Skocz do zawartości

Pierwsza Przygoda Z Motocyklem, Co Wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaką zębatkę mam założyć??różnica?hu... wie

Seryjną najlepiej :smile: A co masz jakaś większą do latania na gumie>??? Mój słabo idzie na koło na seryjnej a na innej nie sprawdzałem :P Z gazu go nie wyrwiesz :sad2:

no i wogole te opony cos takie dziwne i felgi :biggrin:

Opony i felgi jak dla mnie wyglądają normalnie. Nie da się ze zdjęcia ocenić...Trzeba zobaczyć rocznik opony i ewentualnie czy nie była łatana a po felgach przejechać palcem w koło czy nie była nigdzie spawana etc

Opublikowano (edytowane)

Mój słabo idzie na koło na seryjnej a na innej nie sprawdzałem :P Z gazu go nie wyrwiesz :sad2:

zakład? postawisz skrzynkę wódki??? albo dwie

Ja też tak myślalem(wysłał bym ci filmiki na seri ale są ponad gigacza

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Opublikowano

otrzymalem wiecej informacji na temat tego ogloszenia z allegro co podalem wyzej:

-facet z serwisu stwierdzil ze moto ma okolo 30 tys km przebiegu autentycznego

-rowniez stwierdzil ze za okolo 10tys. km nalezy wymienic rozrzad i wtedy jeszcze regulacja gaznikow

-kola proste, rama nie banan,zadnych drgan itp.

-sprzedajacy sprzedaje z przesiadki na crossa bo ma pustynie za domem

co myslicie o tym ??

pojechałem do niego(ma na mysli mechanika) bo kumpel mi powiedział ze coś cyka w silniku taki delikatny stukot.ale facet z suzuki powiedział ze w v_kach to jak najbardziej normalne.i tak jak w cbr f3 czasami nawet po wymianie napinacza cykanie na nowo powraca nawet po paru tys km.dlatego nikt nic z tym nie robi..

czytalem o tych pukaniach w sv na roznych forach ale nic z tego nie wywnioskowalem

i jeszcze jedno... wyjasnijcie mi o co z tym chodzi ze ciezko sprzedac angilka?

Opublikowano

Angliki często są w fatalnym stanie ze względu na angielską wysoką wilgotność, dodatkowo jest tam duży dostęp do torów. Może wejdź na forum suzuki i napisz, żeby ktoś z nich Ci sprawdził ten motocykl?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście polecam CB 500 i GS 600. Spokojnie powinieneś kupić dobry rocznik za 5k.

Też się dołączę do tego. Cebula jako pierwsze moto sprawdza się dobrze.