blazej_jozwik Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Czas na mój motocykl, honda vtr 1000f z 2003r, teraz już pomalowany przedni błotnik i boczek, w tym tygodniu ma dojść przerobiona kanapa, więc dodam jakieś zdjęcia jak to wyszło. Zdjęcia sprzed malowania Uploaded with ImageShack.us 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 VTR'ki to fajne maszyny Kolorem też niczego sobie, ale pokaż coś więcej 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tak wyglądała zaraz po zakupie Uploaded with ImageShack.us Tak po malowaniu Uploaded with ImageShack.us Jest to model po lifcie, ma już wskaźnik paliwa, temperatury w chłodnicy, postaram się wrzucić zdjęcia zegarów (o ile znajdę) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ładny sprzęt i mocy tez mu nie brakuje 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Najpiekniejsza w tego typu motocyklach , jest praca silnika Nie ma to jak ryk V-ki ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A tak jeszcze vfr 1200 z 2010 r.to poezja,na taką zbieram dudki ha tylko cięko mi jdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 mocy nie brakuje, ale wydechy pasowałoby zmienić, może w niedługim czasie się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crucial Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Kiedy filmik z muzyką z nowych wydechów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 W ten weekend powinny być skończone, zdjęcie kanapy też wstawie. W sobotę będę w domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Piękna. Widziałem na Jeziorsku jak to przepięknie na gumę wchodzi z gazu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 to czekamy:)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Chyba się nie wyrobię, za dużo obowiązków, ale no jestem cierpliwy Z góry sorki za jakość, ale na szybko telefonem... Kanapa, ma lekkie przetarcie, co widac na jednym ze zdjęć, najprawdopodobniej stało się to podczas transportu na poczcie Edytowane 16 Grudnia 2012 przez blazej_jozwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Skończyłem! Efekt jak na TYLKO i WYŁĄCZNIE domowe warunki bardzo zadowalający. Długo zajmowało polerowanie, ale wygląda przyzwoicie. Nagrałem dzisiaj krótki filmik, sami oceńcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fajna kanapa gdzie robiłś? VTR też spoko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Robiłem w GETANO, w googlach można bez problemu ich znaleźć, zajmują się tapicerstwem samochodowym. Około 300zł z wysyłką w dwie strony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Spoko moto, a silnik to ja dobrze znam bo to przeca ta sama (no prawie) jednostka co we wiadrze. Niech Cie bezpiecznie wozi, braFF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Masz racje to praktycznie to samo Wiadro ma skrzynie piątkę o ile się nie mylę, i troszke zmniejszoną moc. Edytowane 31 Grudnia 2012 przez blazej_jozwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ładniutka pszczółka,powodzeńa i szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi