Skocz do zawartości

Moja Nowa Nunia - Bandit 1200

Salvelinus

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam mój nowy nabytek:

Bandzior 1200 + PC + K&N + przelot SBK.

Po przesiadce z "Dużego Jajka" jestem pod wrażeniem "dołu" tego motocykla a zarazem łatwości manewrowania.

Pozdrawiam i do zobaczenia na 2oo :smile:

post-598-0-28718600-1354021310_thumb.jpg

Nooo proszę Pana :smile: gratuluję

do zobaczenia na drodze :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Fajny B12 . Takie same owiewki mialem w b6 i przymierzam sie tez do obecnego.Pytanie jakie PC ? Ktory rocznik ?Lans - b12 ma niewiele mocy w porownaniu z pojemnoscia (lecz praktycznie zawsze wiecej niz w katalogu 98km,maja jakies 115),ale za to duze mozliwosci modyfikacji i ogromny moment nisko dostepny.

Salvelinus

Domyslam sie,ze nie patrzyles czy masz przerobiony dolot na 2inch mod i wieksze ddysze,czy tylko sam kn ? Ja w swoim w te zime zakladam ostrzejsze walki i 2inch mod.

Edytowane przez ajejman (wyświetl historię edycji)

Fajny Bandzior.

Z ciekawości spytam, kupiłeś go w Kutnie??

Tak kupiłem go w Kutnie. Znasz może jakąś przykrą jego historię ?:smile: Stał długo, ale nie sprawia wrażenia motocykla po przygodach. ani mechanicznie ani wizualnie

Fajny B12 . Takie same owiewki mialem w b6 i przymierzam sie tez do obecnego.Pytanie jakie PC ? Ktory rocznik ?Lans - b12 ma niewiele mocy w porownaniu z pojemnoscia (lecz praktycznie zawsze wiecej niz w katalogu 98km,maja jakies 115),ale za to duze mozliwosci modyfikacji i ogromny moment nisko dostepny.

Salvelinus

Domyslam sie,ze nie patrzyles czy masz przerobiony dolot na 2inch mod i wieksze ddysze,czy tylko sam kn ? Ja w swoim w te zime zakladam ostrzejsze walki i 2inch mod.

Nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania, gdyż powiem szczerze, że przejażdżka wywarła na mnie wrażenie pomimo, że mój poprzedni motocykl niby miał porównywalną ilość KM, to Bandzior przy nim wymiata.

Tak kupiłem go w Kutnie. Znasz może jakąś przykrą jego historię ? :smile: Stał długo, ale nie sprawia wrażenia motocykla po przygodach. ani mechanicznie ani wizualnie

Nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania, gdyż powiem szczerze, że przejażdżka wywarła na mnie wrażenie pomimo, że mój poprzedni motocykl niby miał porównywalną ilość KM, to Bandzior przy nim wymiata.

Pytam, bo widziełem twojego bndziora jak kupowałem swojego, pod koniec wrześna tego rou. To Suzuki prezentowało się bardzo fajnie i tak jak piszesz nie sprawiało wrażenia motocykla po przejściach (ja szukałem jednak 600). :smile:

Ja z zakupu sojego motocykla u tego chłopaka jestem zadowolony. Moje moto bezproblemowo objechało cały sezon bez żadnej przygody. :smile:

Myśłę, że będziesz zadowolony z tego Bandziora.

Edytowane przez Napor (wyświetl historię edycji)

Wieksze dysze przy takiej pojemnosci motocykla, moga zrobic z niego prawdziwego smoka :biggrin:

W mojej R1 byly takie zalozone, przez co spalanie bylo masakryczne.

Edytowane przez Lans (wyświetl historię edycji)

W mojej R1 byly takie zalozone, przez co spalanie bylo masakryczne.

Jak ty wywalałeś połowę ogniem przez rurę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Fajny bandyta(ponoć ładnie na kapciu chodzi)

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...