x10d Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Podpięliśmy się miedzy 16 a 17 za Tomaszowem → Łodzi pod ekipę, w większości na rej. ETM... aż do Widzewa. Ktoś od nas? Fajnie sie jechało, zacznę chyba w grupie jeździć 1 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tak jechałem pierwszy a ta GSX F to Ty he jaki ten świat mały trzeba się kiedyś zgadać w tej łodzi w końcu i polecieć gdzieś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Upolowany/na: bart sprawdź na mapie 2:0 panie kolego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Upolowany/na: achmed 15:15 Puszkina w kier.ronda Sybiraków sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałPce Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ta srebrna SV to 1000 a nie 650 kolego tak to moje z forum Zgadza się w 7 moto lecieliśmy A to przepraszam nie spojrzałem dokładnie ale dźwięk kominów robi wrażenie ; ), miło było spotkać, pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Chyba upolowana Gonia w "L" na skrzyżowaniu ul. Uniwersytecka/Jaracza o godz 12:16 Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez mateoLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Upolowany/na: MotoTomasz Napotkany w niedzielę ok.13.30 na przeciw Liberty Motors sprawdź na mapie 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jack dziś o 16.05 na kasprzaka. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Sebus trafiles 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Lubiany róg Pabianickiej i Wólczańskiej nawet sobie o pogodzie pogadaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Suchy widzę, że uparcie na mnie polujesz Chóntą jechałeś, no nie? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Chóntą jechałeś, no nie? Nie. Stałem za ogrodzeniem podczas szkolenia w Liberty 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Chyba upolowana Gonia w "L" na skrzyżowaniu ul. Uniwersytecka/Jaracza o godz 12:16 Hmm godz mogłaby się zgadzać i ja Cię nie widziałam???? jaki kolor Suzi??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Hmm godz mogłaby się zgadzać i ja Cię nie widziałam???? jaki kolor Suzi??? Kolor srebrny, wraz z kursantką skręciłyście w Sterlinga Jechałem puszką to mogłaś nie widzieć. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Upolowany: Lubiany. Dzisiaj po 10 u grafików 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Upolowany/na: Różowa Pantera o 16:00 leciała w stronę Kaliskiej po to aby chwilę później pojawić się na Pedofilowie sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Upolowany/na: Paździoch o 16:05 kolega z tabliczką "Paździoch" pod rejestracją leciał przede mną al. Włókniarzy od Drewnowskiej do Limanowskiego gdzie skręciłem w Kaczeńcową. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie Nosz.... ja Ciebie pierwsza zobaczyłam!!!!!!! A potem kto zawinął dupsko i nie chciał ze mną driftować po centrum??????? Nikt tak jak pantera nie potrafi raz w tygodniu wybrać się na upragnione śmiganie i wycelować w solidny deszczyk. No dobra. Kilku jeszcze motomaniaków było po drodze. &Pozdrawiam Policję, która dziś podniosła mnie na duchu na Kopcińskiego i wzmocniła mą wiarę w ludzi dobrej woli. Amen. 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Lubiany róg Pabianickiej i Wólczańskiej nawet sobie o pogodzie pogadaliśmy Faktycznie byłeś z ładną dziewczyną i nie patrzyłem na Ciebie tylko na dziewczynę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kolor srebrny, wraz z kursantką skręciłyście w Sterlinga Jechałem puszką to mogłaś nie widzieć. Ha ha pudło piwka nie ma dostałam nową Suzi i to nie jest ten kolor faktycznie byłam w okolicach bo jechałam do Wordu na Smutną ale tym razem nie ja może mam sobowtóra???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ha ha pudło piwka nie ma dostałam nową Suzi i to nie jest ten kolor faktycznie byłam w okolicach bo jechałam do Wordu na Smutną ale tym razem nie ja może mam sobowtóra???? No cóż, będę musiał póki co posilić się jednym dlatego też napisałem, że "chyba upolowana" bo kursanta zasłaniała mi instruktorkę i nie mogłem za bardzo się przyjrzeć. No no, dwie Gonie to by było na grubo 1 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Upolowany: Lubiany. Dzisiaj po 10 u grafików Nawet w pracy człowieka upolują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Upolowani Viadro o 10:38 na Jana Pawła II / Obywatelska oraz o 11:10 na Obywatelskiej 94. Ciekawe ułożenie stóp 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Upolowany/na: pd Powrót do domu zapewne. Dziś o 16:30 sprawdź na mapie 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 trafiony zatopiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi