Różowa Pantera Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Wczoraj koło 11:30 na piłsudzkiego jakaś motocyklistka na gs'ie w strone kaliskiego Coś mi się wydaje, że to mogła być Mała 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) UWAGA!!! Pisze w imieniu mojego kolegi, Sulika. Nie piszcie gdzie go widzieliście, Ci co wiedzą kto to , ponieważ sobie tego nie życzy, ze względów osobistych! Dziekuje za zrozumienie Edytowane 22 Września 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Mysza: Trafiles mnie jak "poszlem" wyslac totolotka Jak trafie szosteczke, to zamiast browara masz u mnie nowy moto To co jest ta szósteczka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 No niestety. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 około 13-tej upolovany VERCYN (z pabianickeij w lewo w JPII) na fajowej beemce . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Spyke o 18:33 przy skrzyżowaniu Piłsudskiego/Kilińskiego w stronę centrum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Kolumna-Łask główne skrzyżowanie w kierunku Pabianic 18:27 dziś, tabliczka z ksywką pod rejką "FRANZ" Ja w puszce ten sam kierunek... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Wczoraj koło 11:30 na piłsudzkiego jakaś motocyklistka na gs'ie w strone kaliskiego Coś mi się wydaje, że to mogła być Mała niestety nie, ja wczoraj nie jezdziłam;( Edytowane 23 Września 2012 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Srebrny fazer 7:40 aleksandrowska koło szczecińskiej - ktoś z forum? Edytowane 24 Września 2012 przez Dominik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 sounds like me;) do pracy gnałam... no dobra przesadziłam, jechałam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 sounds like me;) do pracy gnałam... no dobra przesadziłam, jechałam:) Na światłach miałaś naprawdę szybki start;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_r Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Wczoraj - ok 20.30. Dziewczę na czerwonym Kawasaki ER-5 - nowym nabytku (zamieniliśmy dwa słowa). Rondo Solidarności. Już na forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 GERWAZ w manu, zaparkowany pod imax'em, dziś około 19-tej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Gerwaz ok 19.40 przy atlas arenie 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Heh, jak tak dalej pojdzie, to Gerwaz sie nie wyrobi z tymi browarami Srebrny fazer z plugiem, kolo 17:40, Kopcinskiego/Narutowicza, az zarzucilo na zakrecie przy ruszaniu - ktos od nas? :> 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Pablogit skad wiesz ze to ja;d? Madziulek cwaniaro bo mowilem ci ze tamtedy bede jechal do cb pod blok. sie nie liczy;d hehe...chyba ze; Edytowane 25 Września 2012 przez GerwazKNZ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Upolowałem dzisiaj Różową Panterę na Bandurskiego koło 16:15 Tylko nie pisz że to nie Ty bo drugiej takiej nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Rado upolowany w południe na Zachodniej i chyba Strozz również tam o tej samej porze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Upolowałem dzisiaj Różową Panterę na Bandurskiego koło 16:15 Tylko nie pisz że to nie Ty bo drugiej takiej nie ma NO NIEEEEEEE , WIEDZIAŁAM , ŻE BĘDZIESZ PIERWSZY !!!!! 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dzis około godz 14 i 15 z groszami honda f3 przerobiona na psa(do stuntu) ul Kadłubka ktoś od nas? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Okolo 18:20 motocyklistka na czarnym gixxerze na Wlokniarzy, bylo machane. O 20:35 TDM800 skrecajacy z Milionowej w Rydza-smiglego i dalej Kopcinskiego na blachach ES... Od nas? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zyygy na Piłsudskiego , jechał z plecakiem w strone włókniarzy , koło 22 ; 20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zyygy na Piłsudskiego , jechał z plecakiem w strone włókniarzy , koło 22 ; 20 a ty mnie obserwowałeś z pod centralu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie . mijaliśmy się . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 10:40 adany_76 Lagiewnicka/Sowinskiego. Adany, juz 2 skrzynke zaczynam naliczac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi