przemkolodz Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam Mam zagwostkę Od jakiego moto jest ten bak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 GPZ 900r (?)... strzelam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A może jest od Kawasaki GTR1000??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 wydaj mi się, że gtr 1000 ma szerszy ten płaszcz na dole co wskazuje na turystyka a ten twój jest dość wąski co nadaje mu bardziej sportową sylwetkę. szkoda, że takie zdjęcie z ukosa masz. Jak masz inne to wstaw, bedziemy myślec dalej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 zdjęcie znalazłem na necie. Pisałem do gościa i też nie wie od czego jest ten bak. Jak znajdzie czas to ma mi przesłać dokładniejsze zdjęcia. Ten bak wygląda na dość duży ok 20litrów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi