kamaras Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Proponuję obowiązkowe tabliczki z nickiem pod tablicą rej. Jestem za tablica pod rejestracja z nickiem chyba sobie kupie Chcecie sporo ułatwić niebieskim pracę? Niech się troszkę pomęczą Z drugiej strony jak ktoś jest "grzeczny" to nawet ciekawa koncepcja 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Chcecie sporo ułatwić niebieskim pracę? Niech się troszkę pomęczą Z drugiej strony jak ktoś jest "grzeczny" to nawet ciekawa koncepcja Ale w czym ulatwic, hello - przeciez wiekszym identyfikatorem i jedynym kierownika na moto jest nr rej...a tabliczek moge miec i pięć i stawiam krate browaru jak ktos mie ukarze mandatem na podstawie tabliczki z ksywa pod numerem rej... ps. bawi mnie ta fobia niektorych,ze psy sie wszytskim interere...Nie wiem czy nie zauwazyliscie,ale o wiel latwiej dostac mandat jadac puszka niz moto...pomyslcie o tym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 o wiel latwiej dostac mandat jadac puszka niz moto...pomyslcie o tym. Co racja to racja 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Upolowany/na: Smooth punktualnie o 19 ruszający z pole position na północ sprawdź na mapie 1 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jak dasz sobie tabliczke "jebac policje" to sie moga przyczepic, ale jak dasz sobie ksywe....kuuuurna " mial pod tablica "siwy" sprawdz w bazie! Tak to ten co byl skazany, ale jezdzi bez prawka!" specjalnie wybralem siwy bo tych ksywek jest od groma, wsrod dresow najwiecej ;p ksywka nie okresla jednoznacznie czlowieka wiec moga Cie po pietach posmyrac. EOT 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Upolowany/na: Konrad85 Coś koło 18.30 lecący w stronę RDG sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 22.55 włókniarzy okolice profi! Elegancik w krótkich spodenkach na golasie bil rekordy prędkości Kto się przyzna do takiej odwagi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) czyli wychodzi, ze jestem grzeczny, bo mam tabliczke "Jaquzie" pod blacha?no niech tak bedzie, nie bede nikogo wyprowadzal z bledu ps. ten Pan też jest w takim razie grzeczny bo ma tabliczkę Edytowane 19 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 czyli wychodzi, ze jestem grzeczny no kurde przecież zawsze jeździsz 20km/h mniej niż na znakach. przynajmniej tak w radiu mówią kto stawia czarnego GS500 na widzewie pod Galileo serwis AGD na Czernika?? codziennie go tam widzę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 romba upolowany w sklepie na Dąbrowie 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolka Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) gdybym za kazde moto, ktore przejechalo dzis 20 minut po polnocy ulica Palki na wysokosci Wojska Polskiego dostala browca, to chodzilabym pijana do jutra szkoda, ze Was kurna nie poznaje Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Karolka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Buell Smootha przy pasażu oraz Aidek na wyszyńskiego Ty upolowałeś mnie, a moja kobita jakieś 15-20 min później Ciebie w Lidlu więc wychodzimy na 0 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wielkie brawa dla pacjenta na sporcie (wydech pod tyłkiem) widzianego wczoraj ok. 18:40 koło Statoil na retkinii... Krótkie spodenki, koszulka z krótkim rękawem, adidaski i chyba nawet bez rękawic... Blacha ERA... 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ten Pan też jest w takim razie grzeczny bo ma tabliczkę My forumowicze wszyscy jesteśmy grzeczni 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Upolowany/na: Dann Dann Upolowany przed moją firmą o 11:40 w "ciężkim sprzęcie" sprawdź na mapie 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 trochę w temacie, proszę bardzo kogo dziś ja upolowałem pl. Dąbrowskiego, 11:26 może kiedyś pojawię się na GMaps Google, stawiaj browara! W końcu na forum pojawiasz się dość często jako Googlebot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Wielkie brawa dla pacjenta na sporcie (wydech pod tyłkiem) widzianego wczoraj ok. 18:40 koło Statoil na retkinii... Krótkie spodenki, koszulka z krótkim rękawem, adidaski i chyba nawet bez rękawic... Blacha ERA... To i ja nieco odbiegnę od tematu ale na skrzyżowaniu Włókniarzy/ Konstantynowska trafiłem takie zjawisko: Mam nadzieję, że to nikt z FŁM. A w razie zdarzenia lamet będzie... jakoś nie współczułbym wówczas tym bardziej, że przelot po Włókniarzy mieli, lekko mówiąc - dynamiczny. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 na skrzyżowaniu Włókniarzy/ Konstantynowska trafiłem takie zjawisko: Klasyka gatunku, zwłaszcza "obów" pasażerki Wczoraj też upolowaliśmy pewnego pacjenta w klapkach na moto, ale nie powiem kto to był 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 JPRDL... zero wyobraźni 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 no to skoro się "pucujesz"... michal_lc4 wczoraj na Pl. Wolności około 22:30 podążał śladem opony niewiastki na CB500, zdaje się że Malinowej Pantery 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Upolowany/na: Micek1968 Upolowany pod moją pracą - moto podpisane, także nie było problemu z identyfikacją sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ty upolowałeś mnie, a moja kobita jakieś 15-20 min później Ciebie w Lidlu więc wychodzimy na 0 Tyle że Ty byłeś na 2oo a ja na własnej dwójce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 no to skoro się "pucujesz"... michal_lc4 wczoraj na Pl. Wolności około 22:30 podążał śladem opony niewiastki na CB500, zdaje się że Malinowej Pantery Upolowani Tak nam się wydawało, że ktoś z forum opycha się przy budkach, lecz nie daliśmy rady rozpoznać, więc ... --> 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 michal_lc4 wczoraj na Pl. Wolności około 22:30 podążał śladem opony niewiastki na CB500, zdaje się że Malinowej Pantery He, he I tak, i nie boooo...... to ja jechałem CB 500 na Pl. Wolności a Pantera LC4'ką Ale niech będzie, upolowani 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 kto stawia czarnego GS500 na widzewie pod Galileo serwis AGD na Czernika?? codziennie go tam widzę. Codziennie przejeżdżasz i się nie przywitasz ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi