Lans Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 piękny motocykl, ale właściciel brzydal chyba ty !!! Co za mały offtopowy Chohlik 0 Cytuj
JASTRZAB Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 przy tej dwójka wchodzi normalnie :-)) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812
Lord Vader Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Słyszałem o tej Diablicy i o tym, że ma 220KM i o tym, że nowa Czarna "Balcera" ma 240KM ... Ile w tym prawdy to nie wiem, wiem tylko, że to najszybsza maszyna w Łodzi ... łoooooooooooooooooooooooooooo matko, człowiek tyle lat żyje i nie wie, że takie cuda się zdarzają 4 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Słyszałem o tej Diablicy i o tym, że ma 220KM i o tym, że nowa Czarna "Balcera" ma 240KM ... Następny znawca... Ile w tym prawdy to nie wiem, wiem tylko, że to najszybsza maszyna w Łodzi ... Skoro nie wiesz ile w tym prawdy to skąd wiesz, że to najszybsza maszyna w Łodzi? Nie wiem czy wiesz kolego ale po Łodzi latają już BMW S1000RR więc ciekawy byłbym konfrontacji Zresztą ciekawe w jaki sposób sprawdzisz, która maszyna jest najszybsza 0 Cytuj
ErR Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 już dawałem w filmikach ale widzę że nie widzieliście wg tego Lansa sprzęt wygrał z Bmw a testowali to pro kolesie kurde, fajnie widać ja Ducat ciągle na koło chce 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A lewa strona przerysowana? Że tylko zdjęcia prawej;d? 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 przynajmniej plastrów na zadupkach już nie ma najs. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Lans Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Lewej nie ma bo tak mi ninja pozuje 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Lewej nie ma bo tak mi ninja pozuje Przyznaj się lewej nie ma bo naklejek K&N i power commander starczyło tylko na parwą a serio to jest ten sam tłumik co był tylko zmodyfikowany? bo dużo lepiej wygląda na tych fotach... 0 Cytuj
Lans Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tak, ten sam wydech. Zostawilem go, bo to caly uklad wydechowy LeoVince razem z kolektorami, to szkoda go wywalac. Fotki drugiej strony zrobie jak sie wybiore gdzies w plener z aparatem 0 Cytuj
JASTRZAB Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 rzeczywiście skromnie doinwestowany 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812
Rekomendowane odpowiedzi