maggie Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 za cholerę Cię zdogonić nie mogłam, a po tym jednym kole się poprostu poddałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 @Tomi Cza było się przywitać, a nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 @Tomi Cza było się przywitać, a nie Nie mogłem, spieszyłem się do domu, bo ludzie pod drzwiami stali ;-) 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kogo zielona ninja z rozbitym lewym tylnym kierunkiem , stała na Żurawiej pod salonem kosmetycznym , o 14 :10 ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dzisiaj ok 14:30 przejeżdżałem obok dziwnie porysowanego Hurricane (róg Piotrkowskiej i Przybyszewskiego)... jedyny taki w ŁDZ. Pracujesz gdzieś tam czy robienie paznokci w studiu kosmetycznym na rogu? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) a czy mi się wydaje czy widziałem Naem z jakimś chłopem w MC w piątek albo w sobotę??? Bo akurat spijałem kawę i podjechała urocza pani srebrnym skuterem Madpawel wydaje mi się czy my się znamy z forum poJEEPa?? Edytowane 6 Września 2012 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tak już tylko czysto formalnościowo... Pinki złapana o godzinie 17.20 przy galerii retkińskiej Tak sie troszke przyznam że nie pomachałem Ci bo myslałem że to jakaś e-L-ka w tej kamizelce Ale jak juz zobaczyłem gały w kasku to sie zorientowałem kogo minąłem. Złapałbym Cie ale musiałem jechać po palywo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tak już tylko czysto formalnościowo... Pinki złapana o godzinie 17.20 przy galerii retkińskiej Tak sie troszke przyznam że nie pomachałem Ci bo myslałem że to jakaś e-L-ka w tej kamizelce Ale jak juz zobaczyłem gały w kasku to sie zorientowałem kogo minąłem. Złapałbym Cie ale musiałem jechać po palywo Trafiona! p.s. kiedyś zmienię na kamizelkę forumową Niestety ja Cię nie zauważyłam 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 @Massi - to bardzo prawdopodobne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Trafiona! p.s. kiedyś zmienię na kamizelkę forumową Niestety ja Cię nie zauważyłam Jechałem pieskiem na przeciwko Ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jechałem pieskiem na przeciwko Ciebie Aha ... 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 @Massi - to bardzo prawdopodobne no to dobrze mi się wydawało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A ja upolowałam wczoraj Adanego na Zgierskiej w stronę Zgierza ok. 17:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Różowa 8:40 Mickiewicza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Tak na 99% często widuję Zyygego Niebiesko - czarny Fazer, okolice CZMP, godziny poranne (między 8 a 9) Edytowane 8 Września 2012 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 W czwartek i piątek koło 8-ej rano na Pabianickiej przed Jana Pawła II mijała mnie Repsolka w dwuosobowej obsadzie. Jak mniemam Sławek z plecaczkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Tak na 99% często widuję Zyygego Niebiesko - czarny Fazer, okolice CZMP, godziny poranne (między 8 a 9) Na 8:00 lecę do roboty więc to chyba nie ja ale okolica się zgadza na 1000 % 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Różowa 8:40 Mickiewicza Upolowana Następnym razem proszę mnie klaksonem nie straszyć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wracając z pracy upolowałem Fazerka. Pabianicka ok 18:20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Na 8:00 lecę do roboty więc to chyba nie ja ale okolica się zgadza na 1000 % To na pewno Ty Nie ma innego Fazera w takim malowaniu Twój nr tablicy to EL 5... ??? Dalej nie pamiętam Podałem takie godziny bo zazwyczaj jadę do pracy na 9 ale czasem są wyjątki i jadę na 8 więc koło godziny 7:45-50 musiałem Ciebie widzieć W tym tygodniu bodajże w czwartek A!!! no i namierzyłem Ciebie dzisiaj koło 14 a raczej Twojego szpeja zaparkowanego "pod szybą" PROFI zgadza się??? Pozdr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 ja jakiś czas temu upolowałem na kolumny przy carrefourze 2 bliżej nieznanych mi osobników: 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Cyp i Marta upolowani przed karczmą w Białce Tatrzańskiej dziś ok. godz 14 Mina Cypa jak zobaczył kartkę z pozdrowieniami za wycieraczką bezcenna i ten okrzyk "NASI TU BYLI" 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 To na pewno Ty Nie ma innego Fazera w takim malowaniu Twój nr tablicy to EL 5... ??? Dalej nie pamiętam Podałem takie godziny bo zazwyczaj jadę do pracy na 9 ale czasem są wyjątki i jadę na 8 więc koło godziny 7:45-50 musiałem Ciebie widzieć W tym tygodniu bodajże w czwartek A!!! no i namierzyłem Ciebie dzisiaj koło 14 a raczej Twojego szpeja zaparkowanego "pod szybą" PROFI zgadza się??? Pozdr! no dobra poddaje się muszę zmienić trasę do pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Wracając z pracy upolowałem Fazerka. Pabianicka ok 18:20 AbiSh, piwko się należy . Swoją drogą, nie widziałem tam raczej wtedy nikogo motórem , z samochoda pstrykałeś ? to jeszcze ja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif SCIGACZ4, koło 20:45 sobotka, na al.Politechniki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Edytowane 9 Września 2012 przez pablogit (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 nie wiem kto...ale jadący z Bazaru na światłach po prostej dymił jak by robił zasłone z dymu....wydech do wymianki?? godzina 11.45 jakoś //wlókniarzy oczywiście a motor (przez dym niedopatrzony) żółty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi