djquest1 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam, Chciałem wam zaprezentować mój nowy nabytek, który kupiłem w czerwcu tego roku. Maxiskuter jest z 2007r. Został sprowadzony do Polski z Włoch a ja jestem jego 2 właścicielem. Po kupnie należało mu się trochę dopieszczenia i to cały czas czynię. Oryginalnie maszyna była grafitowa ale miała pewne smaczki w wersji R : - Tarcze Przednie i tylna nacinane - Zegary Białe - Niebieski klosz przedniej lampy + czarne wypełnienie - czerwone zaciski - "wloty powietrza" pod lampą czerwone - inne malowanie Ale maszyna porysowana była więc postanowiłem doprowadzić ją do stanu normalnego i zakupiłem duży Kufer K-Max 50 litrów, zmieniłem olej w silniku, dołożyłem Bi-Xenona 4300 Kelvinów a 2 dni temu odebrałem maszynę z lakierowania. Zdjęcia Po kupnie : I po lakierowaniu : Plastiki czarne zostały potraktowane lakierem strukturalnym BOLLA do plastików i wyglądają jak nowe : Jedynie plastiki od kierownicy nie były lakierowane bo w najbliższym czasie będą zdjęte a na ich miejsce przyjdzie inna kierownica : Na dniach dojdzie jeszcze skórzany mieszek do hamulca ręcznego bo oryginalny gumowy dosyć mocno popękany jest i nie spełnia swojej funkcji ani optycznie ani technicznie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Widać Made in Polska xD Fajny sprzęt, jest już jeden podobny na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Fajny sprzęt, po odświeżeniu wygląda nieźle 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Widać Made in Polska xD Fajny sprzęt, jest już jeden podobny na forum Ale właścicielka chce go sprzedać więc jedno kymco zostanie.Sprzęt masz bardzo fajny, miałem okazję się przejechać takim modelem i to naprawdę fajna maszynka a jeszcze w tym nietypowym malowaniu - będziesz upolowywany często. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djquest1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ciesze się, że Maszyna się podoba. Ale z góry mogę powiedzieć że to jeszcze nie koniec modów i wkrótce kolejne rzeczy się pozmieniają http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 kOLOr pasuje na motomikołaje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurczas Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No fajnie może i ja cosik ze swoim Kymco zrobię:-) Możesz napisać gdzie to tak ładnie pomalowali? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Zabij lakiernika, nawet na zdjęciach widać jak został lakier położony... struktura BOLL-a o której pisałeś, jest w sprayu i nie używa się jej do pokrywania rys, każdy sznit na tych plastikach widać nawet na zdjęciach... Poza tym, to całkiem fajny kibelek... znaczy sqter... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi