Julka Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dziś ok.15:30, wprawdzie kask mniej charakterystyczny i strój jakby delikatnie cywilny, ale moto ewidentnie TO! Ewidentnie pudło! 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jorima około 23 skręcająca z Al. Włókniarzy w Stawową 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jorima około 23 skręcająca z Al. Włókniarzy w Stawową mhmm... upolowana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Upolowany/na: SEBOL Czwartek, 17:50, Sebol z plecaczkiem w stronę centrum (pod Central pewnie ). sprawdź na mapie 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Upolowany/na: SEBOL sprawdź na mapie Zgadza się, tylko plecak zawiozłem do domku i pod central 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Upolowana: Yuna80 na Traktorowej/Rojnej o 2:42 na samotnym powrocie na bazę Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 upolowny: Frager, włókniara / zjazd na stację kole pojezierskiej / 16sta z minutami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Julka w mcd na rondzie Piłsudskiego godzina 19.50 z jakimś kolesiem na rr. :-D Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Upolowana: Yuna80 na Traktorowej/Rojnej o 2:42 na samotnym powrocie na bazę Haha... sam pewnie dopiero zdążyłeś zjechać i z garażu kopytkowałeś A dopiero co zdążyłam Kawę od mechaniora zabrać po dwóch tygodniach i od razu strzał... Ale bądź co bądź Michał czujny jak ważka, tak więc napój się należy... Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez Yuna80 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 upolowana: wildeyed Zachodnia/Próchnika, w stronę ogrodowej, 7:45 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Aiideekk! Tak mi się zdaję w tramwaju linii "14" koło 9:45 - ulica Piłsudskiego przy Galerii Zgadza się, zostawiłem Zippa na remont i wracałem komunikacją wiejską Tego samego dnia w tym samym autobusie i o tej samej godzinie upolowana @Evcia rozmawiająca z jakąś starszą kobitką 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Pantera upolowana na jakimś V-Stromie na Pedofilowie... dziś ok 18.50 A tutaj dowód sprawdź na mapie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) SILENCE, I KILL YOU!!!!!!!!!!!!!!!michal_lc4 coś koło 17.30 na Traktorowej! Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 pozdrów babcie... wszystkie ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 upolowana: Gonia dziś, Kościuszki/Mickiewicza, 16sta z miniutami... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Haha... sam pewnie dopiero zdążyłeś zjechać i z garażu kopytkowałeś Nieee "Upolowałem" z domu (zdaję sobie sprawę że może się to na mnie "zemścić" ) kolacje robiłem już. michal_lc4 coś koło 17.30 na Traktorowej! Jaaasne... nie no, świetnie... teraz jeszcze bro Ci muszę postawić, to kiedy ? Dzisiaj !!! 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Mała Wczoraj (wtorek) ok 14:30 skręcałaś z Włókniarzy w Drewnowską. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Turboldz z kolegą, wczoraj ok. 22 na Józefiaka przy Zakładowej - możliwe to, czy pomyłka? Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Turbolodz przedczoraj na światłach Włókniarzy/Lutomierska w stronę Zgierza gdzieś koło 23:30 +/- 15 min... P.S. Tym razem już się nie wywiniesz... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dziś pd o 8:45 jadący Rąbieńską i przecinający ulicę Szczecińską. Myślisz, że jak zdjąłeś kamerkę z kasku i lansujesz się w krótkim rękawku to Cię nikt nie pozna ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 to nie ja bo ja nie jeżdżę w krótkim rękawku, cały czas latam w pełnym rynsztunku Buse 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) FAZER!!! Godzina 10:20 ul. Piłsudskiego Za rondem "Inwalidów" Cię widziałem, leciałeś w kierunku stadionu Widzewa P.S ładnie ubrany Biała koszulka, żółw Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Mała Wczoraj (wtorek) ok 14:30 skręcałaś z Włókniarzy w Drewnowską. sprawdź na mapie no to upolowana a to Ty stałeś do skrętu w prawo na włókniarzy w drewnowską? bo kogoś widziałam, ale nie przyglądałam się za bardzo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dwa motocykle z plecakami w poniedziałek 5 sierpnia jechał na łódzkich blachach na trasie przez Gdynię i Sopot a potem gdzieś w lewo odbili. Ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) no to upolowana a to Ty stałeś do skrętu w prawo na włókniarzy w drewnowską? bo kogoś widziałam, ale nie przyglądałam się za bardzo. Jeżeli jednak masz na myśli lewo, tak to ja Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez esquina (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi