rybaCBR Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Jak w temacie, poszukuje firmy ktora zajmuje sie obklejaniem motocykli, najlepiej na terenie Łodzi. Chodzi o motocykl Honda CBR 600 rr z 2003 roku. Jesli ktos zna taka firme, prosze o jakis kontakt. Pozdrawiam Edytowane 20 Listopada 2012 przez rybaCBR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) co ty chcesz oklejać? przecież ona jest śliczna Edytowane 23 Listopada 2012 przez scOti to nie jest dział Offtopic - było pytanie GDZIE (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaCBR Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 bedzie szliczniejsza czerwono czarna, tylko brak naklejek narazie i przydaloby sie znalezc firme zeby to bylo zrobione dobrze i ladnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 haha ja bede nie bawem obklejal swoja suzi w warunkach domowych takze jak dobrze wyjdzie to bede sie polecal hihihi;) jak nie to biore namiary od ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustys Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Vega Studio ul. Ossowskiego ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi