ragavan Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ok nie to nie,chodziło mi akurat tylko o pisownie słowa ekspress...Nic na siłe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpiszon Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Sobol powiem Ci że mile widziane jest zainteresowanie mediów. Pisałem do jednego dziennikarza w Dzienniku Łódzkim, ale niestety bez odzewu, dlatego jeżeli masz możliwość to porozmawiaj z kuzynką. Tomek pomysł lampy do paznokci upadł, ale dzięki za info, weźmiemy to pod uwagę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIG_M Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 1. Luki ( o ile zdrowie motocykla pozwoli) 2. daniel33650 3. dzejdzej 4 Regis & Yumii 5 Młody ( ode mnie z firmy, będzie wspierał nas transportowo, pojedzie puchą żeby zawieźć prezenty ) 6 Matrix 7 Boras 8 Konrad85 9 Salat 10 Aidekk 11 Kapsel 12 Robert_GPZ (już FZR)+kumple 13 Zdunek22 14. Mała na 99% 15. Rooland (jeżeli pogoda dopisze) 16. Tomek (również jeśli pogoda dopisze, oczywiście nie liczę na wiosenną pogodę ) 17. lupo1978 (jak nie bedzie-20) 18. BIG_M 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 media spoko łatwcie jak najwięcej 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Tomek pomysł lampy do paznokci upadł, ale dzięki za info, weźmiemy to pod uwagę. 1. Pomysł upadł bo...? 2. Skoro upadł, to czemu bierzecie go pod uwagę? 3. Jakie pomysły nie upadły i jakie będą realizowane? Lista ludzi chętnych jest aktualizowana, wpłaty również. Ponawiam pytanie- czemu nie ma żadnego info o prezentach? To również powinno być aktualizowane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YumiiYuki Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 1. Pomysł upadł bo...? 2. Skoro upadł, to czemu bierzecie go pod uwagę? 3. Jakie pomysły nie upadły i jakie będą realizowane? Lista ludzi chętnych jest aktualizowana, wpłaty również. Ponawiam pytanie- czemu nie ma żadnego info o prezentach? To również powinno być aktualizowane. Więc tak.. co do lamp dla dziewczyn to te z Lidla można sobie darować, bo nie pochodzą nawet miesiąca. Wiem bo znam się akurat na tym. W odpowiedzi na twoje pytania: 1. Pomysł upadł, bo po pierwsze lampy jak już miałyby być, to najtańsza dobra lampa kosztuję około 300zł sama lampa, a zestawy jakie są w Lidlach, Carrefourach i innych to badziewie. Po drugie plan jest ogólny taki, że przy danym domu dziecka już zostaniemy, tj. Będziemy robić też inne akcje. Sama z resztą będę chciała zrobić z dziewczynami kurs z robienia paznokci. 2.Upadł pod względem prezentów na mikołajki, ale później(za jakiś czas) możliwe, że będzie uskuteczniony( kurs paznokci, lampy dla dziewczyn). 3. Jakie pomysły będą na 100% realizowane, jest uaktualniane cały czas na forum. Pomysły które upadły chyba raczej nie mają wielkiego znaczenia, skoro upadły( w starym temacie było wiele sugestii, dyskusji na ten temat i wybrane zostały te sensowne i możliwe do zrealizowania. To tak odpowiadając na twoje pytania, a teraz odnośnie dopiski. Z konkretnymi prezentami i ich zakupem czekamy, bo wiele osób ma wypłaty do 10, więc jeszcze może ktoś przelać cokolwiek w ten weekend albo nawet i później, a jak sam się domyślasz im więcej kasy, tym większe możliwości zakupu prezentów. Jak już będziemy mieli ustalone co kupujemy, bądź raczej z czym jedziemy do dzieciaków poza ławeczką, pościelą i resztą rzeczy od darczyńców, to na pewno będzie to wpisane. A teraz tak ode mnie. Mam nadzieję, że akcja mimo tego, że jest pierwszy raz robiona z sensem fajnie wypali, że dzieciaki nie będą się wstydziły oraz że w ogóle nasze relacje z nimi będą w miłej atmosferze i w ogóle. Jak wiemy, akcja nie ma wyglądać tylko w ten sposób, że przywozimy prezenty, rozdajemy i jedziemy. Chcemy z tymi dzieciakami posiedzieć, zapoznać się itp, bo w końcu chcemy przy tych dzieciakach zostać i się widzieć w przyszłości jeszcze nie raz. Mam taką nadzieję i w kwestii dzieciaków jak i naszej grupy motocyklistów, która w akcji będzie brała udział(oraz tych którzy z różnych powodów nie mogą się zjawić w niedzielę, a by chcieli). Mam nadzieję, że my wychodząc już z domu/ów dziecka powiemy sobie, że było fajnie i było warto, a dzieciaki, że chcą z nami mieć kontakt. Tyle ode mnie. Yumii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hmm wtrącę się ponieważ mam kuzynkę która jest dziennikarką w Ekspresie Ilustrowanym czy jakoś tak..Dzieciaki też pewnie cieszyły by się że "będą w gazecie" Jeśli chcecie mogę z nią pogadać i spróbować załatwić jakiś artykuł. To nakręcaj temat kuzynce. Tak jak wcześniej było mówione, rozgłos w mediach jest mile widziany ( oby nie za duży ), bo im więcej o nas słychać tym lepiej. Raz że ludzie się przekonują do motocyklistów, a dwa że więcej osób będzie się chciało dołączyć do kolejnych akcji w przyszłości... Fajnie by było jakby nasza akcja nie przeszła bez echa w nieco szerszych kręgach niż tylko forum... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Siema. Wygląda na to, że wśród mojej rodziny i przyjaciół kilka osób wkręciło się w temat z własnej woli, zatem prawdopodobnie dorzucę jeszcze jakieś słodycze, może kosmetyki i książki również. Dokładnie będę wiedział w przyszłym tygodniu. Postaram się dać znaka jak najwcześniej. Myślę, że się przydadzą. Co do czasu spędzonego z dzieciakami, to nie wyobrażam sobie abyśmy z nimi nie posiedzieli... Myślę, że nasza obecność i zainteresowanie i dzielenie się wspólnym czasem jest dla nich równie ważne i potrzebne jak same prezenty. LWG ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpiszon Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów. Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają : - Julka - Macix - Alpiszon - Piyok - Boras - TomaszVV - Adamos - Yumi - Regis - Luki - Przemek - yarahu_michu - wojtekf313 - KARK - Thebestof37 - Mała - Arteklik - Arthur - Kwaśna - Bliźniak - Jaquzie - Dzejdzej - Salat - Aidekk - Daniel33650 - Aleksandra Sz. (nie podała nicku z forum) - _Michał_ - lupo2978 (podejrzewam że miało być lupo1978) - Michael - Żarek - Krzysztofu - TLfabianka - Kapsel - Renpa1971 - BIG_M Stan konta zbiórkowego : 1594,91 zł Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji. Chciałbym dodać, aby wpłaty dokonywać maksymalnie do wtorku, żeby można wszystkie środki podsumować i mieć czas na zakup prezentów. Jeżeli ktoś dokonuje wpłaty poprzez Pocztę, proszę o taką informację na PRIV z kwotą (przy wpłacie na poczcie księgowanie trwa kilka dni). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fotograf Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Akcja Moto Mikołaje w niektórych miastach zaczęła się wcześniej: http://www.motomikolaje-kwidzyn.pl/ http://www.infokrakow24.pl/motomikolaje-2012-w-krakowie-to-juz-tradycja-zdjecia/ http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/JPOA-92LG9Z http://www.pulskwidzyna.pl/index.php?art=1451 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Fotograf, ale tą akcje ustaliliśmy na 9 i koniec kropka ... Picasa Web Albums - Karol Skrobacz - Motomikołajki... Tak to wyglądało w zeszłym roku w Rzeszowie ... a właśnie, ludziska z Rzeszy już uzbierali 6,623 złocisze, przy dużo mniej licznym forum, więc myślę że i u nas na przyszły rok wynik będzie podobny... Zresztą wrzucam link do wątku u nich, mam nadzieję że mnie admin wszechmogący nie skarci, od razu mówię to nie jest reklamowanie innego forum, tylko przykład jak to wszystko działa po kilku latach . http://www.podkarpackie2oo.pl/forum/viewtopic.php?p=127965#127965 Pozdrawiam Regis Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Regis (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Właśnie rozmawiałem z dyrektorem Domu Dziecka nr 2 przy Aleksandrowskiej 137. Miło wspominają naszą zeszłoroczną wizytę i z chęcią przywitają nas jeszcze raz Dzieciaków jest tam ok 24, w wieku od 7 do 17 lat, dokładną rozpiskę dostanę dziś lub jutro na maila. Dzieciaki są w podobnym wieku, oba ośrodki są blisko siebie, więc nie będziemy tracić czasu na przejazdy, a spędzimy go z dzieciakami Ad. Fotograf i dziennikarze- to wprawdzie tylko moje subiektywne zdanie, ale co do zdjęć i innych przygód to nie wydaje mi się, aby robienie "show" z wizyty w domach dziecka było konieczne. Mikołaje z różnych grup i w różnych intencjach zbiorą się najprawdopodobniej w południe na placu wolności, tam można im popstrykać foty, popytać co robią i czemu i tyle. Jak dzieciaki będą chciały mieć dla siebie zdjęcia bezpośrednio z akcji to zrobią je opiekunowie i będą do ich wyłącznej dyspozycji Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Info dla uczestników,zdjęcia podczas akcji w DD będzie robiła Yumii i nie chodzi tu o faworyzowanie,ale o zapobieganie publikacjom zdjęć z DD,bo bez zgody opiekunów prawnych każdego z dzieci oraz dyrekcji publikować takich zdjęć nie wolno.Oczywiscie foty będą dostępne dla każdego z uczestników akcji,aczkolwiek w przypadku kiedy jest jeden autor,zapobieganie niepożądanym publikacjom zdjęć jest prostsze.Po prostu bez zgody autora nie wolno i tyle. Chodzi nam tylko o uniknięcie niepotrzebnych problemów z pojawieniem się wizerunków dzieciaków w mediach,ponieważ na to zgody nie mamy,a odkrecanie puźniej tego wszystkiego raczej nie byłoby fajne... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hej, autko w razie potrzeby nadal może służyć. Dajcie tylko proszę wcześniej znać gdyby było potrzebne;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpiszon Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów. Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają : - Julka - Macix - Alpiszon - Piyok - Boras - TomaszVV - Adamos - Yumi - Regis - Luki - Przemek - yarahu_michu - wojtekf313 - KARK - Thebestof37 - Mała - Arteklik - Arthur - Kwaśna - Bliźniak - Jaquzie - Dzejdzej - Salat - Aidekk - Daniel33650 - Aleksandra Sz. (nie podała nicku z forum) - _Michał_ - lupo2978 (podejrzewam że miało być lupo1978) - Michael - Żarek - Krzysztofu - TLfabianka - Kapsel - Renpa1971 - BIG_M - Markowicz - Różowa Pantera - Kukizb5 - Ginger - Dadza84 - Enlil - Niki Stan konta zbiórkowego : 2559,91 zł Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji. Mam taką prośbę - jeśli ktoś będzie wpłacał we wtorek popołudni albo w środę, to proszę o takie info w prywatnej wiadomości z kwotą (abyśmy mieli pogląd na całą kwotę). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No to teraz na pewno wyrobimy się na dwa domy dziecka 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 cieszę się, że jest to 9.12 (8.12 są mistrzostwa świata superenduro http://www.enduroarena.pl/). a więc jak tylko pogoda pozwoli, jestem (oczywiście w stroju mikołaja) Ja pracuje na mistrzostwach. Po nich o ile nie bedzie pokrywy snieznej i mocno ujemnej temp to bede. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja pracuje na mistrzostwach. Po nich o ile nie bedzie pokrywy snieznej i mocno ujemnej temp to bede. @MrKubek, jeśli istnieje taka możliwość to przyjedź Dnieprem On do takich warunków stworzony, a i urozmaici flotyllę naszych motocykli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak nie spadnie koszmarny śnieg to i ja się dopisuję. Możliwe jest pojawienie sie jeszcze 3 moto załogi stowarzyszonej z warsztatem na Smugowej 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ad. Fotograf i dziennikarze- to wprawdzie tylko moje subiektywne zdanie, ale co do zdjęć i innych przygód to nie wydaje mi się, aby robienie "show" z wizyty w domach dziecka było konieczne. Mikołaje z różnych grup i w różnych intencjach zbiorą się najprawdopodobniej w południe na placu wolności, tam można im popstrykać foty, popytać co robią i czemu i tyle. Jak dzieciaki będą chciały mieć dla siebie zdjęcia bezpośrednio z akcji to zrobią je opiekunowie i będą do ich wyłącznej dyspozycji też się pod tym podpisuję... to powinno być zrobione dla dzieciaków a nie wielkie halo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 http://www.pogodynka.net/pogoda/polska/lodz na 9 grudnia zapowiadają że będzie ok ale do 9 jeszcze kilka dni a wiemy jak to z zapowiedziami pogody do przodu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpiszon Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów. Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają : - Julka - Macix - Alpiszon - Piyok - Boras - TomaszVV - Adamos - Yumi - Regis - Luki - Przemek - yarahu_michu - wojtekf313 - KARK - Thebestof37 - Mała - Arteklik - Arthur - Kwaśna - Bliźniak - Jaquzie - Dzejdzej - Salat - Aidekk - Daniel33650 - Aleksandra Sz. (nie podała nicku z forum) - _Michał_ - lupo2978 (podejrzewam że miało być lupo1978) - Michael - Żarek - Krzysztofu - TLfabianka - Kapsel - Renpa1971 - BIG_M - Markowicz - Różowa Pantera - Kukizb5 - Ginger - Dadza84 - Enlil - Niki - Koper - MarcinGraczykLDZ - Mariuszw1989 - Yumi i Regis Michał Stal Kwasowa - Gazia - Zdunek22 Stan konta zbiórkowego : 2899,91 zł Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji. Mam taką prośbę - jeśli ktoś będzie wpłacał we wtorek popołudni albo w środę, to proszę o takie info w prywatnej wiadomości z kwotą (abyśmy mieli pogląd na całą kwotę). P.S. Z racji tego że otrzymaliśmy dla dzieci ławeczkę i sztangę postanowiliśmy zakupić do kompletu obciążniki. Najbardziej opłaca się kupić cały zestaw, dlatego dzisiaj został zakupiony : ZESTAW OBCIĄZEŃ KOMPOZYTOWYCH 67,5kg + 3 gryfy (2817011439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ze stanu konta należy odjąć 270 zł za ten prezent. Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Alpiszon (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dobra jest konkretna data i miejsca..a koło której godziny już wiecie? Bo jeśli pogoda będzie "w miarę" dobra też chciał bym zawitać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Co do godziny rozpoczęcia akcji. W zeszłym roku wszystkie grupy "tradycyjnie" ruszały z placu wolności o godzinie 12. Z jednej strony tradycję należy uszanować, z drugiej jednak- gdybyśmy wyruszyli o 11 to wtedy więcej czasu mielibyśmy dla dzieciaków i może jeszcze rozjeżdzalibyśmy się za widoku (że troszkę cieplej nawet nie wspominam) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jeśli będzie znana już konkretna godzina serdecznie prosił bym o informacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi