Sebol Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Tak latał Na 80 ce boczny 2093 to jego nowa fura Upolowany Sebolek Ul.Struga godz 12.16 linia chyba 80 o ile mnie oczy nie myliły Oj nie, niestety ja miałem linię pośpieszną na 98 a że wozem 2093 to fakt Mercedesik jak się patrzy Edytowane 18 Stycznia 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Upolowany/na: Salat Krzysiek stojący na przejściu dla pieszych sprawdź na mapie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 To by się zgadzało z żonka do kina pędziliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Upolowany/na: fixman Dziś ok 19.30 upolowany na Shellu, miło sobie pogadaliśmy tankując swoje bryki :-D sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 jak to mówią trafiony zatopiony hahaha pozdrawiam jeszcze raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Upolowany/na: forumowy paparazzi spod Centralu upolowany 28/01 ~ 17:00 - stał przy przejściu dla pieszych Zamenhofa/Piotrkowska idąc w stronę Centralu. Nie miał roweru, ale za to miał za***iste gogle narciarskie na głowie sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 sam się dziś upolowałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 @miqul na lodowisku wczoraj upolowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Upolowany/na: Kapsel Jeśli się nie myle Kapsel kolo 10-11 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A któż to mię dzisiaj koło 14 lewą na aleksandrowskiej pozdrawiał ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Upolowany/na: AndrzejCBRF2 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Przyznać się, kto parkował w Tomaszowie Maz. na parkingu Mc Donalda? - Stało kilka maszyn na łódzkich nr Edytowane 10 Lutego 2014 przez Zontey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Upolowany/na: Marcingsxr Upolowany +/- 15.00 jak zapitalał na politechniki sprawdź na mapie No i w Korando Sebol ...wreszcie kupił nowy aku =D Edytowane 11 Lutego 2014 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kogo furę upolowałem w ubiegłym tygodniu na skrzyżowaniu Radwańskiej? Na zdjęciu nie widać za bardzo forumowej wlepy, ale była i rzucała się w oczy Jechały bodajże dwie osoby i skręciły w stronę Piłsudskiego. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałPce Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Nie jestem pewny bo nie zdążyłem się dokładnie przyjrzeć ale chyba Sebol na motongu widziany ok. 15.30 Kilińskiego/Dąbrowskiego ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dobra , przyznać się! Kto już wiosnę poczuł? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie jestem pewny bo nie zdążyłem się dokładnie przyjrzeć ale chyba Sebol na motongu widziany ok. 15.30 Kilińskiego/Dąbrowskiego ? zgadza się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Kupił nowe aku to popierdala 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Niebieska SV w Zgierzu na Tuwima dzisiaj o 10 to ktoś od nas ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Bmw na JP2 przy castoramie po 12, cbr z białymi kołami po 13 na drewnowskiej, jakiś pies też po 13 na drewnowskiej, cbr xx na konstantynowskiej pod wiaduktem też po 13 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 srebrny Transalp (?) około 13.40 mnie wyprzedził jak puszką jechałem. Piłsudskiego w stronę Widzewa na wysokości Niciarnianej, w sumie to jeszcze przed światłami. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 A ja upolowałem dziś Krystiana na jego czarnym fazerro jak skręcał przy carrefour w kolumny z plecaczkiem Kruszów zaliczony?? hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 14;40 Zgierska na wysokości Shella w stronę centrum czarny bodajże hornet ( nie wiem dokładnie, typu horneta coś). Kierowca w białym kasku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Upolowany/na: PRZEMO EL wczoraj ok 13:00 Obywatelska /Jana Pawła w kier.Retkini sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Bmw na JP2 przy castoramie po 12, cbr z białymi kołami po 13 na drewnowskiej, jakiś pies też po 13 na drewnowskiej, cbr xx na konstantynowskiej pod wiaduktem też po 13 cbr xx to ja Pozdro 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi