Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. działkowy emeryt Opublikowano 29 Listopada 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 i jestem tak Szczęśliwy, że chodzę po ścianach...!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif Antoś ujrzał świat we wtorek, a my, najszczęśliwsi rodzice pod słońcem, Jego - całe 3,3kg i 55cm Cudnego Chłopczyka. ... i żeby nadać motocyklowy charakter wątkowi, dodam, że Synek, jeszcze w brzuszku Mamusi, na tylnym siodełku CB1000R jeździł sobie na gumie po całym mieście gdzieś do drugiego miesiąca nieodpowiedzialne?... może... ale Nasze... Własne... Autorskie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif Jest zdrowy, dorodny... i Najcudowniejszy na całym świecie !!!! 7 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 gratulacje ! full zdrowia życzę mu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 No to gratulacje. Najlepszego. Które to już ?? to coś fajnego ci podrzucę. nieodpowiedzialne?... może... ale Nasze... Własne... Autorskie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gifEeee powiedz kiedy pierwszy raz z tobą na oliwce po mieście będzie latał ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Gratuluję jeszcze raz Bartek Tobie i Ani Potwierdzam Antoś jest śliczny i ma bujną ciemną czuprynkę na główce ps. nie podepcz mocno tych ścian bo świeżo malowane Edytowane 29 Listopada 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratuluję! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje!!! Nie rozpijaj mi szwagra w robocie:P:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratuluję! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ale nie jest od małego tak owłosiony jak Twój avatar? pogratulował urodziło się kolejne pokolenie motocyklisty 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 gratulacje . kiedy się zaloguje . będzie najmłodszym forumowiczem 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Doprze że już przygotowujesz synka do jazdy na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 No proszę-emeryt,a został tatem-pogratulować! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Super info! Gratulacje! Pozdrów dzieciaczka! :-) 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratki, teraz tylko czekać aż dosiądzie rumaka 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje, czekają Cie cudowne chwile Wiem bo od pół roku mam swojego własnego syna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ogromnie dziękuję Wam za Gratule w imieniu Ani, Antosia i swoim ! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif to naprawdę chyba najważniejszy dzień w moim jestestwie jak dotąd... @ rid - jeszcze chwilę, chyba że wsadzę Go za pazuchę @Thebestof78 - ... za późno - już podeptane @Haya1910 - ... Kapi był taki gościnny - a cieszył się jak dziecko @jaqu - ... no... czuprynę ma... nie po mnie ... jest taki plan, żeby mu zostawić Olivkę... będzie miał pięknego klasyka @adany - myślisz, że komputer to dobry pomysł? @Olo - Mamusia też jest "motoryzacyjna" więc warczało mu od początku @zino - stary człowiek... i może @Suchy - najpierw poczekam, kiedy mi łopatką albo gwoździem wyrysuje kwiatki na zbiorniku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif @panfillo - również Gratki! 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mryc Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Zajebiaszczo i gratulki, zdrowia oraz wytrwałości 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 jak dla mnie, dziecko to najwspanialsza sprawa jaka może spotkać człowieka gratulacje!! zdrowia całej rodzince życzę!! 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Gratulacje! No to tylko czekać , aż się zaloguję na forum Do rozpoczęcia sezonu da rade 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi