Sebol Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Sebol pudło kurcze a ja tak się przyglądałem motongowi że nie przyjrzałem się kierującemu ale motocykl jak z twojego zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 kogo upolowałem dziś o 8:15 <Legionów / Włókniarzy>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Upolowany z puszki przez @Darcio dziś na przejściu dla pieszych Wólczańska/Radwańska. Myśliwy obwieścił upolowanie swojej zwierzyny (czyli mnie ) dźwiękiem klaksonu, machaniem ręką i radosnym zacieszem na gębie. Przyznaję się bez bicia bo i tak wiem, że mnie rozpoznał a dawno się nie widzieliśmy więc możemy lecieć na browara. Ja stawiam 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Upolowany/na: marcingsxr Pomykał Kilińskiego w stronę ul.Nawrot sprawdź na mapie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Upolowany/na: meldamen Meldamen dookoła Matki Polki 23/02? Ta bmka odrazu rzucila mi się w oko. Loguję się na Fłm i już wiem kto to sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Upolowany/na: Sebol 16:11 gazował na skrzyżowaniu oczekując na zielone sprawdź na mapie Edytowane 26 Lutego 2014 przez Olo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 6.35 skrzyzowanie augustow/rokicinska czarna hayabusa, jechala w kierunku centrum, skrecila w niciarniana w kierunku przybyszewskiego. jestem pod ogromnym wrazeniem odwagi kierujacego. u mnie w aucie lekki gaz i boczek byl, takze nie wyobrazam sobie jakiegos mocniejszego hamowania motocyklem. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Upolowany/na: JaRoD O 8:08 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Upolowany/na: JaRoD dziś godzina 12.30 jak przejdzie mi awersja do piwa to wisisz Kasztelana sprawdź na mapie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Upolowany/na: sovteq sprawdź na mapie Pomyłka, to nie ja 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Temperatura d*py nie urywala ale i tak było warto się z wami spotkać i polatać. Ludziska z placu Wolności twardziele. No i mamy lokum na siku jak kogoś przyciśnie. Upolowany/na: Sebol sprawdź na mapie się tam latało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Upolowany Aidek ok 16.40 na Politechniki z jakimiś Ludkami których nie poznałam może być Malibu Lubiany i grupka ludzi słuchających go Lubiany chyba mszę tam odprawiał (poznałam po gestach ale głupio tak bo z fają w zębach) Politechniki godz 18.25 wiem że nie masz kasy córka prawko robi więc może być kawka z maka Kolega z rejestracją ELA ale nie wiem kto to przyznać się leciał na zbór na Politechniki godz 16.40 Hitem był kolega srebrna honda kierownik na spodniach- miał spodenki w jakieś palmy co zwróciło moją uwagę na Włókniarzy godz 19.40 ktoś z poczuciem humoru serio :decayed: Edytowane 27 Lutego 2014 przez gonia (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Upolowany/na: JaRoD sprawdź na mapie Upolowany/na: JaRoD sprawdź na mapie Ale tak, żeby dwa na raz ........ 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ale tak, żeby dwa na raz ........ jak się włóczysz po mieście w oczojebnej kamizelce 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Upolowany Aidek ok 16.40 na Politechniki z jakimiś Ludkami których nie poznałam Mnie to zawsze każdy poznaje... jak ja się finansowo wyrobie. Przemaluje tego Zippa na czarno 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr2sher Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dwa srebrne Fazerki na Włókniarzy, wyjeżdżały ze stacji przy Konstantynowskiej, jakoś przed 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwo_VFR800F1 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Upolowany/na: bizkit123 22.00 bizkit123? ) sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Upolowany/na: Kosmaty ok 12:30 Tuszyńska w kier.Pryncypalnej sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Upolowany niebieski kociak z kierownikiem w kamizelce odblaskowej na Przybyszewskiego/Lodowa o 14:51. Nawet LwG u mnie a PwG u niego. Nie do końca jeszcze poznaję ludzi z forum ale teraz będę mógł intensywnie polować 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Upolowany/na: Achmed gdzieś tak ok. 17 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Upolowany niebieski kociak z kierownikiem w kamizelce odblaskowej na Przybyszewskiego/Lodowa o 14:51. Nawet LwG u mnie a PwG u niego. Nie do końca jeszcze poznaję ludzi z forum ale teraz będę mógł intensywnie polować to ja, miło było machnąć choć tak kminiłem później kto mi machnął z autobusu a ja dzisiaj na Sienkiewicza w kierunku Piłsudskiego od Radwańskiej koło 14.40 czerwona CB500 na światłach minąłem, machnąłem i na Rudzkiej około 13.30 czerwone moto nie zauważyłem co to było, ale było LwG i na Pabianickiej w stronę Rudzkiej czarny naked koło 13.25 poznam trochę ludzi z forum to będę po nickach polował Edytowane 1 Marca 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Mi również miło było poznać. Nowy miesiąc - nowy stat i od razu browarek Żyć, nie umierać Ja już odruchowo macham do 2oo, nawet idąc chodnikiem mi sie zdarza Pozdrawiam. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 nie no nie poznałeś mnie nie wiedziałeś kto do listy dołączam czarnego fazera z kierownikiem w czarno - zielonym kombiaku i zielono - czarnym kasku widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Kopernika/Żeromskiego o 20.26. skręcał w lewo w Żeromskiego w kierunku WAMu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jak to nie poznałem? Przecież podniosłem rękę i powiedziałem "cześć Krzysiu" Aaaa mogłeś nie słyszeć bo Jelcz strasznie hałaśliwą bestią jest 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Upolowany/na: Gruby124 Ducat wraz z grupką innych moto sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi