Wojtas Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Upolowany/na: Suchy-wolk Dziś po 19.00 w Pit Stopie sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 w Pit Stopie ryzykant... 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Który to CH*J na Ducati Panigale 1299 blachy Łódzkie przejebał na czerwonym przed moją maską około godziny 8-9 na Włókniarzy-Limanowskiego!? Następnym razem dam k**wa gazu pajacu jeb*ny. Czerwone to się stoi a nie za***rdala ponad pake, gdybym cie nie zobaczył pewnie byś był albo na masce albo w moich drzwiach mówił że ci wymusiłem. Ludzie trochę mózgu ku*wa... Żebym cie ku*wa na oczy nie widział człowieku. Musiałem to napisać proszę o wybaczenie za słownictwo ale inaczej tego opisać nie można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Pozdrawiam ekipę z okna mojej pracy! Przed chwilą powarczeli pod lazaretem! Sorki za złe kadrowanie, ale chciałem zdążyć przed waszym odjazdem. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Upolowany/na: żółwik o 11:05 spotkanie na Moto Weteran Bazar sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Upolowany/na: kosmaty o 13 przed sklepem na Limanowskiego 213 sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Upolowany/na: kosmaty hehe pewnie jeszcze z wypiętą d*pą grzebiąc pod Intruderem 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Upolowany/na: krzychoslav 12:40 Paderewskiego/Tuszyńska sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Upolowany/na: Zontey, Gleba Wczoraj, na Inflanckiej po 15 mniej więcej. Stałem CBRą na chodniku sprawdź na mapie Edytowane 10 Maja 2015 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Upolowany/na: krzychoslav to Ty trąbiłeś? czy uslyszałeś strzał i z domu polowales? Edytowane 10 Maja 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 to Ty trąbiłeś? czy uslyszałeś strzał i z domu polowales? z domu ,siedziałem i usłyszałem strzał :biggrin: więc do okna i piękny widok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Upolowany/na: kosmaty 9 Maj - Godzina 9:44 - Przyłapany w pozycji embrionalnej na Trasie Górnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Upolowany/na: chylon o 8:00 pokonywał trasę parking - Orlen (bez kasku na głowie) sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 9 Maj - Godzina 9:44 - Przyłapany w pozycji embrionalnej na Trasie Górnej zgadza się 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Upolowany/na: Achmed Obywatelska/Wieniawskiego do Jana Pawła o 08:58 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Upolowany/na: sovteq Świtezianki/Sikorskiego skręcający do Włókniarzy o 10:45 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Upolowany/na: Dyzio Jechałeś Yamaszką o 16:10 Włókniarzy - Wróblewskiego przy pasażu :3 sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Kosmaty 9:44 Włókniarka / Limanka bez trzymanki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 hehe to niech bedzie że ja Ciebie też upolowałem w tym samym czasie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 to niech bedzie że ja Ciebie też upolowałem no doooobra ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsebastian1 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Pozdrowienia dla kolegi na Z1000SX dzis na Smigłego Rydza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Upolowany/na: mototomasz Dziś o 16 w wydziale komunikacji sprawdź na mapie 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Upolowany/na: Dyzio81 Skręcałeś z Rydza na wschód koło 20, na 100% pewien nie jestem ale żółta R125 i czarny tekstylny kombinezon pasowałyby. sprawdź na mapie Edytowane 13 Maja 2015 przez floyd (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Upolowany/na: BULBA Bulba okolice DH Batory ok.godz 15:40 w koszulce;) sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Pazdzioch. Wlokniarzy Obywatelska. Przed chwila. To juz drugi raz 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi