Mała Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mała, dzisiaj po 20 - Politechniki niedaleko samolotu (W Łodzi tylko dwie osoby ubierają się u Prady więc skoro moja żona jest w pracy to musiałaś być Ty ) pierwsza jazda w tym sezonie i od razu upolowana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Upolowany/na: krzychoslav wczoraj o 16:30 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Upolowany Olo na ul. Politechniki dzisiaj koło godziny 12:30 Edytowane 1 Maja 2014 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Upolowany/na: krzychoslav Olo co Ty tak na mnie polujesz 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 1826 Rolek + Wildka Na Wojska Polskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Upolowany Olo na ul. Politechniki dzisiaj koło godziny 12:30 Śmigałem co prawda o tej godzinie, ale nie Politechniki i nie w Łodzi Olo co Ty tak na mnie polujesz Co tak obok mnie cały czas jeździsz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No to pudło 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 bulgar i pare innych moto w Zgierzu w stronę McDonalda na Łódzkiej około 14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 1826 Rolek + Wildka Na Wojska Polskiego No i się zaczyna kurde...piwkowanie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 wildeyed dzisiaj po południu na rynku "pod topolami" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 wildeyed dzisiaj po południu na rynku "pod topolami" hehe a już ci miałam napisać, ze wczoraj nie jeździłam gdzieś ty mnie wylukał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Upolowany/na: tworas tankowałeś machinę ;D a my na chwilę na stację podlecieliśmy z Glebą sprawdź na mapie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tworas Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Upolowany/na: tworas sprawdź na mapie Najpierw zastanawiałem się czemu mnie tak obserwujecie, potem się zastanawiałem skąd ja znam te twarze, a teraz już wiem komu jestem winien piwko ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Upolowany/na: chylon ale w puszce (~8:30) sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Upolowany/na: Bługar Chciał sprawdzić z kolegą co się dzieje na Dellu i jest mi teraz winny RedBulla którego sprzątnął mi sprzed nosa na grillu sprawdź na mapie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Upolowany/na: Bułgar 13.50 - Tomaszowska na rondzie - dla Turbo Redbull - dla mnie piwo sprawdź na mapie 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Upolowany/na: Gleba sprawdź na mapie złapałeś mnie jaki browarek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Upolowana lalunia z czrnym plecaczkiem z czerwonymi wstawkami przed sekundą na Pabianickiej , stoi grzecznie w korku od wiaduktu do Prądzyńskiego , na czarnej Hondzie 500 , EL 478.. , a Grześ za nią na lini 50 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 CBR chyba F3 tricolor w Borowej na dordze Koluszki - Gałków dzisiaj około 17.30. Była LwG. Wydaje mi sie ze ktos z forum. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Zamyślony Bart na przejściu dla pieszych o 17:40 Aleksandrowska/Traktorowa Edytowane 6 Maja 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Upolowany/na: achmed ok 8.45 leciał pewnie do roboty sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Upolowany/na: chylon sprawdź na mapie zgadza się browarek się należy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Eee to byłoby nieuczciwe bo nie byłeś na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Zielony Kawasaki chyba zx6r nie zauważyłem dokładnie bo śmignął przed oczami jak głupi na pełnej piździ*. W Opocznie na piotrkowskiej może ktoś z forum ? Edytowane 7 Maja 2014 przez bartek2000335 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Różowa Pantera o 16'ej na Lutomierskiej przy Powstańców Wielkopolskich 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi