Piotr Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Niestetu zgadza sie do roboty gnalem tu na forum nic się nie ukryje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Sebol o 18-tej w autobusie 82 w stronę Andrespola 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Sebol o 18-tej w autobusie 82 w stronę Andrespola się zgadza mijałaś mnie jeszcze ok 20tej na skrzyżowaniu dwuch Marszałków w stronę Widzewa zjechałem na prawo aby przepuścić Policje na sygnale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera Na Piłsudskiego jak strzała między samochodami w kier.Widzewa sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Upolowana różowa pantera na aleksandrowskiej przy wareckiej w strone aleksansrowa godz 16:55 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie A ja dziś upolowałem i przy okazji poznałem koleżankę Panterę (koło 13 Włókniarzy). Z kolei Pantera upolowała.... Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie Upolowana Różowa na winkielku Traktorowa/Rojna, 23:07 Upolowana różowa pantera na aleksandrowskiej przy wareckiej w strone aleksansrowa godz 16:55 omg. ! x5 Pozdro! 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) kosmaty 14:07 Tomaszowska/Olechowska w kier.kolumny.Miło było pozdrowic się rączką w górze:) Edytowane 14 Września 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Przyznać się kto przed 17 na Piłsudskiego jechał czerwoną R1 w krótkim rękawku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Tak z czystej ciekawosci - kto dzisiaj na rudzkiej gorze byl kolo 18 niebiesko-bialym gixxerem + jeszcze czyms? Wprawdzie drugiego moto nie widzialem, ale na gorze bylo 2 osobnikow z 2 plecakami 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 @koperta4512 albo jeździłeś wczoraj po mieście albo są dwie oczojebne 250 w Piotrkowie 1 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Tym razem to ja jeździłem Minęliśmy się chyba dwa razy, raz na skrzyżowaniu Kopernika z Alejami 3 Maja i potem przed UJK siedziałeś chyba. Edytowane 16 Września 2013 przez koperta4512 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Kopernika z Alejami 3 Maja Tutaj jestem kilka razy dziennie więc na pewno A upolowałem Cie z puszki na Piłsudskiego / Armii Krajowej 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Upolowany/na: niko000 al.Włókniarzy przed Zieloną w kier.makro przeciskaliście między puszkami pierwsza chyba cbr ale mogę się mylić sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Upolowany/na: puchat Przed 18 jechał w stronę Rocco Cocco sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Upolowany/na: KrzysztoFu Startował ze świateł na północ. sprawdź na mapie 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 michal_lc4 & Filip (?) na Traktorowej/Judyma koło 20.00. Machałam jak oszalała z autokaru, ale kto by tam mnie zauważył. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 michal_lc4 & Filip (?) Filip = fiacik69 No fakt, lecieli my pohałasować To co, najbliższą kolejkę stawiam ja 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Upolowany/na: Jędrzej O 18.30 mknął Alejami 3 Maja sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiRas Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Upolowany/na: MiRas sprawdź na mapie tak mogło być byłem zatankować przed spotkaniem pod centralem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Upolowany/na: BykuOCW Jechal na kole w stronę rydza śmigłego o 15 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Upolowany/na: sovteq piątek godz. 8.10 na światłach - radwańska/ wólczańska sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Upolowany/na: Addicted upolowany ok 12 z szanowną Małżonką w Manufakturze sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Upolowany/na: sovteq to rzeczywiście mogłem być ja 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 to rzeczywiście mogłem być ja hehe bo to byles Ty 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 O 17,43 na Rokicińskiej MAŁA, oraz niebieskie moto..Lecz za szybko mi przemknęły kobietki ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi