sysia Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) ten niebieski Hornet to Ja było ciasno ale daliśmy rade Ładnie to tak podkradać ? Sory jeśli przestraszyłem tym przeciskiem ale po prawej bym się nie zmieścił Spoko nie przestraszyłeś po paru latach plecakowania nic mi nie straszne Zaraz tam podkradać pierdoła jeszcze jestem to się trzymam prawej i tyle Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2014 przez sysia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Upolowany/na: Scyzer 14:52 Jechałeś do dd2 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Upolowany/na: Smooth Przed 15 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Zontey Strikes Back 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Upolowany/na: Aidekk Obywatelska/Politechniki dziś 8,25 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Upolowany/na: Różowa Pantera Moja ulubienica mknęła, zapewne do domu, dziś około godziny 17-18. Mimo zmiany sprzętu nadal charakterystyczna na drodze (już nawet nie chce mówić ile mi wisisz %%% Lala) sprawdź na mapie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Upolowany/na: klarysa 18:42 koło hotelu (nie jestem pewien) sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Upolowany/na: Salat Wczoraj, 18 września ok. godz 17:00 pomykał radośnie 40 km/h na swoim Zephyrze, chyba z pracy do domu sprawdź na mapie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Aidekk o 16.20 skręcał z Żeromskiego w Zamenhoffa. Ta rejestracja jest nie do pomylenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wczoraj okolo 23:00, wylot z obwodnicy trojmiejskiej w Gdyni. Kierownik z plecakiem na pabianickich numerach EPA W8##. Ktos z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Dzisiaj, 10:56, Gonia z wężykującą kursantką? Edytowane 22 Września 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Upolowany/na: Salat się zgadza do domciu jechałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Lans upOLOwany na zlocie fiatów 0:50sek https://www.youtube.com/watch?v=Ldq82b4gSq0#t=51 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Upolowany/na: boroś z dorką 14:04 Tatrzańska/Rudnickiego w kier Dąbrowskiego pięknie lecieli sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Upolowany/na: Fazerro 13;14 Rokicińska/ przemykający do Augustów lewa była sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Upolowany/na: Konrad-Michał 13;45 Piłsudskiego przy Hiltonie w kier.Jana Pawła przemknął koło autobusu który trąbił ale komin jajka zagłuszył hihi sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 czyżby Nico jakoś 16:30 jechał Struga? Struga(Tuwima)/Piotrkowska 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Wczoraj upolowany Achmed na torze żużlowym. W paradzie motocyklowej przed meczem. 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Upolowany/na: aidekk godz 7:50 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Upolowany/na: AgaJaga 15:30, Przemoczona pod pizzerią Zebra. Kierunek: Kraszew/Bukowiec sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Upolowany/na: motoTomasz na plecaku, z Lką pogadane chwilę sprawdź na mapie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 zgadza się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Zgadza się A ja upolowalem Lubianego w Helmucie na Gojawiczyńskiej/Dąbrowskiego jakoś około 9. Pomachane było 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Upolowany/na: Mikey Po 18 zostałem wyprzedzony grzecznie czekając w puszcze sprawdź na mapie Edytowane 7 Października 2014 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Yep Czerwony bob z chromowanymi zderzakami i CB na dachu? Głód pognał mnie na Retke, na najlepszego chinola w mieście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi