GroNeX Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Olo zgadza się Śpieszyłem się na matury 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mała - na TVN Turbo Podawała swoje wymiary :D 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Upolowany/na: sebol sprawdź na mapie się zgadza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Sovteq na radwanskiej ok 10. wiszę CI piwo 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tworas Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ewidentnie upolowałem Tylko szkoda, że nie wiem kto to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Upolowany/na: krzychoslav Okolo 19:30 mknal w strone retkinii sprawdź na mapie 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Mała - na TVN Turbo Podawała swoje wymiary :biggrin: hahahahaha, a ja siebie nadal nie widziałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jak sie nie zobaczysz dzisiaj o 22 to musisz juz szukac w archiwum. 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 z kim dzisiaj gadałem na światłach w okolicach smutnej przed 20??? jakaś czarna yamaha a kierownik z kamerką przy kasku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Upolowany/na: rooland z... wildeyed, suchy, konrad, tomahouk i jeszce kilka sprzętów z plecaczkami ale zasłoniły mi drzewa mistrzowie z Forum mi tu pod oknami na Paderewskiego latają o 22:58 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tworas Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 z kim dzisiaj gadałem na światłach w okolicach smutnej przed 20??? jakaś czarna yamaha a kierownik z kamerką przy kasku A to pewnie ja ;p lecieliście oglądać sprzęt? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Upolowany/na: krzychoslav tak też było, liczyłem, że nie pojawię się na liście przed powrotem do domu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) nom dokładnie. XJ okazał się być kompletnym trupem, wszystko co mogło być pordzewiałe to było, nawet przewody olejowe, hamulcowe ciekły, świece obrosły rdzą, tarcz nie było a ciężarki pourywane, zawory to waliły jak nie wiem. Ale w drodze powrotnej podjechaliśmy jeszcze po Bandita, znaleziony fartem przez tel na parkingu i wróciliśmy już każdy swoim tak więc Upolowałem Tworasa Edytowane 21 Maja 2014 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tworas Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) nom dokładnie. XJ okazał się być kompletnym trupem, wszystko co mogło być pordzewiałe to było, nawet przewody olejowe, hamulcowe ciekły, świece obrosły rdzą, tarcz nie było a ciężarki pourywane, zawory to waliły jak nie wiem. Ale w drodze powrotnej podjechaliśmy jeszcze po Bandita, znaleziony fartem przez tel na parkingu i wróciliśmy już każdy swoim tak więc Upolowałem Tworasa He, niech Ci będzie, że upolowałeś ;D Czyli wziął bandita i to całkiem z przypadku? Trzeba się ustawić na oględziny : ) Edytowane 21 Maja 2014 przez tworas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ja go namawiałem do Bandita ale wolał XJ ale żaden się nie nadawał to sprawdził Bandity z Łodzi i traf chciał że był do wzięcia, zadupek do poprawy i wymiana przedniej opony, oleju a tak poza tym to miło się tym śmiga chyba też se takiego kupie jako następnego koniec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 sebol, jezeli to bylo wczoraj to niestety pudlo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 sebol, jezeli to bylo wczoraj to niestety pudlo... ops ciekawe czy to w ogóle ekipa była jaką wymieniłem :biggrin: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Upolowany/na: _Michał_ + Dadza84 19:07 mknęli w strone Widzewa sprawdź na mapie 1 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Upolowany/na: Achmed ok 8:45 na Paderewskiego/Tuszyńska w kier.Rzgowskiej delikatnie pomykał sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Seba gdzieś Ty mnie tam trafił??? jak delikatnie.....?? 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Seba gdzieś Ty mnie tam trafił??? jak delikatnie.....?? z okna przejeżdżałeś przed moim blokiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Upolowany/na: Suchy-wolk na światłach się widzieliśmy chwilę po 11 było na oko sprawdź na mapie Edytowane 25 Maja 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Upolowany/na: Kosmaty o 17.51 Kosmaty pomruczał, żeby mu ludzie pod koła nie wtargnęli a za nim leciał chyba Sobek i Konrad ale pewna nie jestem jedno bro wystarczy sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Upolowany/na: Achmed o 17.52 pomachane i może nagrane? sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Marti....przyznaje się bez bicia! To kiedy na browarka?! 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi