Lans Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 piękny motocykl, ale właściciel brzydal chyba ty !!! Co za mały offtopowy Chohlik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 przy tej dwójka wchodzi normalnie :-)) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Słyszałem o tej Diablicy i o tym, że ma 220KM i o tym, że nowa Czarna "Balcera" ma 240KM ... Ile w tym prawdy to nie wiem, wiem tylko, że to najszybsza maszyna w Łodzi ... łoooooooooooooooooooooooooooo matko, człowiek tyle lat żyje i nie wie, że takie cuda się zdarzają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Słyszałem o tej Diablicy i o tym, że ma 220KM i o tym, że nowa Czarna "Balcera" ma 240KM ... Następny znawca... Ile w tym prawdy to nie wiem, wiem tylko, że to najszybsza maszyna w Łodzi ... Skoro nie wiesz ile w tym prawdy to skąd wiesz, że to najszybsza maszyna w Łodzi? Nie wiem czy wiesz kolego ale po Łodzi latają już BMW S1000RR więc ciekawy byłbym konfrontacji Zresztą ciekawe w jaki sposób sprawdzisz, która maszyna jest najszybsza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 już dawałem w filmikach ale widzę że nie widzieliście wg tego Lansa sprzęt wygrał z Bmw a testowali to pro kolesie kurde, fajnie widać ja Ducat ciągle na koło chce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A lewa strona przerysowana? Że tylko zdjęcia prawej;d? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 przynajmniej plastrów na zadupkach już nie ma najs. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Lewej nie ma bo tak mi ninja pozuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Lewej nie ma bo tak mi ninja pozuje Przyznaj się lewej nie ma bo naklejek K&N i power commander starczyło tylko na parwą a serio to jest ten sam tłumik co był tylko zmodyfikowany? bo dużo lepiej wygląda na tych fotach... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tak, ten sam wydech. Zostawilem go, bo to caly uklad wydechowy LeoVince razem z kolektorami, to szkoda go wywalac. Fotki drugiej strony zrobie jak sie wybiore gdzies w plener z aparatem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 rzeczywiście skromnie doinwestowany 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi