Julka Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 siema 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Hej tez mialem rometa kadeta:P pozdrawiam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam serdecznie wszystkich tu obecnych mam na imię Maciej mam 40 lat, z dwoma kółkami zapoznałem się dość wcześnie i jak większość zaczynałem od motoroweru w moim przypadku Romet Kadet, następnie WSK 125,Jawa 350, przerwa na pierwsze małżeństwo, Yamaha Fazer, Honda Transalp i obecnie Yamaha TT600R. Cześć, też miałem rometa , pomiedzy wsk 125 i Jawą jeszcze była etka 251 później też długo długo nic następnie Fazer 600 i tu na tym koniec podobieństwa 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISIK 76 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 HEJ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi