pafcio Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 kupował krem do ust dla teściowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Upolowany/na: marti greckim motongiem parakulos sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Oui :-) odmachane.. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Upolowany na: Sebol godz 12.03 na Jana Pawła II Łaska Real oczywiście prędkość odpowiednia Edytowane 4 Stycznia 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Upolowany na: Sebol godz 12.03 na Jana Pawła II Łaska Real oczywiście prędkość odpowiednia oczywiście zawsze zgodnie z przepisami i odpowiednio do warunków atmosferycznych panujących na drodzę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 zgodnie z przepisami i po cichutku żeby nikogo nie wystraszyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Upolowany/na: uka sprawdź na mapie 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Upolowany/na: gonia o 08:10 na Bandurskiego wyjeżdżały na górę do Maratonskiej i na dół do Bandurskiegoi.jechała autkiem z.literką i wcinała chyba jabłko:) sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Och Ty Łobuziaku a czemu ja Cię nie widziałam dodam że zapewne też odpowiednią prędkością mocno zbliżoną do prędkości światła W 10 min z Kościuszki tam dotarłyśmy dobre jesteśmy a wcinałam bułeczkę słodką popijając kawką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Och Ty Łobuziaku a czemu ja Cię nie widziałam dodam że zapewne też odpowiednią prędkością mocno zbliżoną do prędkości światła W 10 min z Kościuszki tam dotarłyśmy dobre jesteśmy a wcinałam bułeczkę słodką popijając kawką gonia razem wjeżdżaliśmy na wiadukt przy kaliskiej ja jechałem autobusem 98 za wami i na stopie na górze wyjechałem wam na środek zasłaniając wam Al Uni tak że ciężko nie zauważyć ,strzelałem światłami ale nic to nie dało nie chciałem trąbić bo jeszcze kursantka by się wystraszyła i ruszyła do przodu hi hi ,następnym razem lekko cmoknę cię w zderzak ponoć już i tak nadwyrężony to nie będzie widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Już trzeci dzień pod rząd widzę w Łodzi śmigającą czarna Kawę Z750 Kto tak korzysta z ostatnich chwil dobrej pogody ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 no ja dziś srebrne kawasaki widziałem na pabianickiej przy starorudzkiej ok 22 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 gonia razem wjeżdżaliśmy na wiadukt przy kaliskiej ja jechałem autobusem 98 za wami i na stopie na górze wyjechałem wam na środek zasłaniając wam Al Uni tak że ciężko nie zauważyć ,strzelałem światłami ale nic to nie dało nie chciałem trąbić bo jeszcze kursantka by się wystraszyła i ruszyła do przodu hi hi ,następnym razem lekko cmoknę cię w zderzak ponoć już i tak nadwyrężony to nie będzie widać Fakt autobus pamiętam niestety z mojej pozycji czasem ciężko luknąć kierowcę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uka Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Upolowany/na: uka sprawdź na mapie To sie nie liczy. Co to za polowanie jak zwierzyna sama sie do domu pcha Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Uka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Upolowany/na: Mała godz 14.09 Radwańska/Politechniki w oczekiwaniu na Mpk tzn na Mpk a za kółkiem Sebol Edytowane 10 Stycznia 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To sie nie liczy. Co to za polowanie jak zwierzyna sama sie do domu pcha oswojona 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uka Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 oswojona spotkałas kiedys oswojonego żubra?? ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Żubra można kupić w sklepie oswojony a na dodatek tani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Żubra można kupić w sklepie oswojony a na dodatek tani żubr oswojony, tani...się Zubrowi dostało 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Upolowany/na: Mała godz 14.09 Radwańska/Politechniki w oczekiwaniu na Mpk tzn na Mpk a za kółkiem Sebol byłam tam w tym czasie ale czekałam na tramwaj nie autobus. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 byłam tam w tym czasie ale czekałam na tramwaj nie autobus. Tłumaczy się winny-winna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Upolowany/na: Aidekk 12.01 ok. 19:30. Jak to nie Aidekk, to jakiś inny pomarańczowy Zipp śmiga zimową porą po Łodzi. sprawdź na mapie 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Upolowany Sebolek Ul.Struga godz 12.16 linia chyba 80 o ile mnie oczy nie myliły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Tak latał Na 80 ce boczny 2093 to jego nowa fura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 WOW !!! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi