Różowa Pantera Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Gulek to Ty pomykałeś wczoraj Pabianicką gdzieś po 11.30? 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam. Dziś na tamie w Jeziorsku upolowani trzej motocykliści czy któryś poznaje swój motocykl chyba że to chłopaki nie z naszego forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Upolowany @Tomi66 na skrzyżowaniu Zakładowa/Hetmańska dziś ok.17.45 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Chippe róg wlokniarzy Kasprzaka 30 minut temu. Niezły garnek;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Czarna i Daniel upolowani dzisiaj aż dwa razy 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam. Dziś na tamie w Jeziorsku upolowani trzej motocykliści czy któryś poznaje swój motocykl chyba że to chłopaki nie z naszego forum Więcej się nie dam zagadać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif ...moja faza, reszty nie wsypię http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Więcej się nie dam zagadać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif ...moja faza, reszty nie wsypię http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif LwG Paweł zostaliście przyłapani na gorącym uczynku rozmawialiście we troje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 tą matową Kawe mijałem wczoraj ale niestety nie znam właściciela 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Czarna i Daniel upolowani dzisiaj aż dwa razy która Czarna? Edytowane 21 Października 2012 przez Czarna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Najczarniejsza z czarnych ta Czarna, która bywała także ruda 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 haha Julka exacly to ja to ja to ja P.S Julka upolowana w Kruszowie i na Dellu 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Gulek to Ty pomykałeś wczoraj Pabianicką gdzieś po 11.30? o tej godzinie na pewno nie ok.10.20 tak pozdro 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Zyygy na gumie przed moim nosem bezczelnie mnie objechał - 2 piwo To jest prawdopodobne lecz czy ktoś mnie nie chce wkręcić? Proszę podać współrzędne geograficzne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 To jest prawdopodobne lecz czy ktoś mnie nie chce wkręcić? Proszę podać współrzędne geograficzne nie migaj się obok Ciebie było jeszcze jedno moto z plecaczkiem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Witam. Dziś na tamie w Jeziorsku upolowani trzej motocykliści czy któryś poznaje swój motocykl chyba że to chłopaki nie z naszego forum ogólnie to na tamie było kilka ciekawych maszyn, zaczynając od kilku ducati po dniepra i junaka Edytowane 22 Października 2012 przez piyok (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Niejestem pewny, ale chyba Scoti ok 15 30 na Aleksandrowskiej jechał w strone Aleksandrowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 wildeyed dziś przed 7.00 złapana na włókniarzy na wysokości Makro i siedziałem jej na ogonie do konstantynowskiej ale ja w prawuśko a ona prościucho MOM CIE HA! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Zidus na PŁ, akurat grzecznie jechał zaparkować ok.12 Edytowane 22 Października 2012 przez Irek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 wildeyed dziś przed 7.00 złapana na włókniarzy na wysokości Makro i siedziałem jej na ogonie do konstantynowskiej ale ja w prawuśko a ona prościucho MOM CIE HA! Kochany przed siódma to ja się przed lustrem na bóstwo robiłam:) także pudło:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Retkińska/Wyszyńskiego 7.45 Miqul 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 wildeyed możliwe że godzine pomyliłem ale jechałem za tobą, twój kombi i husta pod kaskiem to ty ot ty!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 wildeyed możliwe że godzine pomyliłem ale jechałem za tobą, twój kombi i husta pod kaskiem to ty ot ty!!! a niech to no dobra to byłam ja:P ale godzinę później;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingsajz Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 ktos z tutaj obecnych smiga codziennie tuz przed 8 po smiglego-rydza (w strone centrum)? bodajze niebieska yamaha, ale nie jestem pewien co do modelu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 i po raz drugi już dzis, miqul 19.45 przy tesco na retkińskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Koło 17:30 na Włókniarzy na wysokości Drewnowskiej blondynka z rozwianym włosem na zielonej Kawie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Edytowane 24 Października 2012 przez Julka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi