Różowa Pantera Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Upolowany/na: Różowa Pantera i Panfillo sprawdź na mapie Nosz........ Makak grzał po 15.00 jakoś przez Rondo Solidarności w Kopcińskiego. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 @pd - upolowany w środę ok.14 w RMF FM jak śpiewał o pogodzie Tylko co to za piosenka była...? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 @pd - upolowany w środę ok.14 w RMF FM jak śpiewał o pogodzie Tylko co to za piosenka była...? To chyba jednak mój sobowtór Marcin P. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wczoraj przez prawie całą pabianicka i rudzką grupa 5 motorków około 18:45 w tym dwie dziewczyny jedna na suzuki sv. Ja jechałem białym vito. Nie wiem czy tą drugą dziewczyną nie była Julka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wczoraj przez prawie całą pabianicka i rudzką grupa 5 motorków około 18:45 w tym dwie dziewczyny jedna na suzuki sv. Ja jechałem białym vito. Nie wiem czy tą drugą dziewczyną nie była Julka. Pudło 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Upolowany/na: sebol dziś rano o 7:10 przemknął Rzgowską i skręcił w prawo w Broniewskiego (koło białego kościoła) - ja stałem na lewoskręcie ps akcja nagrana na GoPro sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Grześ Lubiany, dziś o 14 koło Górniaka 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Lans upolowany wczoraj godz ok. 11 tej na naszym placu manewrowym ul.Wileńska podwójne piwko za gapowe bu ha ha nie poznaje ludzi więc nawet czteropak a fakturkę za placyk prześlemy Jorima dziś na Włókniarzy ok godz.14.30 tylko włoski fruwały tak cięła ps. balerinki na Kościuszki czekają pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Upolowany/na: Pati Pati upolowana wraz ze swym plecakiem A potem na delu ćwicząca schodzenie na kolano na rondzie..:Pgodz koło 23 sprawdź na mapie Martini wraz z pieskiem na spacerku okolice macka na widzewie Edytowane 5 Lipca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Pati z kamarasem. P.s. Dann, jak sie jezdzi na motorynce? :-D 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Dann, jak sie jezdzi na motorynce? : Do sklepu po pieczywo albo ronda zamykac opony 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Upolowani kilka minut temu tlfabianka i wiśniowy GS 500E na ul. Retkińskiej przy Hufcowej Upolowano również godzinę temu całą masę motongów w Kanzasie przy Urzędzie Miejskim. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Upolowany/na: Dann Daniel prowadzący pięć motocykli leciał ok 17 od strony Głowna sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Jorima dziś na Włókniarzy ok godz.14.30 tylko włoski fruwały tak cięła ps. balerinki na Kościuszki czekają pozdrawiam eheś wpadam na kawę w tygodniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Chyba michal_lc4, wczoraj (Piątek) okolice 21:00, wyjeżdzający z Traktorowej w prawo w Aleksandrowską, kierunek żabieniec. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 13:27 Dann + kilka innych maszyn pod Centralem II 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Upolowany/na: SOBOL Cytat dziś rano o 7:10 przemknął Rzgowską i skręcił w prawo w Broniewskiego (koło białego kościoła) - ja stałem na lewoskręcie ps akcja nagrana na GoPro Pudło,nie mogłem nam być o tej porze,Może Sebol? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 23.00 Dann plus ok. 10 motongów -Dell 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) 13:27 Dann + kilka innych maszyn pod Centralem II Zgadza się. . 23.00 Dann plus ok. 10 motongów -Dell Pierwszy was upolowałem nie liczy się.... łotry jedne szkoda im 3 zeta na browara Edytowane 8 Lipca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Raz Ty nas - raz my Ciebie - jesteśmy kwita 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 spvibe 17:20 upolowany na skrzyżowaniu Aleksandrowska-Szczecińska w stronę Aleksa 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Spvibe na Limanowskiego w stronę zachodzącego słoneczka ok. 17.15 ... No to chlup w ten ,,kaczy" dziób! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Upolowany/na: DaDa Minut parę przed 8 pomykała sobie dziarsko w stronę Piłsudskiego. sprawdź na mapie Edytowane 9 Lipca 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Upolowany/na: DaDa sprawdź na mapie Dziś nawet grzecznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera Panna Pantera dziś dziarsko mknąca chwilę przed 21 Włókniarzy sprawdź na mapie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi