Różowa Pantera Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 NIE MA MOWY !!! Już się nie dam namówić, wrobiliście mnie wtedy perfidnie! Pitu pitu 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 NIE MA MOWY !!! Już się nie dam namówić, wrobiliście mnie wtedy perfidnie! Pitu pitu Sama chciałaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 NIE MA MOWY !!! Już się nie dam namówić, wrobiliście mnie wtedy perfidnie! Pitu pitu uwierzyłaś że max 120 będzie jechał? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) uwierzyłaś że max 120 będzie jechał? Ej, aż tak źle ze mną nie jest! Chyba byłaś przy tym to wiesz co się działo Lansu- dobra, chciałam, ale .... nigdy więcej! Koniec tego dobrego- nie róbmy OT Pozdr. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 maszynka przednia a co do mocy mozna ja dozowac za pomoca manetki w miare rozsadku przecie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif napewno bedzie cieszko ale mozna moto git 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wojtek kiedy pijemy rzeby łancuch się nie wyciągnoł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Liczbe KM wywnioskowalem z czytanych w necie informacji i tego co sie dowiedzialem. Nie znam sie na mechanice, a to moj drugi sportowy motocykl. wybacz ale tak mnie rozbawiłeś że aż nie wiem co powiedzieć chyba sam nie wiesz co mówisz ale chętnie sprawdzę się z tobą na drodze swoją zx10r 200 konną już na starcie masz 20 koni do przodu i to tyle pozdrawiam i LWG 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiupesiu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bardzo piękny motocykl, gratuluję. 0 Cytuj Drzwi, okna do domu www.nowakdom.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sprzęcik zacny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wojtek kiedy pijemy rzeby łancuch się nie wyciągnoł Grzesiu, ja nie pije bo od wódki, robi się rozum krótki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Grzesiu, ja nie pije bo od wódki, robi się rozum krótki Sugerujesz ze spirytus lepszy Pogratulować pięknej maszyny i powiem to jeszcze raz witaj w zielonej armii Edytowane 10 Grudnia 2012 przez MateuszZR7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Co ma picie do Kawasaki? - Koniec OT. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Oto odpowiedź czemu ZIELONA : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 bardzo pomyslowe:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Tematyczna choinka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Lans brakuje prezentów pod tą choinką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Lans brakuje prezentów pod tą choinką Bo pewnie rózge dostane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajna nadaje się na choinke http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicram Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) a ja powiem , ładny sprzęt gratuluje! A jeśli chodzi o PP i piaseczno i Kedziora to polecam. Ale PP i Kedzior nie ma w PL jest w UK Ja jeszcze jak miałem FZ1 po przeróbkach stroiłem u Kedziora za 350zł (3h) wypluło 149,5 KM i 109Nm na kole ale niestety zabiłem FZ1 hamownia+strojenie Tomek Kędzior, ma ktos kontakt? - Forum Motocyklistów na moim blogu jest toszke o FZ1 jak by ktoś chciał się bawić w modyfikacje... Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Nicram (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ==============================Mercedes CLA 45 AMG Klub Polska - MV AGUSTA DRAGSTER RR 2016 - Aprilia RSV4 2014 SC-Project - Suzuki GSXR 1000 K6 RaceFIT- Honda CB1000R 2009r PCIII, GP RACEFIT- Buell 1125 CR 4000KM- Yamaha FZ1 15000KM - crash- Buell XB12S- Suzuki GSX-r 1000 K2 15000KM- Suzuki GSX-F 600 12000KM https://www.youtube.com/user/nicram82b YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Nowe modyfikacje Oblkejona górna część ogona (pokrywy), folią czarny matt : Nowe manetki gumowo-aluminiowe ASV : Postanowiłem nie niszczyć wydechu i nie skracałem go, LeoVince zrobiłem w Carbonie : Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 To ile kucy doszło dzięki tym manetkom i folii na ogonie? 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) To ile kucy doszło dzięki tym manetkom i folii na ogonie? Żulita, kucy niestety 0 :cry: ale za to 10 lemurów Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wojtek, wydech robiłeś w końcu u Edka? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wojtek, wydech robiłeś w końcu u Edka? Nie, Edhaust nie robi wydechów z tytanu :disgusted: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 też żeś se wydech wybrał 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi