Turboldz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Upolowany/na: achmed666 Upolowany w okolicy godziny 8:45 LwG sprawdź na mapie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Bart, dziś rano 7:40 skrzyżowanie Włókniarzy i Aleksandrowskiej ( HA! w końcu ) mogło tak być pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Upolowany/na: czarno-czerwone moto O godzinie 13.33 motocyklista młodociany na sobie miał kamizelke forumową sprawdź na mapie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Czyżby cebra użytkownika Olo zaparkowana przy roosevelta dzisiaj około 12.00 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Olo na wyszyńskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Suchy ok 15.50 na Rydza Śmigłego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Suchy ok 15.50 na Rydza Śmigłego Puchą byłeś? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Olo na wyszyńskiego Owszem Czyżby cebra użytkownika Olo zaparkowana przy roosevelta dzisiaj około 12.00 ? Nie było mnie tam Smooth o 12:33 na inflanckiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Puchą byłeś? Puchą... i to jeszcze z naprzeciwka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Upolowany/na: DaDa DaDa z kimś na czerwonym sporcie ok 13 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Upolowany/na: DaDa sprawdź na mapie Nie, ja tylko dojechałam za kolegą na światłach Bo rano się zapuściłam do Lubienia na spacerek sama ^^ To teraz przynajmniej wiesz, gdzie nagrodę odebrać Edytowane 30 Czerwca 2013 przez DaDa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zyygy po 20 na Piłsudskiego przy szpitalu Korczaka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 4 Moto kobitki upolowane na trasie Stryków -brzeziny,,w tym Mała , Czarna750.... Czteropack się należy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Pfff noooo to na pewno 4pack 3 dziewczyny i 1 rodzynek czyt: Szakal taaaadaaaam 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Pfff noooo to na pewno 4pack 3 dziewczyny i 1 rodzynek czyt: Szakal taaaadaaaam od Szakala to chyba tym czteropakiem za przemianowanie na dziewczynę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 haha Marta trafne spostrzeżenie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 rooland 13:22 Sarnia/Piłsudskiego jadąc puszką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Pfff noooo to na pewno 4pack 3 dziewczyny i 1 rodzynek czyt: Szakal taaaadaaaam Za szybko was mineliśmy żeby spostrzec czy 3 kobiety czy 4-ry poznałem mała i czarna a reszta ro spadówka nie znam... Alew z miła chęcią poznam i browara się napije za tak mała omyłkę Edytowane 1 Lipca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera i Panfillo Grzecznie zjeżdżali za Statoilem w prawo. sprawdź na mapie 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 rooland 13:22 Sarnia/Piłsudskiego jadąc puszką nom a ty czym? MPK ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Dziś 16:40, róg Rzgowskiej i Kolumny. Kierownik granatowej Hayabusy zniecierpliwiony czerwonym światłem do skrętu w lewo, zawraca korzystając z przejścia dla pieszych i lawiruje między przechodniami. Ktokolwiek to był, niech weźmie coś ciężkiego i się pieprznie w łeb. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Julka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Dziś przed 18 skręcała z Włókniarzy w Mickiewicza Yuna80 na kawce. Edytowane 2 Lipca 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 nom a ty czym? MPK ?mpk miałem 82 Yuna80 rondo lotników lwowskich o 19:30. na Kawce:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jakaś Niewiasta na Fazerku jadąca ulicą Józefa (przy garażach) pozdrowiona przeze mnie z chodnika, gdy wracałem po odstawieniu Hani Ktoś z forum ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Dziś przed 18 skręcała z Włókniarzy w Mickiewicza Yuna80 na kawce. Yuna80 rondo lotników lwowskich o 19:30. na Kawce:) Dobrze że nikt mnie nie wyczaił 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi