ridrick Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Zachodnia, Kościuszki, przy zielonej. Ktoś chyba na czerwonym fazerku o 18:10 stał na światłach w stronę Centralu razem z radiowozem. Pedały chciały się ścigać a później zajechały koledze drogę. Edytowane 24 Października 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Sroda - 24.10.2012: Ktos w czarnym kombiku na czyms czarnym za mna dzisiaj kolo 15:10 na Pogonowskiego jechal i skrecil w 1 maja. Potem widzialem czarne jajko 600 zaparkowane pod Manufaktura od strony Leroy Merlin, kolo 16:30. Od nas? Czwartek (dzisiaj): 10:20 Rooland pod Manu 10:22 Jakubko na Drewnowskiej w aucie Edytowane 25 Października 2012 przez x10d (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Gerwaz ok.11;45 na włókniarzy/konstantynowska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 +1 masz mnie:D hehe a gdzie ty się czaiłaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 10:20 Rooland pod Manu nom i co najlepsze zapomniałem wyjąć kluczyka z moto i wywoływali mnie przez głośniki, ale że nic nie słyszałem to jakiś ochroniarz ciągle stał mi przy moto i pilnował ... ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Czarna i Daniel upolowani dzisiaj aż dwa razy To się nie liczy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif nie byliśmy na motungach :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 nie byliśmy na motungachna randce ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ciekawość pierwszy stopień do piekła :D 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W "cywilu" sie nie liczy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 To się nie liczy nie byliśmy na motungach Motungi, a właściwie jeden motung stał obok, więc nie było w cywilu 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Właśnie Jeden motung a 2 osoby nie liczy się http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Dziś o 17:30 stałam w korku na Włókniarzy przy Drewnowskiej obok ciemnego Opla Zafiry (EL 917**) z naszą forumową naklejką "Patrz w lusterka", za kierownicą jakaś pani z blond czuprynką Czyjaś żona/ mama? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Mama Darcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dzisiaj około 21 na skrzyżowaniu Włókniarzy a Wróblewskiego mijałem srebrnego Fazera (nie odmachnął http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif ), ktoś się przyznaje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kto tak tam wali do odciny w okolicach ronda przy Broniewskiego/Kilińskiego? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kto tak tam wali do odciny w okolicach ronda przy Broniewskiego/Kilińskiego? Julka kto tam nie wali tamtędy idzie główny szlak komunikacyjny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Julka kto tam nie wali tamtędy idzie główny szlak komunikacyjny To, że latają to zdążyłam się przez te kilka ładnych lat zorientować, ale chodziło mi o to, że ktoś stał między blokami i piłował do odcięcia 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Bulba w WORD-zie dzisiaj przez pol dnia w kolejkach;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Julka wczoraj o 15.50 na rondzie Broniewskiego/Rydza-Śmigłego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Julka wczoraj o 15.50 na rondzie Broniewskiego/Rydza-Śmigłego. Całkiem możliwe 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Bulba w WORD-zie dzisiaj przez pol dnia w kolejkach;) A dzisiaj nawet pieciu minut tam nie spedzilem jak pojechalismy po 17 Tyle ze k....a najblizszy termin na Maratonskiej to 12 grudnia jego mac Edytowane 6 Listopada 2012 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 3 motocykle z czego 2 na bank transalp'y na autostradzie między Łodzią a Strykowem ok 9:30. A i szacunek dla nich 130/140km/h po mokrym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 około 15, skrzyżowanie Zgierskiej i Pojezierskiej, ktoś na jednym kole poginał, chyba GSX-R, ale nie jestem pewien. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 11.11.2012 ul. Piłsudskiego koło godz 13 a może 12 Kosmaty upolowany:) Na dellu niebieska zx-r.... :whistling: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 no to masz mnie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi