spvibe Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) spvibe 17:20 upolowany na skrzyżowaniu Aleksandrowska-Szczecińska w stronę Aleksa No to nie pozostaje nic innego jak sfinalizować browarka ;] Spvibe na Limanowskiego w stronę zachodzącego słoneczka ok. 17.15 ... No to chlup w ten ,,kaczy" dziób! Hmm ;] nie możliwe musiałaś mnie z kimś pomylić ;] hah to kiedy pijemy ? Edytowane 9 Lipca 2013 przez spvibe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Bart czy jak naskarżę że cię widziałam dwa dni z rzędu przy macu na Włókniarzy to się liczy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Bart czy jak naskarżę że cię widziałam dwa dni z rzędu przy macu na Włókniarzy to się liczy? Co najmniej raz to ja widziałem Ciebie, dlatego mogę zgodzić się na remis Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie Zebra, Ty Brutusie!!! Jak co - to kom i lecimy z tym tankowaniem muah. Hmm ;] nie możliwe musiałaś mnie z kimś pomylić ;] hah to kiedy pijemy ? Proponuję po tym, jak mnie wreszcie przylukasz, a następnego dnia będzie pogoda na żłopanie %. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Upolowany/na: Bart przerwa na odpoczynek a może szejka sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Upolowany/na: Bart Trafiony, jestem szejka w plecy teraz Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 No to zbieramy weekendowe piwa Aga Jaga wczoraj na wjeździe do Łodzi ok 17.30 Julka, Haser, DziDzi w Kruszowie wieczorem Kasica z Moniką również przy sąsiednim stole no i stunt ekipa na włókniarzy - piękny pokaz umiejętności 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera, michal_lc4 Po 20 przy Manu w stronę Legionów - ewidentnie Honda i KTM, ale był jeszcze trzeci osobnik, którego nie dojrzałam W weekend czekam na brooo sprawdź na mapie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera, michal_lc4 sprawdź na mapie Zebra, zlicz te wszystkie bro, a ja pojawię się niebawem i nadrobimy zaległości See you! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Aga Jaga wczoraj na wjeździe do Łodzi ok 17.30 to masz browca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Chyba michal_lc4, wczoraj (Piątek) okolice 21:00, wyjeżdzający z Traktorowej w prawo w Aleksandrowską Ajjjjććć, nie chyba, a na pewno Upolowany/na: Różowa Pantera, michal_lc4 Tia, coś się zaczynam robić za bardzo rozpoznawalny Edytowane 13 Lipca 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Pudło,nie mogłem nam być o tej porze,Może Sebol? faktycznie, to był @sebol, już zmieniam nick na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ajjjjććć, nie chyba, a na pewno Poleciałeś na koło od razy po wjeździe na Aleksandrowską, tak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Poleciałeś na koło od razy po wjeździe na Aleksandrowską, tak? Avatar prawdę Ci powie 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Smooth na Włókniarzy przed wiaduktem koło Dworca Kaliskiego, około 14.40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Upolowany/na: Smooth Smooth upolowany o godzinie 16 na ul. Kilińskiego przy skrzyżowaniu z Rewolucji zamiast browara mogę się zgodzić na jakieś ładne foto mojej Hondy sprawdź na mapie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 faktycznie, to był @sebol, już zmieniam nick na mapie Faktycznie nie da się ukryć ,też się zastanawiałem co ja tam robiłem?ale chyba sobie wydłużałem drogę do domku;) dobre dla ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Sebolku bierz nad godziny żeby na browary zarobić pniedziałek godz k 16 na Włókniarzy nie wiem czy mnie poznałeś ale machałeś a ja z łezką w oku w pracy tyrałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Sebolku bierz nad godziny żeby na browary zarobić pniedziałek godz k 16 na Włókniarzy nie wiem czy mnie poznałeś ale machałeś a ja z łezką w oku w pracy tyrałam Poznałem dla tego machałem :)miło było cię wiedzieć i troszkę współczułem że zasuwasz do wieczora.To dla Ciebie już litr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Turboldz startuący z Kilińskiego miedzy Pomorską a Rewolucji, godz. 16:10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Julka pare minut temu na Włókniarzy w strone Zgierza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jeśli się nie mylę to profesor dziś około 13 tej na ul Krakowskiej Upolowana Wildeyed i to nawet przez Gonie na ulicy Pienistej Gonia była w aucie Ola na moto buha ha żeby nikt nie pomylił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Upolowany/na: Strozz Wieczorem w środę o 23:02 sprawdź na mapie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Turboldz startuący z Kilińskiego miedzy Pomorską a Rewolucji, godz. 16:10 Nie no nie może być W takim razie Yuna80 upolowana o godzinie 16:05 w czasie służby ( stoi na bombach i straszy ludzi na Kilińskiego między Pomorską a Rewolucji ) mam nadzieje że puszki też się liczą 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Julka pare minut temu na Włókniarzy w strone Zgierza Całkiem możliwe 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi