dan-erłan Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nie mam ochote na pyskowke:) ja napier..lam dlugim na miszczow lewego i tyle.a jak jezdze na moto to powinienem tez obtrabiac miszczow lewego co to nawet metra na pasie po lewej nie zostawia by ich wyprzedzic;) bo po co tam patrzec w lusterka:) Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 czyli pora zmienić przepisy prawy pas dla aut do 100km środkowy do 200 km lewy dla motocykli i aut 200km+ ? bez sensu. oczywiście, absolutnie nie popieram kółek różańcowych na lewym i też napier... długimi, ale jak taki "urodzony na lewym pasie" "za 5km skręcam w lewo" itp nie zjedzie zanim do niego do jadę to biorę go z prawej i dzida dalej. szkoda mojego czasu i nerwów żeby siedzieć mu na ogonie. jadę motocyklem i NIKOMU NIE MUSZĘ NIC UDOWADNIAĆ. A kolega na "niebieskiej yamaszce" ewidentnie musiał coś udowodnić i podbudować swoje ego. Widać sam fakt że porusza się motocyklem a nie "jakimś tam 1.0 z klimą" mu nie wystarcza. Ponadto - czemu dał w heble przed autem które prowadził Tomasz (na środkowym pasie? który ruszyl szybciej?)? Czyżby fakt że auto ruszyło z pod świateł szybciej niż jego "boska yamaha" był tak uwłaczający że musiał to auto spowolnić? jeździjmy, czerpmy z tej jazdy frajdę, ale nie próbujmy na siłę udowadniac jakiejś chorej wyższości nad innymi użytkownikami dróg. następnym razem (nie daj Boże) spróbuje coś udowodnić przed TIRem. wtedy TIR udowodni mu, że to jednak on jest "większy". a widziałem już takiego na autostradzie, TIR wyprzedzał TIRa (powinno to być zabronione i karane - zgadzam się. ale co nie jest zabronione to jest dozwolone), wyprzedził ich awaryjnym , na lewy pas i srrrruuuuuu bo heblach. dobrze ze panowie ogarnęli że wpadł na tak chory pomysł i obaj odbili (prawy tir na awaryjnym, lewy tir na prawym) bo z motocyklisty zostałaby tylko czerwona plamka. pozdr p.s dan, nie jesteś jedynym użytkownikiem drogi, ani najwazniejszym, ani największym. to że Ty prujesz 250 nie znaczy że każdy musi p.s.2 skończmy już ten są różne wątki do romów o tym, a jak nie ma - polecam założyć 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Irek, Krzychoslav, Konrad na siatkówce w Atlas Arenie ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Pozdrawiam towarzysza. Ktos od nas? Rydza Smiglego 20 budynek crosspoint. Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 W poniedzialek ustawie sie obok Ciebie 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ha! Tak coś czasem obstawiałem, że Twój skuter też tu czasem widuję 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Chylon jako Pan instruktor w "L" ul. Bandurskiego, ok : 10:40Potrąbione i pomachane 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Upolowany/na: chylon 12:30 Bandurskiego vis a vis Atlas Arena:) w nowej L-ce:) sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W poniedzialek ustawie sie obok Ciebie Pozdrawiam Bulba na swoim mini Gold Wingu Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Chylon jako Pan instruktor w "L" ul. Bandurskiego, ok : 10:40 Potrąbione i pomachane Zgadza się pomachałem Upolowany/na: chylon sprawdź na mapie Trafiony 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Pozdrawiam Bulba na swoim mini Gold Wingu Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Strzelilem fote z tego samego miejsca ale byles szybszy 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Sebol 5 minut temu na Struga, zolwik, pogadane, dzieki Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdLoT Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Upolowany/na: CBR 600 Marysińska skręcał w Inflancka w stronę Zgierskiej. CBR 600 biały kombi alpinestars i czarny kas shoei chyba, ktos z forum ? sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Salat na Śląskiej przy przejeździe kolejowym wczoraj koło 19 - straszył mi kobietę na rowerze 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Mał rozpięty i mocno rozchylony płaszcz?!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Na szczęście ubrany po zęby porządnie straszył jedynie dźwiękiem 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Na szczęście ubrany po zęby porządnie straszył jedynie dźwiękiem "Odgłos paszczą"? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Upolowany Adazko. Pogadane na BP na Strykowskiej. Pozdro 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Upolowany matthewspl 16.07.2016 o 17:40 okolice della , jechaliśmy W-Z ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Miqul dwadzießcia minut temu przy zoo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Kejcior 19:11 przemknęła między autami na Al. Unii Edytowane 19 Lipca 2016 przez aras sieżyje (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Upolowany/na: AgaJaga Rzgowska/Paderewskiego około 17:30 sprawdź na mapie Edytowane 20 Lipca 2016 przez Velastir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Upolowany/na: Nervous Kopernika/Żeromskiego około 17:15 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgadza się ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Kejcior 19:11 przemknęła między autami na Al. Unii Zgadza się no człowiek ledwo wyjedzie a juz upolowana 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi