Mała Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) jak miał kufer to tradycyjnie obstawiam Krzysia Krzysia to ja bym poznała od razu wiec to sebol umilił mi dzień pięknym dzwiękiem motocykla no proszę proszę Edytowane 28 Lutego 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dziś w okolicy 18-19 ktoś odchodził od pomnika śp Blefta, osobnik postawny i w okularach. Ktoś z forum albo rodzina. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dzisiaj około 15-16 w okolicy Atlas Areny jakaś ścigawa srebrna leciała , ktoś od nas ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Wczoraj koło 18:00 skręcał z Brzezińskiej w Janosika czerwono-czarny moto, ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Hehe od razu widać aktywność jak temp. na plusie Ja natomiast wylukałem Pawła @cwiet, gdy skręcał z Wodnej w Piłsudskiego (stałem wtedy na światłach po przeciwnej stronie) :bye: 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 15.20 skrzyżowanie kadłubka rydla przyjmuje dostawę w carrefour a tu czarno pomaranczowa honda cbr. Znajdzie się właściel? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) 15:35 Tomaszowska przy Olechowskiej czarny motonita migalem bo nie zdazylem lapy przez okno wystawic Ps. Andrzej no nie gadaj ze pracujesz w "moim" Kerfurze Edytowane 1 Marca 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Bulba przecież nie raz się widzieliśmy. Przyjeżdżałeś skuterem po kiełbaski na gril ostatnio Cię nie widziałem. Ale to jest ten na rydla. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 No dobra zeby wiecej nie offtopowac zwalimy to na garba mojego podeszlego wieku 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 dziś 17.00 narutowicza przy wierzbowej czarny motong - chyba fazer ale jechałem żwawo puszką z naprzeciwka więc nie widziałem dokładnie - jeździec w czarnym kombi biały kask.... ktoś z forum ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 czarny ZX10 upolowany w Adamowie. Właściciel stawia piwo przy okazji pierwszej obiecanej wycieczki na winkle:D 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Piłsudskiego na wysokości spotów czwartkowych koło 16 50 fazer kierowca biały kask ,...... godzina 16.00 pabianicka a rondo Lotników lwowskich Fj 1200 z plecaczkiem ... koło 16.45 śmigłego-rydza a milionowa upolowana Dorota Aidkowa na 99,9%.......a i kolega Żółwik..ale to w miedzy czasie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Maremi o 19.45 na Pojezierskiej + z plecaczkiem o 20.15 na Włókniarzy Edytowane 1 Marca 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Daniel na lotosie po17 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Mała w tramwaju lini 8 w czwartek około 16:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maremi Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Maremi o 19.45 na Pojezierskiej + z plecaczkiem o 20.15 na Włókniarzy Potwierdzam hehe Różowa Pantera 20:!5 Włókniarzy .... jako plecaczek na jakimś za***istym niebieskim Bandicie :D ]:-> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 I znów czarny fazer z białym kaskiem:)dziś koło 14 róg mickiewicza i włókniarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 GSXR na Mickiewicza o +/- 12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 BMW RR'a w okolicach DELL - jadąc do pracy złapałem ją na 2 pasie (na kamerce). spacerek ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 1. Cruiser, ul. Palki około 13, tablice EL 150A 2. czarny Gixxer, ul. Katowicka kilka minut po 15, podgięte tablice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 NIebieska z czarną ramą Svka jakąś godzinę temu czyli 17 na śmigłego rydza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Gdzieś już było żeby nie wywalać po numerach tablic : ] Dziś miqul na Retkińskiej i coś srebrnego na Piłsudskiego kolo 14.20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Czy Julka dzis jezdzila po Pabianicach (Trzy Korony).??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 noooo z dwururką "nie w kij pierdział"... bedzie z pindziesiąt koni więcej... :giggle: ... biedne aucisko... hmmm ..co Cię obchodzi to, kto jaki ma tłumik ... kazdy ma, to co chce mieć... i zbedne jest piep...enie i nasmiewanie sie, To żałosne.... i nie na miejscu.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jejku, na nowym sprzęcie jakiś bardziej rozpoznawalny jestem Ten Fazer, czarne kombi i biały kask Wczoraj ok. 16 na Dellu CBR w malowaniu Repsola 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi