Mała Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Upolowany/na: ridrick znielubisz mnie w końcu mignąłeś mi na żeromskiego niedaleko radwańskiej. podziwiam za chęć jazdy w taki ziąb (: sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Upolowany/na: Scyzer W piątek upolowany Hyosung przy 3*C sprawdź na mapie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Haha True 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Miqul dopiero co koło Motopublliki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 13:35 Suzuki GSX-r na stacji BP przy Pasażu Łódzkim i jakieś 3 minuty potem chyba R6 na Włókniarzy Ten uśmiech gdy widzi się motocykl i motocyklistę o takiej porze roku, hehe 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Koło godz 14 na światłach ul.Brzezińska a wjazd na zjazdowa Afrika Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 czarna f4 i czerwona f3 na wileńskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Duuuuużo Mikołajów na swoich reniferach upolowanych na pl. Wolności, Legionów, Zachodniej, Limanowskiego, Aleksandrowskiej i pod DD2 Wszyscy stawiacie mi piwo... No albo chociaż po krówce 3 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Sebol 13,30 Obywatelska 50 pedził w strone Al.Politechniki w stroju Mikołaja hm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Duuuuużo Mikołajów na swoich reniferach upolowanych na pl. Wolności, Legionów, Zachodniej, Limanowskiego, Aleksandrowskiej i pod DD2 Wszyscy stawiacie mi piwo... No albo chociaż po krówce Jeszcze po 0,5l dla nas za upOLOwaną czapkę na Aleksandrowskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ale trzeba przyznać, że współpraca wyszła nam pierwszorzędnie 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Patrzyłem na tą akcję i się zastanawiałem czy aby na pewno robicie to pierwszy raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Sebol 13,30 Obywatelska 50 pedził w strone Al.Politechniki w stroju Mikołaja hm leciałem z zajezdni do domku zmienić strój aby mnie w pracy nie zamknęli w kaftan,w tamtym roku na Święta założyłem samą czapkę co z centrali dzwonili i się pytali czy to prawda bo ludzie dzwonią że chyba kierowca jest ten tego masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 A któż to biegał za motongiem po stacji neste przy dąbrowskiego . Tak zapieprzalł że nie zdążyłem przeczytać kto zacz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Sebolku, upolowany zostałeś 2 razy ;)14:47 na Paderewskiego/Rondo Broniewskiego w stronę Dąbrowy. 14:56 Paderewskiego/Ciołkowskiego w stronę Ronda Opłacało mi się przyjechać do Łodzi, przynajmniej dwa browarki zarobiłem Edytowane 12 Grudnia 2013 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) A któż to biegał za motongiem po stacji neste przy dąbrowskiego . Tak zapieprzalł że nie zdążyłem przeczytać kto zacz chyba Ja nie wyłączyłem świateł przy tankowaniu i zonk pchanko było hi hi hi Sebolku, upolowany zostałeś 2 razy ;)14:47 na Paderewskiego/Rondo Broniewskiego w stronę Dąbrowy. 14:56 Paderewskiego/Ciołkowskiego w stronę Ronda Opłacało mi się przyjechać do Łodzi, przynajmniej dwa browarki zarobiłem dobre oko latałem w kółko bo sklep przenieśli i jechałem pod następny adres. Z drugiej strony to dobrze więcej km się zrobiło wildeyed wypatrzona w tramwaju na Wyszyńskiego i pozdrowionko było w formie pomachania rączką Edytowane 12 Grudnia 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 sebol upolowany dziś zostałeś też na Traktorowej, he he 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 sebol upolowany dziś zostałeś też na Traktorowej, he he zgadza się również tam byłem hi hi hi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Sebol Playmate Grudnia 2013 jak narazie jezeli chodzi o latanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 I ile piwek wisi, może to okazja na kolejne spotkanie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Oj wisi wisi chyba nas będzie musiał na chate zaprosić hehehe .Tylko musi miec min. ze 200 metrów salon co by wszyscy sie pomieścili Edytowane 13 Grudnia 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 a potem autobusem odstawi do domu ...... do dużego pokoju 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 chyba Ja nie wyłączyłem świateł przy tankowaniu i zonk pchanko było hi hi hi dobre oko latałem w kółko bo sklep przenieśli i jechałem pod następny adres. Z drugiej strony to dobrze więcej km się zrobiło wildeyed wypatrzona w tramwaju na Wyszyńskiego i pozdrowionko było w formie pomachania rączką A niech to myślałam, że będę pierwsza:) A tak swoją drogę że ci tyłka nie odmroziło:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ten kto pędził ok. 15 aleksandrowska czarnym motorem w czarnym kombinezonie wisi mi piwo :-) Najlepiej grzane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Scyzer , dzisiaj 15:05 Północna przy Wschodniej w kierunku Ogrodowej ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi