerwona cebra na lagiewnickiej przy inflanckiej kolo 18:15 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Zielona kawa najprawdopodobniej 10 na żeromskiego przy 6-go sierpnia tak koło 16. Kto tym sprzętem śmiga ?? bo ponoć była dość długo zaparkowana kawałek dalej 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 9 rano czarno czerwono biała R6 na skrzyżowaniu marszałków.Jeździec w kasku Airoha black i kombi helda. jacy szaleńcy jeżdżą na tych motórach 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 przed chwilą upolowałem sześciu motocyklistów w okolicy skrzyżowania marszałków w odstępie kilku minut jest moc! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 a ja siedzę na nudnym szkoleniu w marszalkowie i słucham jak motocykle jeżdżą pod oknami 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Na kościuszki co chwile słychac jakies przecinaki ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dzisiaj dokładnie o 9:35 żółty GS500 na Kopcińskiego (przy Narutowicza w stronę Piłsudskiego) no i w przeciągu może 0,5h na Paderewskiego słyszałem dokładnie 11 motocykli, aż się pani spytała czego ja za tym oknem szukam :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 O ile się nie mylę, to @fred89 na Hondzie - na Piłsudskiego, w stronę Galerii Łódzkiej etc. dziś ok. godziny 16 + Sobol na skrzyżowaniu Piłsudskiego/Sienkiewicza w stronę Mickiewicza ok.14 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dzisiaj na Jaracza prawie przy samym Kopcińskiego R1 RN22, co do godziny nie zerknąłem na zegarek ale było to bodajże po 14 albo może i później. Około 17 CBR w malowaniu Repsola w tym samym miejscu. Ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Lans + plecaczek o 16:58 na Włókniarzy, na wysokości Długosza w stronę Zgierza. Tablica rejestracyjna nie kłamie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Bambrys dzisiaj na placu dąbrowskiego wyjeżdżający z bramy o 15. 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Lans + plecaczek o 16:58 na Włókniarzy, na wysokości Długosza w stronę Zgierza. Tablica rejestracyjna nie kłamie To ja Julka , Haser pod PROFI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi