Luki Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jako, że nie jestem z Łodzi i dopiero poznaje to miasto pozwolę sobie was zapytać czy znacie miejsca gdzie zmieszczą się dwa kółka a cztery już nie wjadą?? Jakieś furtki, szlabany,bramy etc. z których jest wyjazd... Ja mogę podpowiedzieć parking na placu hallera gdzie można wjechać motocyklem obok szlabanu od strony 6 sierpnia i wyjechać na 1 maja furtką lub na zieloną obok szlabanu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Z chęcią przetestuje ten plac hallera jak tylko pojawią się dogodne do tego warunki. Osobiście nie znam takich miejsc i po chwili zastanowienia chyba tylko jednemu mogłyby służyć .... 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Motocykl wjedzie wszędzie, ogranicza cię tylko twoja wyobraźnia i umiejętności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na rogu kopernika i łąkowej jest taka wąska brama prowadząca na zaplecze sklepu skąd można wyjechać prosto na ulicę karolewską 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Przędzalniana jeśli się nie mylę to pomiędzy Milionową a Tymienieckiego są poustawiane barierki i zakaz ruchu Spieszyłem się do Korando przed zamknięcie i na zamkniętym odcinku piękny, nowy asfalcik, zero ruchu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ciezko sobie wyobrazic te miejsca bez pojechania i zobaczenia ... Ale miejscowki moga byc przydatne do spier****nia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Bałucki dolny rynek od strony Zgierskiej przy parkingu Biedronki. Wjazd na rynek w stronę Łagiewnickiej. Od Zgierskiej wjazd na rynek który jest zamknięty szlabanami. Auto nie przeleci . Mała wada,.działa to tylko w niedzielę. W tygodniu niestety szlabany otwarte http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif Edytowane 4 Grudnia 2012 przez HAYA1910 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi