Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upolowany/na: Niebieska CBR 1100 XX

Około godziny 16:45

sprawdź na mapie :riding:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano (edytowane)

Honda CBR F600 przy Mc-syfie na Wyszyńskiego dziś ok 20:15  :P Ktoś się przyznaje?

Edytowane przez Magda Bodom (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

wczoraj była do wyboru jarzynowa lub rosół oraz kotlet kowala ;) Rida tam nie widziałem, no chyba że skakał ;)

to omam mam ?

Opublikowano

czerwone ducati monster, skrzyżowanie ogrodowa/zachodnia, kole 17:45... kto się przyzna?

Opublikowano

W temacie chodzi o to, że jeżeli upolujemy (zobaczymy) gdzieś na drodze, czy też gdziekolwiek kogoś z forum piszemy o tym w temacie :smile:

Temacik zapożyczony z innego forum. Piszemy gdzie i kogo widzieliśmy, i w jakich okolicznościach :smile:

Ja może zacznę, wczoraj ok 19 chyba upolowałem Jerrego pod portem Łódź :smile:

Samo wpisywanie motocykli traci sens... Ja dziennie mijam z 5-6 motocykli. Jak wpisujemy to wpisujmy KOGO widzieliśmy a nie samo moto ;)

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

Marek dobrze prawi. Też codziennie dużo moto widuje, ale nie mam pojęcia kto to, także jeszcze nie mam tutaj żadnego wpisu. Dziś pod MSWiA widziałem jakiegoś czopka z podpisem pod rejestracja.

Opublikowano

Upolowany/na: Kasica + 2 motorki

ok 21:00 na parkingu pod Castoramą :smile:

sprawdź na mapie :riding:

Opublikowano

No właśnie gdybym ja tak wszystkich znał to dziennie zbierał bym minimum 10 browarków siedząc w pracy. Mogę nawet podawać numery tablic :P ale jeszcze trochę czasu minie zanim się nauczę kto to i na czym śmiga :biggrin:

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

dzisiaj jak i prawie codziennie :smile: Ola - Wildeyed na Włókniarzy przy Srebrzyńskiej/Makro

Mała w sobotę na Włókniarzy przy Drewnowskiej

Ciężko się nie zgodzić, choć ty chyba na mnie z przystanku tramwajowego polujesz:) bo ja "Kawuni" nie mijam rano :smile:

Opublikowano

14.40 Pomorska przy CKD, LwG z (Suchym???) w forumowej koszulce na niebieskim klasyku pt. "Komar"  ;)

Lewa w górę i bezpiecznie do celu!

Opublikowano

14.40 Pomorska przy CKD, LwG z (Suchym???) w forumowej koszulce na niebieskim klasyku pt. "Komar"  

Pudło...nie śmigam w koszulce no chyba, że na rowerze :P O 14.40 wracałem z Centrum autem.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Samo wpisywanie motocykli traci sens... Ja dziennie mijam z 5-6 motocykli. Jak wpisujemy to wpisujmy KOGO widzieliśmy a nie samo moto ;)

No właśnie gdybym ja tak wszystkich znał to dziennie zbierał bym minimum 10 browarków siedząc w pracy. Mogę nawet podawać numery tablic :P ale jeszcze trochę czasu minie zanim się nauczę kto to i na czym śmiga :biggrin:

Hmm...

1. Widziałem dzisiaj kolesia na gixxie, moto w standardowo niebiesko-białym malowaniu. O 21:00. Stał na światłach na Pilsudskiego/Przedzalnianej w strone Centralu. Miał kask z blendą i wygladal na kawal chłopa (ale może to tylko strój :P ).

Jak zapytam tutaj i się ktoś przyzna - to bede wiedział, że to on.

Jakbym zobaczył drugi raz, to pewnie bym poznal... :P

2. Tak samo byłoby z ubranym na czarno kolesiem, który mnie dzisiaj ostro wyprzedzał po 19:00 na Włókniarzy machając do mnie, jak leciał na czerwonej CBRce...

Do czego zmierzam:

Znam paręnaście czy parędziesiąt osób z forum na żywo, ale standardowo nie jeżdżę z różnymi ekipami, zwykle bardziej sam, a i nie poznaję nawet wszystkich znajomych na moto.

Poza tym - ciągle ktoś nowy się dopisuje, niektórzy moto zmieniają... a niektórych spotykam tylko podczas imprez w pubach ;)

Chetnie się dowiem, czy te osoby, które mijam i mogę/umiem zapamietać, to ktos z forum, czy nie - i może to tez ktos znajomy? :smile:

Nastepnym razem pewnie (albo i nawet nie) poznam - ale... czy mam w tym celu zakładać osobny temat?

I chyba jasne, ze nie mam zamiaru wymieniac wszystkich moto, ktore widzialem po drodze, bo to nie o to chodzi ;)

Z drugiej strony w takim razie - jak widzę znajomego - i on o tym wie (a często tak tu jest :P ) - to po cholere mam to tu pisac? Zeby browara wycyganic? :P

A, no i też przez to "zbieranie browarów", które było wymyślone dużo później niż sam temat, to mam wrazenie ze idea się troche zmienila, choc i tak jeszcze nie słyszałem, zeby ktokolwiek coś odebral :decayed:

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

Opublikowano

A, no i też przez to "zbieranie browarów", które było wymyślone dużo później niż sam temat, to mam wrazenie ze idea się troche zmienila, choc i tak jeszcze nie słyszałem, zeby ktokolwiek coś odebral :decayed:

Ja dzisiaj "wypłacałem" browar :smile: Jak ktoś się stara wyegzekwować to dostaje :smile:

Opublikowano

Ja dzisiaj "wypłacałem" browar :smile: Jak ktoś się stara wyegzekwować to dostaje :smile:

Na zdrowie :biggrin:

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

Opublikowano

Wczoraj ok 19 na Włókniarzy czarna Cbr 600 RR. Spotkaliśmy się na światełkach, kiwnęliśmy główkami i dzida do przodu.

Opublikowano (edytowane)

absolutnie się zgadzam :smile: jeno poprostu mam słabość do ducati i widziałam to moto już klika razy.. a zapytałam z nadzieją że sie ktoś z forumowiczów przyzna do niego ;)

Edytowane przez Jorima (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Pisałem już kiedyś o tym. Niestety niewiele osób ma podobne zdanie.

wolę dwieście po mieście

Opublikowano

A ja się zgadzam z tym co napisał x10d. Wszystkich z forum nie znam, a już rozpoznać człowieka na maszynie to wyższa sztuka jazdy. Jak są charakterystyczne elementy, malowanie cyz kask to można rozpoznawać po pijaku, tyłem do kierunku jazdy i w klapkach, tak jak rozpoznaje się różową czy Julkę. Niestety dużo moto jest na tyle podobnych, że w życiu nie idzie odróżnić dopóki kierowca nie ściągnie kasku. Nie zapominamy tez o nowych forumowiczach, to co Krzysiek napisał jest jak najbardziej na miejscu:

Jak zapytam tutaj i się ktoś przyzna - to bede wiedział, że to on. Jakbym zobaczył drugi raz, to pewnie bym poznal...

Wg mnie wpisywanie motocykla i czekanie aż ktoś się przyzna nie jest niczym złym ;)

A co do wczoraj, to nawet nie wpisywałem wszystkich, bo widziałem z 30 maszyn :smile:

Opublikowano

14.40 Pomorska przy CKD, LwG z (Suchym???) w forumowej koszulce na niebieskim klasyku pt. "Komar"   ;)

To ja leciałem na nałuke  prawa jazdy a1 LwG

Szkoda że tylko ty mnie widziałeś bo inni to nie

Opublikowano

Jestem za tablica pod rejestracja z nickiem :P chyba sobie kupie

Opublikowano

absolutnie się zgadzam :smile: jeno poprostu mam słabość do ducati i widziałam to moto już klika razy.. a zapytałam z nadzieją że sie ktoś z forumowiczów przyzna do niego ;)

Też już kilka razy widziałem to Ducati :smile: 

Opublikowano

Buell Smootha przy pasażu oraz Aidek na wyszyńskiego