Luki Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Rocznik 1996Kupiłem go od niemca, był po drobnej wywrotce na lewą stronę, miałem do zrobienia seta kierowcy lewego, i owiewkę lewą. Cena była bardzo atrakcyjna:).Sprzęt jak do tej pory bezawaryjny. Przejechałem nim ok. 14 tyś km, bardzo fajnie sprawdza się w mieście, przyjemna moc, spalanie na trasie 6-7 litrów miasto 8-9.Mam 190cm i jest średnio wygodny jak na ten wzrost, najbardziej doskwiera to twarde jak kamień siodło, d*pa odpada po przejechaniu 200km+. Waga nie jest mała bo ponad 220kg, nie polecam do śmigania na gumie, za to posiada przyjemnie zawieszenie tyl ohlisn regulowany tył i przód, jeśli chodzi o hamulce to dają spokojnie radę przy tej masie. Moc 125 KM. Wizualnie ok, ogon z R1 może kiedyś włożę Podsumowując: Ciekawy, dopracowany i zrywny motocykl. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Luki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 przynierzalem się do slabszej siostry 600fzr:-) ale wyszło jednak na f2 po lifcie. Podoba mi się przód tego motocykla oraz boczne owiewki. Masz racje ze tyl jest troszkę brzydki, ogólnie motocykl wygląda na zadbany i ma fajne malowanie, ja lubię te kolory. Silnik zapewne daje radę bo to już więcej niż 600 i można spodziewać się lepszego dołu niż w mniejszej klasie. Nie wiem jak ona Ci chodzi ale ja próbnie przejezdzajac się fzr600 Nie czułem tam mocy tych 90km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ładna kocia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Fajny sprzęcior Tylko wydeszek coś mocno odstaje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Rura już jest malutka, przelotowa i bardzo przyzwoicie mruczy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif . Jeśli chodzi o moc to dół jest wystarczający a powyżej 7k to już zdrowo idzie . Faktycznie trochę nie czuć tych 125HP... Swoją drogą nie wie nikt gdzie w Łodzi dostanę, żarówkę halogenową 21W do takiego kierunkowskazu jak na zdjęciach?? taką http://allegro.pl/zarowka-halogenowa-h21w-21w-12v-f-vat-i2719490487.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) hmm nie wiem ale moze jutro na gieldzie tam jest taki gostek ma stoisko z zarowkami swiatlami do wszystkiego i do niczego ze tak powiem:)) .... a sprzecior prezentuje sie przyzwoicie ) Edytowane 17 Listopada 2012 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 piękna maszyna życzę zadowolenia i samych miłych chwil spędzonych na motocyklu .. pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 co to za żółta fura w stajni ??? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 co to za żółta fura w stajni ??? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Toyota MR2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuboniak Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Piękna poza sercem mało odstaje od mojej fzr 600 pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Masz chyba licznik do 280 nie mylę się? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuboniak Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Do 300 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Kiedyś się zgadamy to dam ci moją kotkę na rundkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Przewijałem dość szybko foty i przez moment pomyślałem, że masz NSX'a w garażu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wyprowadziłem dziś kotka na spacer Oto zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Luki a rękawiczki juz masz? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jeździłeś w taka pogodę??? btw ten ogon nie jest jakiś straszny ! 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Marta mam ale w kieszeni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ładne te stare motocykle, tyły tylko są w nich szpetne, ciekawe czy wymiana na nowszy była by skomplikowana i kosztowna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zakup nowego ogona np od R1 2007 - ok.200zł Resztę robisz sam za pomocą spawarki ew. giętarki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 po co?? te motocykle maja dusze wiec po co je zmieniac?? Przykladowo stare fajery, tez wielka d*pa, wielki bak ale to ma to cos w sobie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Fajery no no słucham dajej argumentów na tak 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 po co?? te motocykle maja dusze wiec po co je zmieniac?? Przykladowo stare fajery, tez wielka d*pa, wielki bak ale to ma to cos w sobie. Po pierwsze dla estetyki po drugie dla lansu :)Po przeróbce masz już custom motocycle... Ja osobiście tego raczej nie zdążę zrobić bo zakochałem się w widlastych litrówkach i za sezon dwa się przesiądę ale gdybym zamierzał dłużej jeździć na kotku to bym zdecydowanie rozważył taką zamianę ogonka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Estetyka rzecz gustu Przerabiac na sile piekne motocykle to nie dla mnie.. Chociaz jest wiele ciekawych projektow jednak dla mnie szkoda oryginalnego i kultowego moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak dla mnie takie światła z tyłu są fajne i to znak rozpoznawczy kcicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi