Suchy-wolk Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Upolowany/na: Rescuer i Mryc Schwytani w sidła na terenie Motorwings sprawdź na mapie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Upolowany/na: sovteq dzisiaj ok 14;40 z Waltera-Janke skręcał w Bratysławską sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Upolowany Sebol na zajezdni na Maratońskiej około 17:00 w żółto-czerwonej śmierci o numerze 98 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Upolowany Sebol na zajezdni na Maratońskiej około 17:00 w żółto-czerwonej śmierci o numerze 98 się zgadza szkoda że tak mało czasu miałem,aby pogadać.Fajna kamerka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Upolowany/na: LUBIANY około 16 sprawdź na mapie Edytowane 18 Lutego 2014 przez WojtasLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Upolowany/na: Kazik96 17:57 upolowany z eLki sprawdź na mapie Przed 14:00 SV650S na Włókniarzy przy maku Edytowane 18 Lutego 2014 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) ja widziałem ostatnio (niedziela okolice 17) SV srebrna na włókniarzy przy estakadzie, skręcał kierownik w prawo w kierunku dworca Kaliska. w towarzystwie jeszcze jednak maszyny ale nie pamiętam co to było, jakiś naked. kiwnąłem nawet ale bez reakcji zwrotnej ;D może jak forumowicz to skojarzy, z wielką niebieska torbą lazłem na dworzec Edytowane 18 Lutego 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Upolowany/na: srebrny Transalp wczoraj (18/02) po 18 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ja widziałem ostatnio (niedziela okolice 17) SV srebrna na włókniarzy przy estakadzie, skręcał kierownik w prawo w kierunku dworca Kaliska. w towarzystwie jeszcze jednak maszyny ale nie pamiętam co to było, jakiś naked. kiwnąłem nawet ale bez reakcji zwrotnej ;D może jak forumowicz to skojarzy, z wielką niebieska torbą lazłem na dworzec Zgadza się to ja Srebna To nie SV tylko Yamaha fazer 600 ;p a kumpel honda cbr a białym kasku. Zgadza się ? Wjeżdżaliśmy na parking ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 drugi był jakiś hornetowaty naked w kolorze żółtym / złotym. nie pamiętam kasku szczerze mówiąc. a mogłem coś pokręcić bo niemalże biegłem na pociąg ;D 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 drugi był jakiś hornetowaty naked w kolorze żółtym / złotym. nie pamiętam kasku szczerze mówiąc. a mogłem coś pokręcić bo niemalże biegłem na pociąg ;D Złoty ;p Ale cię nie widziałem ;p LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Upolowany/na: Sebol z Lubianym dziś około 11;30 miło było zobaczyć pierwsze oznaki wiosny sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzisiaj koło 14.10 na skrzyżowaniu Dąbrowskiego z Tatrzańską przemknął mi gościu na szarym moto z dodatkową tabliczką imienną "Franz" Pozdrawiam, ja w puszce jechałem 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 dzisiaj koło 10:30 na śląskiej pomarańczowo-czarne moto, kierownik z kamerą na kasku, około 13 na stacji BP na al. Palki, chyba czarne jajko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 dzisiaj koło 10:30 na śląskiej pomarańczowo-czarne moto, kierownik z kamerą na kasku, To ja! Ale browara nie stawiam bo nie wiedziałeś kto to! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 tak myślałem, że to Ty, ale pewności nie miałem nagrałeś coś ? może się załapałem na film 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 nagrałeś coś ? może się załapałem na film A proszę: http://motocykle-lodz.pl/topic/5973-rejestrator-jazdy-do-300-zł/?p=140119 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Kosmaty godz. 13.12 ul. Wólczańska 243 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Aidekk +2 w Kazimierzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Upolowany/na: Dann wczoraj o 12:30 Tatrzańska /Rydla w kier.Dąbrowskiego sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Upolowany/na: Kosmaty 13:15 Rzgowska ?Strażacka w kier.Paradnej sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Sebol pudło 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Jakąś gromadkę goniłem z aleksa ale na teofillowie się ptaszyny gdzieś rozpierzchły Cza będzie po klolei przewracać a potem wracać po łupy Edytowane 23 Lutego 2014 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jakąś gromadkę goniłem z aleksa ale na teofillowie się ptaszyny gdzieś rozpieszchły To była 17 osobowa ekipa Uniejów/Jeziorsko... a raczej to co z niej zostało. Ot taka mała niedzielna 170 km wycieczka Aidekk +2 w Kazimierzu Zgadza się Tylko mnie sieroto upolowałeś? Tam jechało masę motongów 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 To była 17 osobowa ekipa Uniejów/Jeziorsko... a raczej to co z niej zostało. Ot taka mała niedzielna 170 km wycieczka Zgadza się Tylko mnie sieroto upolowałeś? Tam jechało masę motongów to w trosce o wątrobę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi