Strumyk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Czyli fazera udało się poskładać ;D Dobrze, dobrze bo już się bałem 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Czyli fazera udało się poskładać ;D Dobrze, dobrze bo już się bałem nieee noo wszystko oki jakimś cudem nie udało się Wam go popsuć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Czerwony Mocarz Suchego w towarzystwie dwoch innych maszyn na Starym Rynku, przed 30 minutami. Wlascicieli nie spotkalem - pewnie lasery ogladali. Edytowane 12 Października 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Kto zapierdzielał z prędkością światła po zgierskiej od strony Zgierza w kierunku castoramy na czarnym ścigu? 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Kto za***rdala i wyprzedza po dziurach? Czerwone suzuki z auto szkoły z naklejką motocyklisty? EZG? Czyżby Lans? Wracałam z serwisu od Banity Aha wiec to Ty Śpieszyłem się do WORDu, bo troche zaspałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Ogrodowa- Karskiego dziś o 22:00 granatowa SV 650S, mijalismy sie na światłach? Czy to nie kolega Roland? Edytowane 15 Października 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ogrodowa- Karskiego dziś o 22:00 granatowa SV 650S, mijalismy sie na światłach? Czy to nie kolega Roland? Niet, niestety nie ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Od kiedy to się jeździ w kombi i zbiera fanty z ulicy do samochodu? I to jeszcze jako pasażer, kierowca aż tak źle prowadzi xDD ? A ja patrzyłam, gdzie to moto stoi/leży ^^ Dziś, 17.40 zachodnia/lutomierska. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Pozdrawiam uroczą kierowniczkę Kawasaki GPZ 500S, z którą miałem przyjemność polecieć kawałek Politechniki od Radwańskiej do Wróblewskiego dziś ok 16:30 Ps nagrało się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 x2 tylko na włókniarzy przy makro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Olo, Twój strzał się nie liczy, byłem pierwszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Upolowany/na: Macix Zdaje się, że spotkałem Maćka wczoraj ok.19 sprawdź na mapie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 CBFka Lubianego na chodniku przy Narutowicza/Wierzbowej. Właściciela nie było - pewnie zadymę robił w biurze MPK. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktos Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Upolowany/na: Sebol Upolowany dzis ok 18.15 na rondzie Lotnikow Lwowskich sprawdź na mapie 0 Cytuj Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Upolowany/na: Sebol sprawdź na mapie się zgadza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Co za wariat leciał dzisiaj w deszczu ok 7:50 rudzką w strone pabianickiej? Ktos od nas? ;-) PS. Nie widziałem jakie moto bo sam miałem szybkę zalaną :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Pozdrawiam uroczą kierowniczkę Kawasaki GPZ 500S, z którą miałem przyjemność polecieć kawałek Politechniki od Radwańskiej do Wróblewskiego dziś ok 16:30 Ps nagrało się Oj, kobieta na GPZ, jeszcze w jednym z moich kasków?! i ja nie znać?! ;p Aaaa i kogoś upolowałem już sto razy, kiedyś pytałem czy to ktoś z forum ale odpowiedzi nie uzyskałem. Tym razem wiem że tak! Przeglądałem sobie ostatnio bloga naszego smooth'a no i jest tam z czwartkowego spotkania ta kawka: Stoi u mnie pod indesitem niemal dzień w dzień ;p przyznawać się kto z forum też jest w tym burdelu ;p Szukać naprawiacza centralnego Strumyka na Finale lodówek ;D 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Stoi u mnie pod indesitem niemal dzień w dzień ;p przyznawać się kto z forum też jest w tym burdelu Koleszka mój, ale na forum się chyba nie udziela z braku czasu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kochu ja cisnąłem Włókniarzy - Pabianicka - Pabianice koło 7.30 i nie ukrywam że suchy nie dojechałem do pracy... Po drodze minąłem jakiegoś zioma na JP II koło fotoradaru a drugiego koło budowanego wiaduktu. Ten drugi jakiś dzikus... Patrzył sie jak sroka w p.... a na LwG nie odkiwał p.s. na zdjeciu to nie DaDa? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 p.s. na zdjeciu to nie DaDa? tablice ma z EPA .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kamaras my na Rudzkiej trzasnelismy sobie Lwg i dzida dalej więc to nie ja Cię mijalem ;-) w koncu chyba mojego czarnego Dziorka bys skojarzyl :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Pozdrawiam kogoś kto jechał czerwono-białym R6 Pojezierską ok 14:40 i się na mnie patrzył jak bym z dzika spadł a ja tylko kulturalnie czekałem na autobus 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 tablice ma z EPA .... Hmm zaraz, zaraz.. Kurtka Dady na 100%, twarz też jakby.. tyle że Ona jeździ w kasku UVEX.. A ta GPZ? Hmm.. Wspominała mi ostatnio o chęci zmiany i że ma upatrzone ale mi nie powie jakie to moto.. Że niespodzianka.. No nie gadaj Dada że kupiłaś GPZ'tke jak ja ;p"? Bo Cię uduszę xD 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Około 17.10-17-14 na brzezińskiej przed światłami w nowosolnej upolowana Thebestof oraz o 00.00 na Dąbrowskiego/wiadukt kolega na białej suzuki rf... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Upolowany/na: tomahouk Kopcińskiego około godz 21 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi