Zdunek22 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jeśli tylko pogoda nie sypnie śniegiem jestem na 100 % 1. Luki ( o ile zdrowie motocykla pozwoli) 2. daniel33650 3. dzejdzej 4 Regis & Yumii 5 Młody ( ode mnie z firmy, będzie wspierał nas transportowo, pojedzie puchą żeby zawieźć prezenty ) 6 Matrix 7 Boras 8 Konrad85 9 Salat 10 Aidekk 11 Kapsel 12 Robert_GPZ (już FZR)+kumple 13 Zdunek22 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpiszon Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów. Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają : - Julka - Macix - Alpiszon - Piyok - Boras - TomaszVV - Adamos - Yumi - Regis - Luki - Przemek - yarahu_michu - wojtekf313 - KARK - Thebestof37 - Mała - Arteklik - Arthur - Kwaśna - Bliźniak - Jaquzie - Dzejdzej - Salat - Aidekk - Daniel33650 - Aleksandra Sz. (nie podała nicku z forum) - _Michał_ - lupo2978 (podejrzewam że miało być lupo1978) Stan konta zbiórkowego : 989 zł Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji. Przypominam że aktualizuję listę co co najmniej 3 wpływy, dlatego czasem są dłuższe przerwy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) podejrzewam że Aleksandra Sz. to wildeyed Edytowane 28 Listopada 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wszystko fajnie, tylko został tydzień do akcji a tu ani propozycji prezentów, ani żadnych informacji o powyższych. wtf? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wszystko fajnie, tylko został tydzień do akcji a tu ani propozycji prezentów, ani żadnych informacji o powyższych. wtf? Zapomniałeś wypisać swoje propozycje Ja optuję za zestawami kosmetyków dla starszych dzieciaków, a dla tych najmłodszych, z podstawówki wejściówki do eksperymentarium i arena laser games. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Koper pomysły dobre,jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to pisać. Moja minka była do tego że pomimo tak krótkiego czasu, tak wiele udało się zrobić.Jakby nie patrzeć,na zorganizowanie wszystkiego i zebranie funduszy był tylko miesiąc, a z doświadczenia wiem,że taka akcja to minimum trzy miechy samego zbierania kasy. 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na to, że jednak tego dnia nic mi ważnego nie wypadnie więc się wstępnie wpisuję na listę 1. Luki ( o ile zdrowie motocykla pozwoli) 2. daniel33650 3. dzejdzej 4 Regis & Yumii 5 Młody ( ode mnie z firmy, będzie wspierał nas transportowo, pojedzie puchą żeby zawieźć prezenty ) 6 Matrix 7 Boras 8 Konrad85 9 Salat 10 Aidekk 11 Kapsel 12 Robert_GPZ (już FZR)+kumple 13 Zdunek22 14. Mała na 99% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 1. Luki ( o ile zdrowie motocykla pozwoli) 2. daniel33650 3. dzejdzej 4 Regis & Yumii 5 Młody ( ode mnie z firmy, będzie wspierał nas transportowo, pojedzie puchą żeby zawieźć prezenty ) 6 Matrix 7 Boras 8 Konrad85 9 Salat 10 Aidekk 11 Kapsel 12 Robert_GPZ (już FZR)+kumple 13 Zdunek22 14. Mała na 99% 15. Rooland (jeżeli pogoda dopisze) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 1. Luki ( o ile zdrowie motocykla pozwoli) 2. daniel33650 3. dzejdzej 4 Regis & Yumii 5 Młody ( ode mnie z firmy, będzie wspierał nas transportowo, pojedzie puchą żeby zawieźć prezenty ) 6 Matrix 7 Boras 8 Konrad85 9 Salat 10 Aidekk 11 Kapsel 12 Robert_GPZ (już FZR)+kumple 13 Zdunek22 14. Mała na 99% 15. Rooland (jeżeli pogoda dopisze) 16. Tomek (również jeśli pogoda dopisze, oczywiście nie liczę na wiosenną pogodę ) 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Cześć mam pytanie ktoś bendzie pakował te prezenty? Bo jak nie to moja mama jest florystą-bukieciarzem i może artystycznie zapakować te prezenty. Za darmola Rosman i Drogeria hebe ma teraz fantastyczne promocje różnych zestawów kosmetycznych dla każdego wieku. Warto się tam udać bardzo dobre ceny Proponuje aby kupujący byli obojga płci aby dokonywać dobrych wyborów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Kapsel, spokojnie, kupujący są obojga płci Nawet jest ich na tyle wielu, aby mogli wszcząć między sobą dyskusję, czy ładniejszy jest różowy ręczniczek, czy niebieski Hehehehe... A co do pakowania, to wszystkie chętne ręce proszone o zgłaszanie się w tej sprawie, nie będziemy jakoś strasznie uartystyczniać tych prezentów, więc florystka nam się nie przyda... Teraz pytanie, Koper, z konkursem poszło czy jednak nie ?? 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Spoko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zapomniałeś wypisać swoje propozycje Drugi raz nie będę pisał, łatwo znaleźć moją propozycję (jedną z nielicznych z resztą). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 @Kapsel - dzięki za propozycje, tak jak napisał Regis - mamy nadzieję, że uda się zapakować w najprostszy sposób, bez pomocy specjalistów, ale będziemy w kontakcie @Regis, o konkursie wspomniałem, dyrektorka już wie @TomaszVV, faktycznie, przypomniało mi się, to Ty proponowałeś książki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpiszon Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów. Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają : - Julka - Macix - Alpiszon - Piyok - Boras - TomaszVV - Adamos - Yumi - Regis - Luki - Przemek - yarahu_michu - wojtekf313 - KARK - Thebestof37 - Mała - Arteklik - Arthur - Kwaśna - Bliźniak - Jaquzie - Dzejdzej - Salat - Aidekk - Daniel33650 - Aleksandra Sz. (nie podała nicku z forum) - _Michał_ - lupo2978 (podejrzewam że miało być lupo1978) - Michael - Żarek - Krzysztofu Stan konta zbiórkowego : 1113 zł Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 W związku z Waszym dużym zaangażowaniem w akcję coraz mocniej rozważamy rozciągnięcie jej na oba domy dziecka znajdujące się na ul. Aleksandrowskiej. Przedstawię koncepcję podziału dóbr, jakimi dysponujemy/będziemy dysponować i czekamy na Waszą opinię w tej sprawie. Do domu dziecka nr 1 trafiłaby ławeczka treningowa wraz z ewentualnie dokupionymi ciężarkami do sztangi. Starsi chłopcy z racji tego dużego prezentu dostaliby po jakimś skromniejszym zestawie kosmetyków, dziewczynki trochę większy. Dzieciaki uczęszczające do podstawówki czyli 9-12 lat poszłyby do eksperymentarium + ewentualnie Arena Laser Games. Dla drugiego domu przekazalibyśmy zestawy pościeli, kosz słodyczy i akcesoria typu piórniki, kredki, farby itp. Ten ostatni element z racji tego, że byłby kupowany za pieniądze jest do uzgodnienia, czy np w ośrodku zamiast zestawów po kilkanaście złotych wolą w to miejsce wejściówki do eksperymentarium czy gdziekolwiek. PS- ławeczka, pościel, kosz słodyczy to są dobra materialne zaoferowane przez dobroczyńców Podsumowując: kasy jest wystarczająco na jeden dom i trochę mało na dwa...ale da się to zgrać. Jeśli przez weekend wpłynie jeszcze trochę gotówki, to wydaje mi się, że śmiało uda nam się bez wstydu sprawić frajdę większej grupie dzieciaków! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gsxr 600 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Gsxr 600 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Koper fajnie by było jagby się dało na dwa domy dziecka lebsza frajda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Gsxr 600 na 99% Z przyjemnością zapisuje się do grona Moto Mikołajów tylko co i jak @GSXR 600 - Twoja ignorancja zraniła mnie do bólu przeczytaj chociaż 3 posty, to będziesz wiedział, że jak ktoś chce się dopisać to przekleja całą listę i dodaje swoje imię, a jak przeczytasz PIERWSZY post to będziesz wiedział "co i jak" :/ Z przyjemnością informuję, że w związku z przekazaniem przez pewnego sponsora spoza forum większej kwoty rozszerzenie akcji na dwa domy jest praktycznie pewne Jednak szczegółowe informacje podamy w poniedziałek PS- mam nadzieję, że w niedzielę spędzimy w obu ośrodkach trochę czasu z podopiecznymi. Nie rzucimy im tylko prezentów i papa, ale porozmawiamy i pobawimy się razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Potwierdząjc słowa Kopera, w tej chwili mamy 1513zł. Mogę to podać oficjalnie jako fakt dokonany, bo dzisiaj otrzymałem obiecane już na samym początku wsparcie od mojego szefa. Prosił on jednak aby nie podawać go jako oficjalnego darczyńcy (kwestie prawne ) jednak czeka z niecierpliwością na wynik naszych działań i zdjęcia z akcji. W tym miejscu jeszcze raz chciałbym wszystkim podziękować za zaangazowanie i wsparcie i mam nadzieję że ta akcja nie będzie jednorazowa... Dzięki wszystkim, tym co robicie, udowadniacie że my motocykliści jesteśmy czymś więcej niż złem na drogach. 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Hmm wtrącę się ponieważ mam kuzynkę która jest dziennikarką w Ekspresie Ilustrowanym czy jakoś tak..Dzieciaki też pewnie cieszyły by się że "będą w gazecie" Jeśli chcecie mogę z nią pogadać i spróbować załatwić jakiś artykuł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wspomniana kiedyś lampa do paznokci dla dziewczynek- widziałem dzisiaj taki zestaw w lidlu- marka silvercrest. budżetowa, ale z gwarancją i generalnie solidne wykonanie- 159zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 1. Luki ( o ile zdrowie motocykla pozwoli) 2. daniel33650 3. dzejdzej 4 Regis & Yumii 5 Młody ( ode mnie z firmy, będzie wspierał nas transportowo, pojedzie puchą żeby zawieźć prezenty ) 6 Matrix 7 Boras 8 Konrad85 9 Salat 10 Aidekk 11 Kapsel 12 Robert_GPZ (już FZR)+kumple 13 Zdunek22 14. Mała na 99% 15. Rooland (jeżeli pogoda dopisze) 16. Tomek (również jeśli pogoda dopisze, oczywiście nie liczę na wiosenną pogodę ) 17. lupo1978 (jak nie bedzie-20) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ekspresie Ilustrowanym czy jakoś tak Pewnie jest-w czy jakoś tak,skoro sam nie wiesz 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi