Tomi Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 16:15 wielka CB500 i Mała na niej. Mickiewicza jechała w dół pod Żeromskiego 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 16:15 wielka CB500 i Mała na niej. Mickiewicza jechała w dół pod Żeromskiegoupolowana;) wszystko się zgadza ale nie moto, bo nie CB500 a GS500 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 upolowana;) wszystko się zgadza ale nie moto, bo nie CB500 a GS500 A jeden pies 1 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Sławek66 na rydza śmigłego po 16:03 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 16:50 suzuki gs500 (chyba) na maratonskiej:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Około 16 na skrzyżowaniu Piotrkowska/Brzeźna upolowana Mała z Danielem Człowiek jeździ innym dupowozem i już nie poznają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Około 16 na skrzyżowaniu Piotrkowska/Brzeźna upolowana Mała z Danielem Człowiek jeździ innym dupowozem i już nie poznają. taaak... upolowani;) nic się nie ukryje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gifczym jechałeś? Edytowane 19 Października 2012 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Użytkownik Mała dnia 19 październik 2012 - 16:19 napisał: ,,upolowana;) wszystko się zgadza ale nie moto, bo nie CB500 a GS500 " A jeden pies Nie zgadzam się !!!!!!! Edytowane 19 Października 2012 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Lans 17.50 ulica Warszawska,i dwa albo trzy moto za nim 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Kosmaty na rondzie inwalidów skręcał w Puszkina. To ja zatrąbiłem 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zyygy o 17 przy WAMie? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Zyygy o 17 przy WAMie? Nie to nie ja wczoraj jeździłem ale po 20:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 taaak... upolowani;) nic się nie ukryje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif czym jechałeś? Jechałem autem, nawet machałem do Ciebie, ale nie zauważyłaś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Stało się po raz trzeci.. Różowa Pantera na swym CB500 przy Kaliskim o 11.26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Crosiak z dziewczyną?,dziś 15.45 na fajce przed siłownią 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wczoraj (19.10.2012) "Król Julian" JULKA o godzinie 17:14 róg Rzgowskiej i Kosynierów Gdyńskich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) Różowa Pantera z grupą motocyklistów ok 19 na włókniarzy na wysokości mcdonalda. Madziulek + jedno moto chyba to było na Pojezierskiej albo Julianowskiej (nie pamiętam nigdy nazw ulic) ok.16-17? i skrzyżowanie dalej Gulek. Edytowane 20 Października 2012 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Osz kurczaki dziś aż dwa razy mnie upolowano! Zemsta będzie słodka! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Mała i Różowa Pantera, chyba się sklonowałyście...tu i tam i tu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) Madziulek + jedno moto chyba to było na Pojezierskiej albo JulianowskiejTo mnie chyba Mała upolowałaś bo z Madziulkiem wracałem. A moi upolowani dziś: 1. Mysza o 18 na Włókniarzy 2. Sulik & ekipa na pl. Wolności Edytowane 20 Października 2012 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Osz kurczaki dziś aż dwa razy mnie upolowano! Zemsta będzie słodka! poprawka jeszcze ja was widziałem na włókniarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Wczoraj (19.10.2012) "Król Julian" JULKA o godzinie 17:14 róg Rzgowskiej i Kosynierów Gdyńskich Trafiona 2. Sulik & ekipa na pl. Wolności Było już o tym pisane - Sulik nie życzy sobie polowań i pisania tutaj o tym 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) poprawka jeszcze ja was widziałem na włókniarzy ........ aaaaaaa!!!! Edytowane 21 Października 2012 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Dwóch Arturów wczoraj na dellu przy skrzyżowaniu z Zakładową Tak Arthur to mnie wczoraj mijałeś, widziałam ten pełen niedowierzania wzrok z za barierki - 1 piwo Zyygy na gumie przed moim nosem bezczelnie mnie objechał - 2 piwo Edytowane 21 Października 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Mała jak byś napisała że zamiast jechać szukałem rejestracji było by pewniejsze ale owszem byłem w tym czasie w tym rejonie 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi