Sebol Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Upolowany/na: kosmaty 20:47 Paderewskiego/Ciołkowskiego do Ronda LL.pewnie pod garaż do tomahouka sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Gomes 13:35 Tatrzańska/Przybyszewskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 dzisiaj przed godzina 19 pod obi na rokicinskiej widziałem TL1000R w malowaniu takim jak moje czyli czarno-szary. Fajnie by było gdyby to był ktos z forum, a jesli własciciel to czyta, to prosze o pw. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 emq - dzisiaj chwilę po 16 Rzgowska / Kolumny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 emq - dzisiaj chwilę po 16 Rzgowska / Kolumny ? dzisiaj nie jeździłem, to nie ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 dzisiaj nie jeździłem, to nie ja ehh To ktoś ma podobnego Triumpha na numerach ELW... Aczkolwiek nie jestem pewien czy w wersji "R" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 27 .05.14 pd na swoim motongu godz 16.23 ul. Jana Pawła Zimne piwko ostatnio dostałam truskawkowe było pyszne))) na mapie nie zaznaczam sorki brak czasu pozdrawiam))upolowanego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 piwko ostatnio dostałam truskawkowe było pyszne przecież piękne kobiety piją tylko Malibu, czy ostatnio coś się zmieniło? (^_-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 pd czy to nie Ciebie dziś widziałem Szczecińska/Rąbieńska 9:10 rano w tą ulewę ? No i Bart upolowany znów maszerował zamyślony, Lniana 2, na przejściu dla pieszych niczego nie świadomy 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 pd czy to nie Ciebie dziś widziałem Szczecińska/Rąbieńska 9:10 rano w tą ulewę ? Godzina i miejsce się zgadza (^_-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 przecież piękne kobiety piją tylko Malibu, czy ostatnio coś się zmieniło? (^_-) jestem skromna Piotruś nie chce Cię zruinować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Upolowany/na: krzychoslav i gleba 14:00 Felińskiego/Kruczkowskiego przy bloku stali, a 14:12 wyprzedzili mnie na Paderewskiego przed Karpacką Gleba na plecaczku sprawdź na mapie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 @sebol Teraz Politechniki 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Upolowany/na: sebol 17:17 - Z Zakopiańskiej w Strycharską... Przepuszczałem Cię puszką. sprawdź na mapie Edytowane 29 Maja 2014 przez matti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 @sebol Teraz Politechniki a się zgadza, leciałem oddać telefon do serwisu Upolowany/na: sebol sprawdź na mapie tak , akurat ruszałem w miasto dzięki wielkie za wpuszczenie,bo z tego wszystkiego nie wiem czy ładnie podziękowałem Należy się Tobie dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 dzięki wielkie za wpuszczenie,bo z tego wszystkiego nie wiem czy ładnie podziękowałem Ładnie podziękowałeś dojeżdzając do Tuszyńskiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 No i Bart upolowany znów maszerował zamyślony, Lniana 2, na przejściu dla pieszych niczego nie świadomy mogło tak być, muszę bardziej uważać jak widzę Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Upolowany/na: tworas 16.52 leciałeś potem stałeś na światłach sprawdź na mapie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacula Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Upolowany/na: krzychoslav Skręcałeś ze Skłodowskiej-Curie w Żeromskiego około 8:30? sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Upolowany/na: Konrad-Michał dokładnie 15:43 a tak Ci machałam z pod macka sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Upolowana: Mała - dreptałaś sobie po Włókniarzy jak lecieliśmy z obstawką 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Upolowany/na: krzychoslav no tak, trafiony zatopiony 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) miłe spotkanie po 16tej w macku na inowrocławskiej z Aidkkiem i Dorotką Edytowane 31 Maja 2014 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Upolowany/na: Fazerro Na Włókniarzy o 10.20 sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Upolowany/na: Fazerro sprawdź na mapie Masz mnie ... browarek się należy A "grzeczny" byłem przynajmniej ? Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Fazerro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi