Madpawel Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Z twoich opisów to cieżko coś wywnioskować piszesz że z samstartu( wiesz co to samostart ?) nie pali a za chwile twierdzisz ze odpala jak mu sie pomoże generalnie to wyglada tak jakby chirurg tlumaczyl laikowi operacje przez telefon. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 to wyglada tak jakby chirurg tlumaczyl laikowi operacje przez telefon. Proszę podaj tłok i palimy -panie doktorze a gaźniki? Kobieto!!! ogarnij się i zalej do gara 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1992 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 on odpali jak sie zaleje go bezyna do gaznikow albo popchne normalnie z startu nie chce odpalic ...a co do szkrzyni..nie wydaje mi sie zeby przeskakiwal bieg i zeby byl zesputy bo tak to by mi wyskakiwal i nie bylo zadnego i za kazdym razem on by musial wyskoczyc przy duzych obrotach , wiec nie wiem czy to jest wadliwosc skrzyni biegow bo nigdy sie jeszcze nie zdazylo zeby mi bieg wyskoczyl tylko tak szarpal ..ale podjecha moge .kiedys mozemy sie umowic jak bedziesz mial czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jak próbujesz odpalić to następnie wykrec świece i zobacz czy są mokre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 wyskoczyl tylko tak szarpal Zaczyna się A co do odpalania to do mechanika 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 super porady. Tomek chyba dąży do tego by mieć sprawny motocykl a nie z pod sklepu galeri etc odpalac go na popych... Działkowy emeryt wymienil właściwie wszystkie przyczyny które mogą wpływać na problemy z odpaleniem wiec mądrym rozwiązaniem było by zabranie się i przejrzenie tych elementów. Jeśli nie czujesz się na siłach odezwij się do jakubka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) on odpali jak sie zaleje go bezyna do gaznikow albo popchne normalnie z startu nie chce odpalic ...a co do szkrzyni..nie wydaje mi sie zeby przeskakiwal bieg i zeby byl zesputy bo tak to by mi wyskakiwal i nie bylo zadnego i za kazdym razem on by musial wyskoczyc przy duzych obrotach , wiec nie wiem czy to jest wadliwosc skrzyni biegow bo nigdy sie jeszcze nie zdazylo zeby mi bieg wyskoczyl tylko tak szarpal ..ale podjecha moge .kiedys mozemy sie umowic jak bedziesz mial czas Ja bym to odrazu sprawdził na Twoim miejscu. Podjedź do Sołtysa, niech to zdiagnozuje. Niedawno miałem taki sam problem w R1 Na początku też tylko szarpało na 2, a bieg nigdy nie wyskoczył. Z upływem czasu i katowania na Dellu, maszyna coraz bardziej szarpała, aż sie nie dało na 2 jeździć. W końcu ch*j ją strzelił Wybóliłem 1400zł na naprawe http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Jeśli nie szarpie na 1, ani na żadnym innym biegu tylko na 2, to na 90% sypie się skrzynia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Także nie czekaj tak jak ja to robiłem, tylko sprawdź puki się nie roz****doli Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi