Ndz000 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam szanowne grono szukam mieszkania za odstępne ok 30m2 pozdrawiam i bede wdzieczny za wszystkie oferty pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 w Łodzi jest kilka biur zajmujących się mieszkaniami za odstępne więc zgłoś się tam i coś Ci zaoferują, wydaje mi się że będzie duży problem żeby znaleźć prywatną osobę chcącą odstąpić mieszkanie sensowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam szanowne grono szukam mieszkania za odstępne ok 30m2 pozdrawiam i bede wdzieczny za wszystkie oferty pozdrawiam. Napisz do mnie prywatnie to podam Ci numer do mnie to pogadamy. Zajmuję się nieruchomościami, mogę Ci coś znaleźć. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi