Michallica Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Chciałem zapytać co za debil wczoraj ok 19:00 ujeżdżał niebieską ZX6R z wydechem pod siedzeniem ? Na Wielkopolskiej po tych dziurach jechał na bank sporo ponad paczką, a tam są przejścia dla pieszych, przystanki itd po czym wjechał na Aleksandrowską i zaczął tam dopiero dzidować i w sumie nie byłoby w tym nic aż tak złego ( gdyby umiał) gosc nie potrafił wrzucić z 1 na 2 i wył na luzie do odcinki po czym brutalnie wbił 2 na bank bez sprzęgła i zaczął szarpać i kręcić moto żeby poszło na gumę ale o tym tez nie miał pojęcia i wyglądało to komicznie... Wyglądało to jakby głupi dorwał się do sera... wstyd i żal... potem dziwić się zwykłym ludziom że uważają motocyklistów za debili, dawców i narwańców jak się napatrzą na takie dzikie wyczyny. Oni nie rozumieją że są motocykliści i debile PS: Musiałem to napisać bo się wku.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Chciałem zapytać co za debil wczoraj ok 19:00 ujeżdżał niebieską ZX6R z wydechem pod siedzeniem ? Po tym tekście myślałem, że to @Nico ale czytając dalej: gosc nie potrafił wrzucić z 1 na 2 i wył na luzie do odcinki po czym brutalnie wbił 2 na bank bez sprzęgła i zaczął szarpać i kręcić moto żeby poszło na gumę ale o tym tez nie miał pojęcia To raczej przeczy moim przypuszczeniom @Nico, zdementujesz? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pewnie jakiś mechanik testował, jazda po naprawcza - standardowa procedura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 O 19 to stałem, wiec nie ja :3 Siedziałem na śródmieściu Ogólnie to jest mój klon w Łodzi tyle ze ma inne buty i kask. Kombi niby to samo :3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja tego samego jegomościa widziałem na włóknarzy około 17.20 w okolicach skrzyżowania z Legionów. Odcina była więc byłem pewien, że to własnie Nico jechał? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na wlokniarzy to ja melduje. Odcina dla krzychoslawa :3 Ogolnie to wypraszam sobie jak by ktos zauwazyl typa na niebieskiej 636, ktory zmienia biegi reka(nie zawsze) TO JA! xD Na koło tez w miare umiem stawać XD No i juz biegow nie skomentuje :3 Kto ze mna latal potwierdzi :3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Upolowany/na: Mała sprawdź na mapie hyhy no tak, tak, z pracy wracałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sebol terqz w 50 stoi za .ną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sebol terqz w 50 stoi za .ną się zgadza bujałem się 50tką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A co za wydmuszka w białym kasku, na jakimś pelnoletnim plastiku przeleciała na pełnej kur*ie przez przejście dla pieszych na Maratonskiej przed Obywatelską w stronę centrum? 4 osobowki stoją bo piesi na przejściu, a ten dekiel omija tuż przy wysepce i dziduje dalej... Tak na oko to z 70km/h leciał i ledwo wyrobił się przed przechodzącą babeczką. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) To i ja się dołączę: ktory to parkuje pod nową siedzibą Ericpola (na Sienkiewicza przy Tymienieckiego) czarno-niebieskim imbrykiem na rej EPI... ? Wczoraj koło 16:00, gdybym się chwilę wcześniej nie zawahał na rogu Sienkiewicza i Tylnej, to miałbym Ciebie i Twojego plecaka na masce lub/i drzwiach. Tam nie widać nic, jak sie z Tylnej wyjeżdża w lewo w Sienkiewicza, bo jest dodatkowo zakręt, a Ty przy swojej prędkości nie miałbyś żadnych szans wyhamować... I to jeszcze z plecakiem... Opamiętaj się, chłopie, bo jak będziesz w takim tempie zasuwać, to w końcu Ci tam ktoś wyjedzie z bocznej, bo nie będzie mieć żadnych szans, żeby Cie zobaczyć... Trzeba myśleć troche! Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez x10d (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jezu ile opierdolów leci ale popieram ;3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wczoraj przy Retkińskiej spotkałem kogos na Monsterze w malowaniu Haydena69 ,kolega prawie na mnie wpadł ale ręką nie odmachnał... hmm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Kto przyjechał dzisiaj na parking pod Ek-soc na gixie, w białym kasku? Model k6+ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Achmed Teraz wlokniarzy/lutomierska 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 15:20 Włokniarzy - Lutomierska krzychoslav? ; > 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Potwierdzone info To Ty jechales z naprzeciwka jak mi ta babka wymusila przy skrecaniu w lewo? Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Achmed Teraz wlokniarzy/lutomierska zgadza sie 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nie, nie. Ja byłem w Mack'u zajadałem się i obserwowałem tylko nadjeżdżające 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To mnie nie upolowałeś?! Wiesz co! Z nim latałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Który to po*j**any typek na niebiesko-czarnym SM XT 660 za***rdalał na kole po pomorskiej(7:50-8:00)gdzie są przejścia dla pieszych co 1km!??!? Wyprzedził mnie na torach tramwajowych niech by cię pieszy wyskoczył to byś albo we mnie albo co gorsze w pieszego wjebał. Jak cie spotkam dostaniesz taki opierdol ze se k**wa nie wyobrażasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Upolowana @Gleba w piątek na Inflanckiej o 17:41 Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Strumyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ten SM xt to bez tablicy rejestracyjnej jeździ, no nie? 8 marca spotkałem się z nim parokrotnie w okolicy Manufaktury. Koleś ma wyjebongo na wszystko! Gumuje spod swiateł do następnych a później hamuje tylko tyłem. Opona tył łysa, druty na wierzchu. Z Drewnowskiej w prawo w Zachodnią skrecal z środkowego pasa spychając osobówkę. Brak słów. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Który to po*j**any typek na niebiesko-czarnym SM XT 660 za***rdalał na kole po pomorskiej(7:50-8:00)gdzie są przejścia dla pieszych co 1km!??!? Wyprzedził mnie na torach tramwajowych niech by cię pieszy wyskoczył to byś albo we mnie albo co gorsze w pieszego wjebał. Jak cie spotkam dostaniesz taki opierdol ze se k**wa nie wyobrażasz. W morde go ale wiekszość tak jeżdzi..... 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Upolowany/na: Achmed gdzieś tak wczoraj o 15 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi