Luki Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 A jaką zębatkę mam założyć??różnica?hu... wie Seryjną najlepiej A co masz jakaś większą do latania na gumie>??? Mój słabo idzie na koło na seryjnej a na innej nie sprawdzałem Z gazu go nie wyrwiesz no i wogole te opony cos takie dziwne i felgi Opony i felgi jak dla mnie wyglądają normalnie. Nie da się ze zdjęcia ocenić...Trzeba zobaczyć rocznik opony i ewentualnie czy nie była łatana a po felgach przejechać palcem w koło czy nie była nigdzie spawana etc 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Mój słabo idzie na koło na seryjnej a na innej nie sprawdzałem Z gazu go nie wyrwiesz zakład? postawisz skrzynkę wódki??? albo dwie Ja też tak myślalem(wysłał bym ci filmiki na seri ale są ponad gigacza Edytowane 2 Grudnia 2012 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
pablio7 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 otrzymalem wiecej informacji na temat tego ogloszenia z allegro co podalem wyzej: -facet z serwisu stwierdzil ze moto ma okolo 30 tys km przebiegu autentycznego -rowniez stwierdzil ze za okolo 10tys. km nalezy wymienic rozrzad i wtedy jeszcze regulacja gaznikow -kola proste, rama nie banan,zadnych drgan itp. -sprzedajacy sprzedaje z przesiadki na crossa bo ma pustynie za domem co myslicie o tym ?? pojechałem do niego(ma na mysli mechanika) bo kumpel mi powiedział ze coś cyka w silniku taki delikatny stukot.ale facet z suzuki powiedział ze w v_kach to jak najbardziej normalne.i tak jak w cbr f3 czasami nawet po wymianie napinacza cykanie na nowo powraca nawet po paru tys km.dlatego nikt nic z tym nie robi..czytalem o tych pukaniach w sv na roznych forach ale nic z tego nie wywnioskowalem i jeszcze jedno... wyjasnijcie mi o co z tym chodzi ze ciezko sprzedac angilka? 0 Cytuj
Luki Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Angliki często są w fatalnym stanie ze względu na angielską wysoką wilgotność, dodatkowo jest tam duży dostęp do torów. Może wejdź na forum suzuki i napisz, żeby ktoś z nich Ci sprawdził ten motocykl? 0 Cytuj
xanton Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja osobiście polecam CB 500 i GS 600. Spokojnie powinieneś kupić dobry rocznik za 5k. Też się dołączę do tego. Cebula jako pierwsze moto sprawdza się dobrze. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi