Dann Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dziś godż 17.30 kolega na SUZUKI V-STROM chyba 1000.. doły... ktoś od nas.. przemknął jak strzała miał kamizelkę odblaskową 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 bo Suzuki VStrom jeżdzi tylko jak strzała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Miqul 17.20 Wyszyńskiego/Retkińska Ps Musisz zmienieć miejsce zamieszkania albo droge powrotną do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Sobol około 14:00 Paderewskiego hahaha,ja od zakończenia sezonu w bełchatowie(czyt zarznięcia)mam moto nie aktywne,dopiero może na koniec tygodnia wyjadę,pozdrawiam 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 to masz sobowtóra bo gość miał pod tablicą właśnie taką ksywkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 browara ni ma 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 bo Suzuki VStrom jeżdzi tylko jak strzała Czyli browarek :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czyli browarek :riding: browara ni ma - to nie ja byłem bo ja już zimuje moto od miesiąca ale to nie zmienia faktu że VStrom jeżdzi tylko jak strzała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ehhh http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png a miałem ochotę na browarka 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Hmm... Okolice 21:25 Kopcińskiego mniej więcej przy wysokości stacji Neste dwa motocykle, mknęły w miare rozsądnym tempem (adekwatnym do pogody), obstawiam po dźwięku że były to dwa sporty, zbyt daleko ode Mnie żebym coś konkretniejszego powiedział, ktoś z forum ? Edytowane 28 Listopada 2012 przez darqvader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) 8.35 Miqul Aleje Politechniki Tyle razy mnie widziałeś że aż dziw że się pomyliłeś. To nie ja. Miqul 17.20 Wyszyńskiego/Retkińska Ps Musisz zmienieć miejsce zamieszkania albo droge powrotną do domu Mówisz i masz, zmieniłem Edytowane 29 Listopada 2012 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 @MateuszZR7 - upolowany wczoraj w klubie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Koper na przystanku, ul.Bandurskiego . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Dzisiaj około 10 przy ul Tamka CBR 125. Ktoś z forum? Edytowane 4 Grudnia 2012 przez darqvader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 kurde teraz na motocykl to już troszkę zimno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Niby tak, ale są i tacy którym pogoda nie przeszkadza http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Jak to się mówi jeden lubi mandarynki, drugi pomarańcze a trzeci jak mu skarpetki śmierdzą tak więc pogoda dla niektórych widać nie jest przeszkodą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Korba na Radogoszczu Wschodzie 4.12.2012 godz.około 18:20 OCZYWIŚCIE na motocyklu !!!!!! Podziwiam !!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dzisiaj około 10 przy ul Tamka CBR 125. Ktoś z forum? Ja. Była to moja codzienna trasa do szkoly, od początku roku. Była bo spadł śnieg http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 1 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja. Była to moja codzienna trasa do szkoly, od początku roku. Była bo spadł śnieg http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Hehe, że Ci się chciało jechać przy tak przyjaznej temperaturze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 BykuOCW w zsp7 w pracowni mechatronicznej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Tak swoją drogą szacun dla Pacjenta co wczoraj o 19 jechał na żółtym przecinaku Pomorską 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Dziś przed 14 Daniel33650 na Zakładowej oczywiście na moto! Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Julka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 13:40 daniel33650 przed moją bramą, grzecznie jadący... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dziś przed 14 Daniel33650 na Zakładowej oczywiście na moto! 13:40 daniel33650 przed moją bramą, grzecznie jadący... CZy przed wami nic się nie ukryje ??http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif JULKA a jak miało byc ja tylko na moto >> :D nic więcej:) :decayed: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 JULKA a jak miało byc ja tylko na moto >> nic więcej:) no yyy.. ja byłam furą wiem, jestę mięczakię 2 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi