Salvelinus Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Przedstawiam mój nowy nabytek: Bandzior 1200 + PC + K&N + przelot SBK. Po przesiadce z "Dużego Jajka" jestem pod wrażeniem "dołu" tego motocykla a zarazem łatwości manewrowania. Pozdrawiam i do zobaczenia na 2oo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nooo proszę Pana gratuluję do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Powodzonka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napor Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Fajny Bandzior. Z ciekawości spytam, kupiłeś go w Kutnie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISIK 76 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 gratulacje Mialem sie okazje kiedys tym przejechac fajno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Fajne zestawienie kolorów i detali, pokaż więcej 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ile w tym jest KM ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 fotki to podstawa , po jednej to za dużo się nie dowiesz o swojej niuni 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Fajny B12 . Takie same owiewki mialem w b6 i przymierzam sie tez do obecnego.Pytanie jakie PC ? Ktory rocznik ?Lans - b12 ma niewiele mocy w porownaniu z pojemnoscia (lecz praktycznie zawsze wiecej niz w katalogu 98km,maja jakies 115),ale za to duze mozliwosci modyfikacji i ogromny moment nisko dostepny. Salvelinus Domyslam sie,ze nie patrzyles czy masz przerobiony dolot na 2inch mod i wieksze ddysze,czy tylko sam kn ? Ja w swoim w te zime zakladam ostrzejsze walki i 2inch mod. Edytowane 27 Listopada 2012 przez ajejman (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Fajny Bandzior. Z ciekawości spytam, kupiłeś go w Kutnie?? Tak kupiłem go w Kutnie. Znasz może jakąś przykrą jego historię ? Stał długo, ale nie sprawia wrażenia motocykla po przygodach. ani mechanicznie ani wizualnie Fajny B12 . Takie same owiewki mialem w b6 i przymierzam sie tez do obecnego.Pytanie jakie PC ? Ktory rocznik ?Lans - b12 ma niewiele mocy w porownaniu z pojemnoscia (lecz praktycznie zawsze wiecej niz w katalogu 98km,maja jakies 115),ale za to duze mozliwosci modyfikacji i ogromny moment nisko dostepny. Salvelinus Domyslam sie,ze nie patrzyles czy masz przerobiony dolot na 2inch mod i wieksze ddysze,czy tylko sam kn ? Ja w swoim w te zime zakladam ostrzejsze walki i 2inch mod. Nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania, gdyż powiem szczerze, że przejażdżka wywarła na mnie wrażenie pomimo, że mój poprzedni motocykl niby miał porównywalną ilość KM, to Bandzior przy nim wymiata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Kojaże moto z allegro. Można powiedzieć że przy doborze kolorów do mojego dziora trochę wzorowałem się na nim. Na SBK musi dobrze gadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napor Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Tak kupiłem go w Kutnie. Znasz może jakąś przykrą jego historię ? Stał długo, ale nie sprawia wrażenia motocykla po przygodach. ani mechanicznie ani wizualnie Nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania, gdyż powiem szczerze, że przejażdżka wywarła na mnie wrażenie pomimo, że mój poprzedni motocykl niby miał porównywalną ilość KM, to Bandzior przy nim wymiata. Pytam, bo widziełem twojego bndziora jak kupowałem swojego, pod koniec wrześna tego rou. To Suzuki prezentowało się bardzo fajnie i tak jak piszesz nie sprawiało wrażenia motocykla po przejściach (ja szukałem jednak 600). Ja z zakupu sojego motocykla u tego chłopaka jestem zadowolony. Moje moto bezproblemowo objechało cały sezon bez żadnej przygody. Myśłę, że będziesz zadowolony z tego Bandziora. Edytowane 28 Listopada 2012 przez Napor (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Domyslam sie,ze nie patrzyles czy masz przerobiony dolot na 2inch mod i wieksze ddysze,czy tylko sam kn ? Ja w swoim w te zime zakladam ostrzejsze walki i 2inch mod. Wieksze dysze przy takiej pojemnosci motocykla, moga zrobic z niego prawdziwego smoka W mojej R1 byly takie zalozone, przez co spalanie bylo masakryczne. Edytowane 29 Listopada 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 W mojej R1 byly takie zalozone, przez co spalanie bylo masakryczne. Jak ty wywalałeś połowę ogniem przez rurę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Fajny bandyta(ponoć ładnie na kapciu chodzi) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajny motorek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 czarny to fajny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzuki GS 500 Uniejów Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Super maszynka!!! :crash: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi