Kamcia Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 http://motoxtreme.pl/glowna/mistrzostwa-polski-i-puchar-polski-cross-country http://s2.manifo.com/usr/e/e895A/da/manager/jxrt_motoxtreme3_plakat640x900.jpg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jeśli jesteś w temacie to może podpowiesz jak totalny amator mógłby się zabrać za cross cauntry, jak postawić pierwsze kroki ? Interesuje mnie jak wygląda podział na klasy, gdzie szukać informacji, co trzeba mieć żeby wystartować? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Jezeli chodzi o motocykle to klasy wygladaja tak klasy open lic. A, B, C i klasy Weteran -Amatorzy jezdza w licencji C , B to Ci juz z małym starzem, A to Ci najlepsi ). Jak na pierwsze zawody to najlepiej jakbys mial badania od lekarza sportowego ,ze mozesz startowac w takich zawodach ( takie badania robi lekarz Ciesielki w Strykowie). Jedziesz na zawody i pierwsze co idziesz sie zapisac i musisz zdac LICENCJE, (egzamin wyglada smiesznie i na pewno zdasz:D pytaja o podstawy a czasem o nic;] )Pozniej musisz zapisac sie do jakiegos klubu obojetnie do jakiego ,ale musisz nigdy tak nie bylo ,ale od roku jest to wymogiem. To zwykla formalność ,wiec spoko. Oczywiscie to wszystko kosztuje ;/ ;] .PZM sobie dobrze liczy za wszystko . Jeszcze na zawodach odbywa sie przeglad techniczny ,patrza najczesciej tylko czy nie masz za głosnego wydechu i czy kask masz z atestem. Pozniej juz tylko na maszyne startowa i 1,5h jezdziesz:D .Nie ktorzy tego nie wytrzymuja:D .Namówilam Cię;p? Edytowane 18 Lutego 2013 przez Kamcia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja śmigam głównie Nowosolna i okolice Łagiewnik , Zgierza. A kiedy jakaś najbliższa impreza na torze w Strykowie będzie ? Ktoś coś wie ? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Niby w marcu ma już być . Na tej żwirowni w nowosolnej jeździsz? Nigdy tak nie byłam, a chętnie bym pojechała:D zawody na naszej Brzezinskiej zwirowni:D http://www.youtube.com/watch?v=b06ATvzYVoI Łask a tu moj narzeczony jedzie z kamerką Edytowane 18 Lutego 2013 przez Kamcia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A to w marcu to co to dokładnie miało by być Cross - Country , MP , czy jakieś inne zawody ? Tak , na żwirowni na Nowosolnej nie czynnej już od kilku lat , jest gdzie pojeździć Bardzo fajne miejsce dla crossowców/quadowców. 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Właśnie interesowało mnie czy istnieją jakieś zawody/imprezy na które nie trzeba mieć licencji, bo nabijania kabzy dziadom z pezetmłotu mam już dosć - m.in. dlatego wycofałem się z tego co robiłem i wsiadłem na moto. Ale widzę ze w Polsce każdy sport motorowy kręci się wokół tej chorej instytucji... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Cross Country ma być Okręgówka ....to musze tam jechać ,nie jest daleko ,Tylko po tej przerwie zimowej to po 10 minutach padnę:D,Niestety tak jest z PZM;/;/;/.Nie ma takich zawodów bez lic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=440199002721578&set=pb.388284087913070.-2207520000.1362670210&type=3&theater i juz termin na zawody w STRYKOWIE :) .Pierwsza okregówka , Jakbyscie chlopaki wybierali sie na Tadzin to zawsze piszcie mam 5 min drogi;p to wpadne:D Edytowane 7 Marca 2013 przez Kamcia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi