Skocz do zawartości

Kawasaki Zx10R Lans

Lans

Rekomendowane odpowiedzi

przy tej dwójka wchodzi normalnie :-))

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

• 2 tygodnie później...

Słyszałem o tej Diablicy i o tym, że ma 220KM i o tym, że nowa Czarna "Balcera" ma 240KM ... Ile w tym prawdy to nie wiem, wiem tylko, że to najszybsza maszyna w Łodzi ...

łoooooooooooooooooooooooooooo matko, człowiek tyle lat żyje i nie wie, że takie cuda się zdarzają :smile:  

Słyszałem o tej Diablicy i o tym, że ma 220KM i o tym, że nowa Czarna "Balcera" ma 240KM ...

Następny znawca...:P

Ile w tym prawdy to nie wiem, wiem tylko, że to najszybsza maszyna w Łodzi ...

Skoro nie wiesz ile w tym prawdy to skąd wiesz, że to najszybsza maszyna w Łodzi? Nie wiem czy wiesz kolego ale po Łodzi latają już BMW S1000RR więc ciekawy byłbym konfrontacji :P Zresztą ciekawe w jaki sposób sprawdzisz, która maszyna jest najszybsza :biggrin: 

już dawałem w filmikach ale widzę że nie widzieliście :smile: wg tego Lansa sprzęt wygrał z Bmw :P a testowali to pro kolesie :smile: kurde, fajnie widać ja Ducat ciągle na koło chce :P

Lewej nie ma bo tak mi ninja pozuje :biggrin:

Przyznaj się lewej nie ma bo naklejek K&N i power commander starczyło tylko na parwą :P

a serio to jest ten sam tłumik co był tylko zmodyfikowany? bo dużo lepiej wygląda na tych fotach...

motorcycle.gif

Tak, ten sam wydech.

Zostawilem go, bo to caly uklad wydechowy LeoVince razem z kolektorami, to szkoda go wywalac.

Fotki drugiej strony zrobie jak sie wybiore gdzies w plener z aparatem :biggrin:

rzeczywiście skromnie doinwestowany :laugh2:

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812