Dominikf6 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Upolowany/na: Chylon, Gonia Na światłach z grupką innych moto. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Fakt piwko się należy pozdro Lwg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Upolowany Marsel na Jana Pawła II / Obywatelska kierunek Pabianicka o 16:22 Nawet foto wykonane Kamizelka ratownika rzuca się w oczy jak cholera. Soczek przy okazji Marselku 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Upolowany/na: Sebol Powrót z pracy ? sprawdź na mapie @sebolul. Nowe Sady/ Obywatelska 17:00 ?? 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Upolowany/na: Sebol sprawdź na mapie @sebol ul. Nowe Sady/ Obywatelska 17:00 ?? z pracy leciałem,gdybyś nie przyklaksonił to bym cię nie widział 19:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Upolowany Marsel na Jana Pawła II / Obywatelska kierunek Pabianicka o 16:22 Nawet foto wykonane Kamizelka ratownika rzuca się w oczy jak cholera. Soczek przy okazji Marselku A tak zgadza się, ze Zgierza wracałem Browar dla Ciebie 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 JaRoD o 8:00 Obywatelska przy przystanku Nowe Sady na wjeździe do ogródków działkowych stał puszką i przejął mojego pasażera z 69 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Właśnie tak czułem, jak awaryjnymi mrugałeś. A no i Sebol, proszę się więcej nie spóźniać ! Chyba że wcięło poprzedni autobus. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A no i Sebol, proszę się więcej nie spóźniać ! Chyba że wcięło poprzedni autobus. Gdybyś był przy Karpackiej to byłem o czasie ,ale przedostać się przez rondo to już jest ok 10/17min w plecy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) A no i Sebol, proszę się więcej nie spóźniać ! Chyba że wcięło poprzedni autobus. Poprzednim jechal Lubiany :biggrin: Edytowane 5 Marca 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Upolowany/na: MotoTomasz Wjechał na placyk/teren przy zajezdni sprawdź na mapie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Upolowany/na: meldamen sprawdź na mapie To byłem ja Dłuższy test maszyny Cały dzień jeździłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No i znowu @sebol spóźnił się na przystanek na Obywatelskiej !!!! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Suchy - racja, wczoraj byłem sprawdzić plac AutoAkademii Nie widziałem, żebyś się gdzieś tam kręcił... Chwal się A piwko masz w sobotę. Edytowane 6 Marca 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No i znowu @sebol spóźnił się na przystanek na Obywatelskiej !!!!jutro z zajezdni wyjadę czołgiem to rondo bez hamowania przelecę i będzie git ha ha kiepskie godziny wybierasz na zabieranie mi pasażerów;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Od jutra będzie jeździł wcześniejszym. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Widzę, że Sebol i Lubiany to chłopaki ode mnie z firmy A co do ronda to racja. 10-15 minut się tam gubi. Później kolejne 17 na Pabianickiej i gwarantowane zjeby od ludzi, że dwa poprzednie nie przyjechały... Taaa. 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Widzę, że Sebol i Lubiany to chłopaki ode mnie z firmy A co do ronda to racja. 10-15 minut się tam gubi. Później kolejne 17 na Pabianickiej i gwarantowane zjeby od ludzi, że dwa poprzednie nie przyjechały... Taaa. trafione w samo sedno:) Od jutra będzie jeździł wcześniejszym. a pisałem ,czekaj przy Karpackiej tam jestem o czasie, a potem razem do ronda postoimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 I jak tu się nie napić przez takie stresy to dla zdrowotności 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Suchy - racja, wczoraj byłem sprawdzić plac AutoAkademii Nie widziałem, żebyś się gdzieś tam kręcił... Chwal się Jechałem Hondą Civic i jak wyprzedzałem ambulans, to Ty skręcałeś na placyk na przeciwko mnie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Aaa widzisz... Trzeba było zatitać 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Upolowany/na: Bulba W Lidlu ok 18tej wczoraj, sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Upolowany/na: Emil89 Emil na czele całej forumowej wycieczki do Smardzewic sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Stawia piwo za wszystkich 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Upolowany LUBIANY pod karczmą w Kruszowie. Parkowałem obok ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi